Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Inače, oko ove debate oko "najboljeg skenera svih vremena" ili "alehemijski IPTV skener mudrosti", polu-laički bih mogao da tvrdim ili pre da mi se čini da se tu radi o preradi, doradi već postojećih pajton skripti kojih ima mali milion na netu.
Ne mogu da razumem da neko kome je to hobi ume ili može da napravi program (ne brzu skripu za vađenje ovog ili onog) tako kompleksne priroda a da zapravo nije jedan od projektanata, programera iz same branše online servera i aplikacija za medijske sadržaje, gde bi spadali i razne vrste IPTV portala.
Znači, programer iz branše, zapravo insajder, napravi neki skript i tajno ga distribuira, postavi na netu - suštinski iz hobija ili osvete, razbije tehnologiju i da je svetu na uvid.
To tako, uz razne dopune i prepravke kao open-source dođe do naših genijalnih entuzijasta i oni to ubliče u kamen mudrosti, skener za 10+
Ovo je samo teorija, bazirana na intuiciji posmatrača veoma komplikovanog sveta u nestajanju!
Djelimično si u pravu. Mnogo je stvari uključeno u pravljenje ovoga. Najviše AI jer, kao što sam ranije rekao, nijedan od nas nije programer. Takođe nema potrebe za insajderom jer sami pribavimo sve potrebne informacije. I onda uz pomoć AI se slaže skripta. Fora je u tome da znaš šta tačno želiš dobiti kao krajnji produkt.
Puno je tu posla i zezancija. Vjerujem da bi jedan dobar IT stručnjak to mnogo brže riješio. Na kraju, skeniranje nije ćejf kao na primjer kada provališ u sam panel. Ali eto, hobi je hobi i zezancija pa na to trošimo slobodno vrijeme.
Автоматски споено мислење:

Da, skener je odradio jedan manji deo posla. Sada trebas tacno videti koliko je funkcionalnih MAC adresa od tih koje imas i da li su uopste funkcionalne. Ako je panel bar malo zasticen, ove MAC adrese su recimo 10% onoga sto je potrebno da one u stvarnosti i rade.

213.196.109.94
213.196.109.31
78.134.248.153

Jesu li vam ovo ip adrese sa skenera kada se snifuju njegovi pozivi, nemojte to raditi sa kucnih racunara...lol..
Nije baš tako. Skener odradi sav posao u momentu kada nađe validan MAC. A ti vidim imaš svoj server pa si nečije IP pokupio :D Naravno da vlasnik servera ima uvid ako mu se skenira to nikad nije bilo upitno. Zato postoje VPN i proxy, zar ne?

Djelimično si u pravu. Mnogo je stvari uključeno u pravljenje ovoga. Najviše AI jer, kao što sam ranije rekao, nijedan od nas nije programer. Takođe nema potrebe za insajderom jer sami pribavimo sve potrebne informacije. I onda uz pomoć AI se slaže skripta. Fora je u tome da znaš šta tačno želiš dobiti kao krajnji produkt.
I dalje mi je teško poverovati da AI tu može neku značajnu ulogu da odradi, a kad sam mislio na insajdera, to je čovek koji je osmislio i kreirao rešenje a onda ga razvalio tako što ga je kao know-how dao svom dobrom prijatelju a ovaj to, da se obogati, preradio i počeo da prodaje - kao svaki šupak.
Vi ste došli do potrebnih informacija ali to nije isto.
Uvak se setim jednog programera, Rus je u pitanju, u delfiju je napravio program, finansijski za berze, trendovi, kriva predviđanja kretanja akcija na berzama, bazirana na matematičkim modelima, astrološkim podacima, itd.
Ni najmanji problem u krekovanju programa, ima ga na netu ali kad ga pokreneš ne znaš odakle da kreneš, sve je tako vrhunski smišljeno da bez pune podrške, šta i kako da se radi, program ne vredi ništa.
Ali ako ga legalno kupiš 2500$ ti dobiješ potpunu individualizovanu online podršku, autor ti šalje mejlove ili na forumu zatvorenog tipa dobiješ sve informacije i uputstva.
Tako da ima različitih rešenja kako nešto na kraju da ipak ispadne kvalitetno. To sam AI upotrebom-podrškom, izvini, ali sam još jako sumnjičav, možda se predomislim.

Puno je tu posla i zezancija. Vjerujem da bi jedan dobar IT stručnjak to mnogo brže riješio. Na kraju, skeniranje nije ćejf kao na primjer kada provališ u sam panel. Ali eto, hobi je hobi i zezancija pa na to trošimo slobodno vrijeme.

