Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
picek ne se srditi pogrijesio sam jer sam na prvu pomislio da si opet napravio 1001 nalog ali ovaj je ludji i od tebe :icon_lol:
a ja psovati niti vrijedjati necu to je tvoj nivo
Idiot si evo skoliraj se ti i ja smo nebo i zemlja.Muslimani su pametni ljudi al ti imas pileci mozak med njima.Pitaj svog kralja koliko je imao naloga ovdje koji su mu se lazno klanjali.

Sta se ovde desava,ovo je bas ono pravo"JEBO LUD ZBUNJENOG"
Ljudi koji mrze druge vjere to rade zbog nerazumijevanja, straha i nedostatka ljubavi u svom životu, a ne zato što su se s tom mržnjom rodili. Prema dostupnim analizama, takvi ljudi nemaju dovoljno vrlina koje bi njihovu mržnju ukrotili i često su naklonjeni osjećajima mržnje jer ne mogu osjećati ljubav.

Svi traze liste i skenere , meni to ne treba
ako neko ima neku donaciju da mi uplati
sinoc mi svi tiketi propali
a imam dobru semu ta veceras kao panelrazarac za teazenje test listi

Svi traze liste i skenere , meni to ne treba
ako neko ima neku donaciju da mi uplati
sinoc mi svi tiketi propali
a imam dobru semu ta veceras kao panelrazarac za teazenje test listi
Ode ti panel u poduzetnike AAA bonitet.
Moj cilj je dvosobni stan 80 m2 Novalja babe
Za 3 godine a ne neki testi za pinkove.
Jebe se meni za za bezvezne kanale.
Moj moto je malo radi i uzivaj.
Boli me kita ciji je duzi ovdje tako da radi mene se ne morate vise palit.Ne zanimaju me te gluposti skeniranja i pinkova.
Ne gledam ja ta sranja od listi kanale
Boli me dupe ko je sa kim dobar il u grupi vise.Sta se mene tice mozte skenirat ,tulit,visit dan i noc pred kompom ja ga nism palio vec 2 godine.

ako ko oče skener koji radi samo na dugme scan nek se javi donacija 200 evri ima 1000 i preko različitih listi exyu servera i preko 8000 tisuča stranih
Автоматски споено мислење:

biče sada i puno govora kako ima neko bolji skener a to samo zbog toga jer oče da kažu kako njihov skener je bolji od mojeg da pljuvaju po mom , moj skener ima još dopunee sve to ide uz skener, kojem trebaju da se dopuni, da vidite sta sve trrebate : vpn konekcije, provera listi , sve to ide đžaba uz skener, ko oče nek se javi na pm i nesto sto sto niko nema tu dobije đžaba . u pm poruke

Последно уредено:
nesto si zaboravio , uslikaj i skener kako vadi liste ,mozda ce ti zločko, ko da kupi ovo pa da im pokupiš sve iz kompa

lemi izvinjavam se ti javno , za sve grde rjeći što sam napisao tebi , imao si pravo u vezi tog zločka , prava je zloba od čovjeka , mislio da je dobar al sad vidjeo pre par dana da sam pogrjesio u vezi njega , svi ste ga napadali a ja mislio da ste vi zlobni , sada vidim zasto ,jer to je osoba kojoj je vazan samo novac i da zajebe svakoga ako baš ima mogučnosti samo da nesto izvuče od njega

Ima li neko aplikaciju od art iptv, novu možda? Ili ako mi neko u poruci može da se javi da mi kaže kako da namestim sada da mi radi art, hvala svima

E dragi moji forumasi ja dobih ban sto sam se javno usprotivio protiv Zlockovih vredjanja svi vas,od sad cu da cutim i podrzavam Zlocka

Back
На врв Bottom