Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Не му ја мислите, и наредната гостинска ја победувате, не сакаме вештачко-партиски дербиња.

Респект за нашето дете - сега мажиште! Самоил Ристевски!!! Да го затвориш ти Митев, второ да не мрдни, толку брз играч а пикер да му смета, и да игра тој во два правци и да клава голој:D...Бравос! Да работаат на него и полека Заре да го стига. Одавна сме немале стандарден пикер во два правци.
Само вака!
(y):zver:

Последно уредено:
Не му ја мислите, и наредната гостинска ја победувате, не сакаме вештачко-партиски дербиња.
Nie ke izlezeme so vtora ekipa imame drugi prioriteti, za razlika od treto klasni ekipi sto diznilend I'm e ova so alkaloid:)

Nie ke izlezeme so vtora ekipa imame drugi prioriteti, za razlika od treto klasni ekipi sto diznilend I'm e ova so alkaloid:)
Три години уназад шо приоритети имавте кокошкар? Бината спремна вие сега? Ајде и вие да се израдвате, ама не одите долго памтиго муабетот.

Nisto od smenata na adjusot so korleto jbg deki ne go dava vo napad a samoil vo odbranata mame mu ebaa na decata cesno I posteno greota galecot so dzabe skokakse

Na so drogi si bate!? hahahaha
Kupot ke ni go davate ili go "mestite" za ohrid demek abe prejaki ste i samoto ime so vie MIRAVCI se e jasno kolkavi seljaci ste!

Три години уназад шо приоритети имавте кокошкар? Бината спремна вие сега? Ајде и вие да се израдвате, ама не одите долго памтиго муабетот.
na koj mu repliciras more sine
vidi mu vo mislenjata NAKA pisi ovaj e se samo skopjanec ne e od nekoe selo izbegan e vo skopje ja prodale na dedo kukata i graCki se napraja ostaj go NAKA praj kef

Smesna ekipa ste.. u kupot ke ve skinat ezerdziite
klosar eden, padna Orban, ke seknat finansiite nekako, ke ve vidime
ovaa sezona neka odi kurban, sekako za dobroto na ekipata morase da se napraj eden rez i da se izbrkaat site nepotrebni igraci, ne e strasno edna sezona da se napraj pauza, ama vie pilinja so ke prajte bez finansii, se nadevate na ona svinjata so firmata so bocite za gasenje pozar

Значи, ко ќе се тука со умот се е можно.:aplauz:
Од -8 во некаде 40 та минута, 27-19 за нив и распад систем кај нас, до крај му прајме серија 16-6, од тие 6 гола сигурно 3,4 гола беа од пенал на Дамјан и на празен гол.
Хосни одличен цел меч, во 2 правци сам изигра 60 минути, ко ќе сака да игра дечкото е злато вреден.
Манасков од ко го изнервираја смена во друга брзина, Самоил беше изненадувањето шо не го очекуваа, од ко влезе малиот ги поремети на средина.
Ваљда ќе има некој позитивен брејк оваа победа, за натамошниот тек на сезоната.
Ќе видиме дали е така во петок, на мечот со ракометниот гигант од епархијата, најбогатиот тим во светот на ракометот, најбрзо растечката ракометна велесила во Европа.
Ако се земи купот ќе биди екстра во овај момент, за враќање на та самодоверба шо ја изгубивме, ама не треба да се кубат коси и ако не биди така.
За нас е најважно како крајна цел во оваа сезона е да останиме во игра за то второ место, огромен е влогот шо го носи то директно место во ЕЛ.
Задржвањето на то силно компетитивно ниво во Европа е многу важно за нас како клуб, не е исто да играш во ЕЛ со екипи со кои можиме да се носиме или ЕХФ Куп со Дукла, Извиѓач и слична боранија.

Пичлеме, ќе ве видам сега од ко го прими со се јајца Орбан. Ви пишев пред 3,4 месеци, не вервавте дека ќе паднел. Кано вени сечеше, Орбан нигде не мрдал. Следен Вучич и Алта банка и ќе се чешате после. Ќе отварате нов субјект, 69-та.
to go iskomentirav i jas pogore, site finansii se od orban, sega ke go cicnat malku, prvo vo fudbalo se pojavi sega za brzo i rakometo
imaat srekja so za rakometo e kasno
titulata ke ja zemat, nema sansi da se izgubi

Пелистер игра со Алкалоид, на 5 теми се чека пораз на Пелистер. :kuracc:
Се ситат на порази на ваков распаднат(во соблекувалната) Пелистер. Па да имаја грам мозок управата и да донесеја салам тренер во Јуни, сега ние ќе бевме на +6 а не да се молиме да му се игра на одредени играчи за да не оди у курац сезоната.

За доброто на сите, време е Аљушо да си оди и да ја завршиме сезоната без стресој.
После нека му ја думат газдите како ќе постапат со дел од играчите.

Никако неможам да се помирам со поразот од Охрид минатото коло. Нека му служи на чест на одредени ликој.

Back
На врв Bottom