Nije baš tako. Skener odradi sav posao u momentu kada nađe validan MAC. A ti vidim imaš svoj server pa si nečije IP pokupio :D Naravno da vlasnik servera ima uvid ako mu se skenira to nikad nije bilo upitno. Zato postoje VPN i proxy, zar ne?
Ma skeniraju stalno, ove ip sam primetio da su sa nasih prostora pa mi je bilo zanimljivo, zato sam ih postavio..

Da, za ozbiljan nivo skeniranja moraju postojati proxy serveri. Sada nesto ovo oko AI mi nije jasno, AI sigurno nece raditi skriptu koja sluzi za skeniranje, od toga nema nista. Moze odraditi neke pozive ali da ti odradi skriptu koja ce skenirati i vaditi MAC adrese iz panela to koliko znam nece uraditi sigurno.

Ma skeniraju stalno, ove ip sam primetio da su sa nasih prostora pa mi je bilo zanimljivo, zato sam ih postavio..

Da, za ozbiljan nivo skeniranja moraju postojati proxy serveri. Sada nesto ovo oko AI mi nije jasno, AI sigurno nece raditi skriptu koja sluzi za skeniranje, od toga nema nista. Moze odraditi neke pozive ali da ti odradi skriptu koja ce skenirati i vaditi MAC adrese iz panela to koliko znam nece uraditi sigurno.
AI bi možda i mogao da generiše skriptu ako se pothrani različitim skriptama sa različitim pozivima, kao što inače izgledaju javno dostupne pajton skripte koje korektno odrade posao. Pretpostavljam da tako koriste AI.

AI bi možda i mogao da generiše skriptu ako se pothrani različitim skriptama sa različitim pozivima, kao što inače izgledaju javno dostupne pajton skripte koje korektno odrade posao. Pretpostavljam da tako koriste AI.
Kako da ti objasnim, infomir, ministra su licencirani sofweri i paneli i tu je AI usadjeno da skripte koje emuliraju mag uredjaje, salju pozive prema panelu ne rade. E, sada na osnovu nekog koda skripte mozda ce i dati neki kod, neki predlog, nesto napisati, iskreno ne koristim mnogo AI pa nisam siguran kako uopste to funkcionise sa pisanjem koda za neki hacki, tu si svakako u pravu sto se tie moguceg sklapanja koda iz vise skripti, verovatno AI ce nesto i odraditi.
Inace, sve sto kruzi po internetu razne skripte koje su nekad prolazile sto se tice skeniranja sada su bukvalno beskorisne vecina njih.

Da bi uradio skener po onom sto ti je danas potrebno, moras krenuti ispocetka, znati sve stalker pozive, poznavati veci broj panela i znati pisati kod, pisati recimo python skriptu, i tada kada sve odradis postoje zastite na panelima, te zastite moras zaobici. Recimo evo jedan cisti primer, neko koristi aplikaciju na Samsungu, Samsung cesto zna da kroz UA salje i svoj device id, ili sw id vezan za tv, sada ako je neko tako svezao korisnika na panel za to, ti jednostavno nemas opcije da to zaobidjes iako imas odgovarajuce podatke osim ako ne napravis i apliakciju koja ce to sve emulirati a to je bas, bas zahtevan posao. Treba prilicno vreme da bi to sve slozio. Ono sto trenutno radi i moze raditi su lose zasticeni paneli, ili recimo mac adrese koje admini panela iz nekog razloga nisu vezali za nesto ali i kada provalis tu mac adresu ako je aktivna kod korisnika vrlo brzo ce je svezati recimo za asn, sn ili vec nesto trece sto njihov panel podrzava i tada ti je MAC bukvalno beskoristan..

Jbg. Covjek samo rekao da vjeruje ljudima sa kojima je podijelio alatku,a vi napali k'o jastrebovi. :)
@repetitor Posalji URL pa ti, iskreno, javim kako je zasticen. Nista AI ili svemoguce alatke. Samo OB.

Kako da ti objasnim, infomir, ministra su licencirani sofweri i paneli i tu je AI usadjeno da skripte koje emuliraju mag uredjaje, salju pozive prema panelu ne rade. E, sada na osnovu nekog koda skripte mozda ce i dati neki kod, neki predlog, nesto napisati, iskreno ne koristim mnogo AI pa nisam siguran kako uopste to funkcionise sa pisanjem koda za neki hacki, tu si svakako u pravu sto se tie moguceg sklapanja koda iz vise skripti, verovatno AI ce nesto i odraditi.
Inace, sve sto kruzi po internetu razne skripte koje su nekad prolazile sto se tice skeniranja sada su bukvalno beskorisne vecina njih.

