- Член од
- 3 декември 2018
- Мислења
- 566
- Поени од реакции
- 3.308
Djelimično si u pravu. Mnogo je stvari uključeno u pravljenje ovoga. Najviše AI jer, kao što sam ranije rekao, nijedan od nas nije programer. Takođe nema potrebe za insajderom jer sami pribavimo sve potrebne informacije. I onda uz pomoć AI se slaže skripta. Fora je u tome da znaš šta tačno želiš dobiti kao krajnji produkt.Inače, oko ove debate oko "najboljeg skenera svih vremena" ili "alehemijski IPTV skener mudrosti", polu-laički bih mogao da tvrdim ili pre da mi se čini da se tu radi o preradi, doradi već postojećih pajton skripti kojih ima mali milion na netu.
Ne mogu da razumem da neko kome je to hobi ume ili može da napravi program (ne brzu skripu za vađenje ovog ili onog) tako kompleksne priroda a da zapravo nije jedan od projektanata, programera iz same branše online servera i aplikacija za medijske sadržaje, gde bi spadali i razne vrste IPTV portala.
Znači, programer iz branše, zapravo insajder, napravi neki skript i tajno ga distribuira, postavi na netu - suštinski iz hobija ili osvete, razbije tehnologiju i da je svetu na uvid.
To tako, uz razne dopune i prepravke kao open-source dođe do naših genijalnih entuzijasta i oni to ubliče u kamen mudrosti, skener za 10+
Ovo je samo teorija, bazirana na intuiciji posmatrača veoma komplikovanog sveta u nestajanju!
Puno je tu posla i zezancija. Vjerujem da bi jedan dobar IT stručnjak to mnogo brže riješio. Na kraju, skeniranje nije ćejf kao na primjer kada provališ u sam panel. Ali eto, hobi je hobi i zezancija pa na to trošimo slobodno vrijeme.
Автоматски споено мислење:
Nije baš tako. Skener odradi sav posao u momentu kada nađe validan MAC. A ti vidim imaš svoj server pa si nečije IP pokupioDa, skener je odradio jedan manji deo posla. Sada trebas tacno videti koliko je funkcionalnih MAC adresa od tih koje imas i da li su uopste funkcionalne. Ako je panel bar malo zasticen, ove MAC adrese su recimo 10% onoga sto je potrebno da one u stvarnosti i rade.
213.196.109.94
213.196.109.31
78.134.248.153
Jesu li vam ovo ip adrese sa skenera kada se snifuju njegovi pozivi, nemojte to raditi sa kucnih racunara...lol..
Naravno da vlasnik servera ima uvid ako mu se skenira to nikad nije bilo upitno. Zato postoje VPN i proxy, zar ne?