Македонско фудбалско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
dosta vishe so mestenite.. poima nemate so futball.., Ovde momentallno samo Bashkimi mesti, a drugite ekipi ne znat futball da igraat. Samo Shkendija ima soliden tim i struktura kako mu treba na eden klub.

Vardar ne mesti bidejki im trebaat bodovi, Shkendija kako da mesti so Pelister koga tie bodovi im nosat mozhebi titulla... ne svakam kolku nepismeni luge mozhe da ima vo eden forum..
И вие сте гола вода. Ако од онаков Пелистер успеавте да изгубите дома у битка за титула што останува за друго. Со тие пари што ги земавте од настапите во уефа, требаше да бидете шампиони уште во ноември...

И вие сте гола вода. Ако од онаков Пелистер успеавте да изгубите дома у битка за титула што останува за друго. Со тие пари што ги земавте од настапите во уефа, требаше да бидете шампиони уште во ноември...
so parite shto gi zema Real Madrid treba di ke pobedi i da gi ebe site vo La Liga, a ne Muriqi od Prizren da im ebe majka vo 90+.

no ete ne mozhat... Ne znam kako da vi objasnuvam za futball koga edistvena utakmica shto se ja igrale e Fifa vo Playstation.

тоа е таа кладилничарска генерација, не гледа подалеку од билтен. ако тим што има подобар состав не победи тим што на хартија има послаб состав, одма утакмицата е местена. односно, ако коефициентот е низок, а не излезе, ете местена е. тоа е тоа.

Zamisli i na komentatorot na MTV3 koj e makedonec veke mu e preku nos so neshto vakvo. Ova drzava nema idnina.

Zamisli i na komentatorot na MTV3 koj e makedonec veke mu e preku nos so neshto vakvo. Ova drzava nema idnina.
Се согласувам дека нема иднина, редно време е да се излезе во пресрет на вас шошоните и да се озакони брак меѓу брат и сестра.

Шипови и Работнички го сметате за ваш клуб, фала ви што не пратите.

Golmanot na rabotnicki so internacionalno iskustvo gledajte kako go postavi ziviot sid, topkata otide na negova strana kaj golot, cista negova vina, I kako smotan odma reagirase so raka kaj negovite soigraci demek vinovni se tie a ne toj hahahha.

Не знам дали им ја дале или не, ама ми остави впечаток прославата за вториот победнички гол. Даваш гол за победа во последни минути кај еден од тимовите кои се борат за титула, по некоја логика треба славјето да биде огромно. Цел стручен штаб влагал на терен со се резерви во вакви моменти. Види го видеоно од вториот гол на Пелистер, притрчаа 5 играчи до стрелецот на голот и толку. Имаше едно видео постирано од некоја од фан страните нивни, снимено од друг агол, дел од играчите ко мртовци дремат при прославата на голот.

Се утепаа местејќи сите последниве кола. Не знам дали има 20% утакмици што не се знае победникот од претходно.
За тие што се смееја на постов.
Вака се слави гол за бод во 90-та минута во ненаместена утакмица. И тоа Осогово не ни има резултатски императив, освен што противникот е од Арачиново.

А она погоре е како се слави гол (кој носи опстанок) против еден од најјаките противници во 90+ минута, ама претходно си го знаел исходот :D

Golmanot na rabotnicki so internacionalno iskustvo gledajte kako go postavi ziviot sid, topkata otide na negova strana kaj golot, cista negova vina, I kako smotan odma reagirase so raka kaj negovite soigraci demek vinovni se tie a ne toj hahahha.

голманот добро си го намести ѕидот, им се раздра оти Зија Мерџани не скокна, а топката баш над него помина. сите други рипнаа, само тој остана на земја. а зад ѕидот си имаше играч легнат. затоа им се дереше, тоест на Мерџани му се дереше, оти направи дупка во ѕидот.

Back
На врв Bottom