Da bi uradio skener po onom sto ti je danas potrebno, moras krenuti ispocetka, znati sve stalker pozive, poznavati veci broj panela i znati pisati kod, pisati recimo python skriptu, i tada kada sve odradis postoje zastite na panelima, te zastite moras zaobici. Recimo evo jedan cisti primer, neko koristi aplikaciju na Samsungu, Samsung cesto zna da kroz UA salje i svoj device id, ili sw id vezan za tv, sada ako je neko tako svezao korisnika na panel za to, ti jednostavno nemas opcije da to zaobidjes iako imas odgovarajuce podatke osim ako ne napravis i apliakciju koja ce to sve emulirati a to je bas, bas zahtevan posao. Treba prilicno vreme da bi to sve slozio. Ono sto trenutno radi i moze raditi su lose zasticeni paneli, ili recimo mac adrese koje admini panela iz nekog razloga nisu vezali za nesto ali i kada provalis tu mac adresu ako je aktivna kod korisnika vrlo brzo ce je svezati recimo za asn, sn ili vec nesto trece sto njihov panel podrzava i tada ti je MAC bukvalno beskoristan..
OK.Vidim da nisli naivan,kao vecina ovih preprodavaca,pa ne treba da saljes URL. Vjerovatno nece ni radit i ako se moze skenirat. :)

Последно уредено:
Jbg. Covjek samo rekao da vjeruje ljudima sa kojima je podijelio alatku,a vi napali k'o jastrebovi. :)
@repetitor Posalji URL pa ti, iskreno, javim kako je zasticen. Nista AI ili svemoguce alatke. Samo OB.

OK.Vidim da nisli naivan,kao vecina ovih preprodavaca,pa ne treba da saljes URL. Vjerovatno nece ni radit i ako se moze skenirat. :)
Nisam nista napao, ovo je normalna diskusija.

Iskreno mogu ti dati pola baze korisnika sa MAC adresama, bez da skeniras, nemam problem sa tim.

Nisam nista napao, ovo je normalna diskusija.

Iskreno mogu ti dati pola baze korisnika sa MAC adresama, bez da skeniras, nemam problem sa tim.
Bez zezancije, daj URL samo da vidim ko je u pitanju i da li te imam u sehari. Znam ja da se macovi vežu na razne načine i da se ti koji su vezani ne mogu gledati. To je sasvim normalno drug moj. Što se tiče AI, vjeruj mi da ga se može nagovoriti na sve. Samo treba znati razgovarati s njim ;)

Bez zezancije, daj URL samo da vidim ko je u pitanju i da li te imam u sehari. Znam ja da se macovi vežu na razne načine i da se ti koji su vezani ne mogu gledati. To je sasvim normalno drug moj. Što se tiče AI, vjeruj mi da ga se može nagovoriti na sve. Samo treba znati razgovarati s njim ;)
Moguce da se moze nagovoriti, nisam u nekoj komunikaciji sa njim, secam se da sam ga nesto vezano za CS pre par meseci pitao i da mi je slozio tekst preko celog ekrana sa svim mogucim upozorenjima o CardSharingu, pitao sam ga samo treba li mi advokat sada? lol..i zavrsio diskusiju..

Sto se tice url, i ako imas slobodno skeniraj, kazem nemam problem sa tim i ako izvadite nesto opet svaka cast, ja cak i ne banujem osim ako se korisnik javi da ima problem. Sto se tice skeniranja, ne zbog skeniranja sa nasih prostora vec zbog stranih skenera jer mi je jednom drugu iscurio panel stranac je u pitanju pa je i moj dns izasao javno na nekom stranom forumu od tada skeniraju ali kako kazem nemam problems a tim, vecina panela se skenira svakako, to je sastavni deo ovog sto se radi.

Slusaj ti jebivetru moje ime vise ovdje ne spominji.Jebe se meni za vase zivotne gluposti.Koj ti je kurac sta mislis da je to moj nick.Skoliraj se frajeru malo dobro i okani mi se vise sa kurca.Boli me kita za vase skenere i pinkove,ko sta skenira il ne skenara.Sta se mene tice mozete i spavati na tom skeneru dan i noc pametnjii necete bit.
Toliko gluposti ovdje citam da mi dode da priljepim ovdje prepiske skype cijeloga da ljudi vidi koji supci ste bili i ko je koga jebo a sad se opet lizete.
picek ne se srditi pogrijesio sam jer sam na prvu pomislio da si opet napravio 1001 nalog ali ovaj je ludji i od tebe :icon_lol:
a ja psovati niti vrijedjati necu to je tvoj nivo

Lemi ajde pusi kurac vise moj nabijem ti cerku na kurcinu moju

Sta oa ti stavjas koje su blokirane te liste jebi se i ti jebote lemi usta vas jebem ali cerkicecda bam.jebem
vidio sam puno budala , ali ti si šef centrale

Back
На врв Bottom