Darling
High Value
Ne deka e samo do Trump, po nivno izbiranje prva rabota im bese na bacidzid kaj Netanyahu.Sami si se fatija na oroto so nekompetenten politicar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne deka e samo do Trump, po nivno izbiranje prva rabota im bese na bacidzid kaj Netanyahu.Sami si se fatija na oroto so nekompetenten politicar.
Абе сигурно, ете ја уништија десницата нема грешка
Јас знам дека до 2030 ќе се мачиме со изродите, ама наредната деценија ќе копаат по рудници 24/7 - како во антички времиња. Јас мислев дури и порано, но испадна дека и десницата е ненормално корумпирана(за жал) и процесот на чистење е доста долг, преку ноќ не се менува власта..
Целта се Франција и Германија, со Орбан само услуга направија и ги забрзаа работите..
Јас највеќе од сите ја сакам таа промена, отвара нови врати..
Ќе видиш Ронче како твоите ќе отидат во историја заедно со комуњарата, здравје само Господ да даде![]()

Има некој јак трол таму во тој пи-ар тимот, или па (правилно) процениле дека публиката им е како тие од Идиократија.Нестварно
Ваква група ретардовци одамна немало на чело на волку моќна држава, да не знаеш кој е поголем ретард.
Видеото е извадено од контекст.Нестварно
Ваква група ретардовци одамна немало на чело на волку моќна држава, да не знаеш кој е поголем ретард.
Before reciting the prayer, Hegseth explained its origins during the livestreamed service, adding that the prayer has become commonplace in the military setting.
"This prayer was recited by Sandy 1, to all Sandys, all those A‑10 crews, prior to all CSAR missions, but especially this CSAR mission that happened in real time," he said, referring to combat search‑and‑rescue operations.
"They call it CSAR 25:17, which I think is meant to reflect Ezekiel 25:17," Hegseth added before reading the prayer aloud.
Видеото е извадено од контекст.
На линков има подолго видео, каде самиот Хегсет објаснува дека пилотите на А-10ки, задолжени за спроведување на CSAR (combat search and rescue), таа фраза од филмот ја преработиле и си ја кажувале пред секоја мисија.
Ама што има да проверуваме дополнително (особено што има и коментар под твитот), залепи налепници идиократија и терај. Иронијата со идиократија во случајов е врв.
^^ Како не е ненормално министер за одбрана - пардон - министер за напад, на прес да чита мајтапи од армијата.
Хаха, каков circlejerk или поточно doublejerk. Броманс.![]()

Чекај, легализираа истополови бракови овде... Не легализираа, нели?Кажи ми само дали ќе има хепи енд на крај и ке се земат![]()