Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И за ова треба додатна казна?

Јеби га,не мразат.И за ова треба додатна казна?![]()

Нешто прават а што е појма неам, најверојатно комерцијала и некое сценарио, се е како по шаблон, премногу провидно, Јунајтед играше без притисок, без голема можност за напредок на табелата, еден од по дисциплинираните тимови две утакмици по ред добива црвен картон, играч што играл 2 финалиња со Англија и Светски шампион со Аргентина, ја сум сигурен дека тие веќе знаат кој ќе биде шампион, и знаат кој ќе испадне а и кој ќе игра Европа следната сезона, се тоа за некаква возбуда, паѓања во несвест и слично. Тоа дали црвените ќе ги поништат или ќе дадат уште по еден натпревар за мене е помалку важно од големата слика.Нема врска ова со Јунајтед, едноставно, судиите се тешка катастрофа во Англија. Секоја екипа го јаде од судииве, и прашање е само на кого на одреден ден ке му се падне паричката.
Ја разбирам дека утакмицата иде со 200 на саат, и дека во момент, треба брзо да носиш одлуки. Ама овие одлуки кои се носат зад затворени врати, каде што имаш време на раат да одлучиш, како на пример со Мегваер, ова му е толку ненормално и нереално.
По милион пати ги качуваат судииве на кур у тек на утакмица, ама зашто Мегваер НАВОДНО им кажал дека се смешка, ке добие уште еден меч, по добиен и онака млитав црвен картон, на утакмица на која Јунајтед за истата ситуација, истиот фаул, на другата страна не доби пенал. Во период во кој им исклучија играч за вадење на стегач од коса, што било Насилнички акт. Нема дно кое судииве и федерацијата не може да го пробијат.
100% сум сигурен дека и на Мартинез, кога ке го обжалат црвениот, ке добие уште 1 меч плус.