La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Шо ми е мило како фан на Реал што се распаѓаат истите сезонава и втора сезона по ред ќе земат еден голем кур.
Вини , Мбапе и Перез нека се чудат што е работата.

Мене за Мбапе ми е највеќе ќеф, си замина како пичка од Псж а беше бог и батина таму, откако се истреби освоија ЛШ и ништо чудно пак да повторат оваа сезона.

Мене за Мбапе ми е највеќе ќеф, си замина како пичка од Псж а беше бог и батина таму, откако се истреби освоија ЛШ и ништо чудно пак да повторат оваа сезона.
Мене ми е ќејф што уште еднаш се докажа твојата дно ркспертиза.
Кога потпиша Мбапе пишуваше тука како нема кој да ги победи и ќе освојуваат све, и нормално после 2 години човекот нема да има титула.

Мене ми е ќејф што уште еднаш се докажа твојата дно ркспертиза.
Кога потпиша Мбапе пишуваше тука како нема кој да ги победи и ќе освојуваат све, и нормално после 2 години човекот нема да има титула.
За урок беше то :ROFLMAO:

Стварно ова, ебате пацерите да немаат пари да направат 20 ретро дресови, изгледа чуваат за новиот договор на Вини.
Честито титула btw, се знаеше уште кога циги се бунеше што го сменија у 70та.
Ајде у среда нека попијат 10 од Баерн и нека си играат за индивидуална статистика.

Битно рипаа и се трескаа од земја 10то коло.
Златен Чаби ги тргаше од терен да покажат почит према противник а највеќе према себе. Се наместија на невиден волеј сите до еден. Прејако брат, едина "титула" сезонава победа Ел Класико.:ROFLMAO:

Арбелоа го ставија, тој кутриот младите не можи во ред да ги донеси не пак играчи како Винициус и Мбапе.
На Алијанц нека пукни срам сличен на оној на Барселона :kafence:

Барем вака е посигурно дека Арбелоа нема да ни биде тренер и следна сезона.

Ни победа ме радува, ни пораз ме нервира од овој Реал. Најодвратен од кога ги следам.

Барем вака е посигурно дека Арбелоа нема да ни биде тренер и следна сезона.

Ни победа ме радува, ни пораз ме нервира од овој Реал. Најодвратен од кога ги следам.
Глумат лудило овие чергиве, само за себе играат...си прават забава.

Чоло лаганица со втора постава денес цел тим, против Барселона во лигата исто, и пак Барселона трчаа како луди

Одлична идеја ова со ретро дизајнов и ретро дресовите, Барса и Реал се педери што не ја поддржаа иницијативата.

Одлична идеја ова со ретро дизајнов и ретро дресовите, Барса и Реал се педери што не ја поддржаа иницијативата.
Барса ја поддржа, ама ради договор со спонзорот мора да ги носат овие дресови.
Баш и коментаторот го кажа истово преска.

Атлетико го имаа овој дрес за оваа сезона, неколку пати играа со него.

Back
На врв Bottom