Фан клуб - РК Вардар

На кој од сегашниве му бега топката и кој не дава придонес?
Според мене Јапан е за класа подобар од Хорига, Малус и Силва со другите не го ни споредувам е сеа тоа е мое мислење ….
Автоматски споено мислење:

На кој од сегашниве му бега топката и кој не дава придонес?
Мислиш на кој не им бега топката од раце ? Двата Португалци и Пољкот , македонскиот Дувњак … од толку што имаат придонес им ги заборавив и имињата

Според мене Јапан е за класа подобар од Хорига, Малус и Силва со другите не го ни споредувам е сеа тоа е мое мислење ….
Автоматски споено мислење:

Мислиш на кој не им бега топката од раце ? Двата Португалци и Пољкот , македонскиот Дувњак … од толку што имаат придонес им ги заборавив и имињата
Не можеш да го споредиш јапонецот со никој од горенаведените, се работи за различен тип на играчи.

Не можеш да го споредиш јапонецот со никој од горенаведените, се работи за различен тип на играчи.
Го споредувам придонесот кој го имаше со три полубека у состав тогаш, дефинитивно подобар и поатрактивен и покорисен од сите три играчи погоре , ги правеше сите околу него за две класи подобри ….

Ќе дојде и подобар од него, не можеме да кажеме за Косуке каков играч би бил на врвно ниво во ЛШ против сериозни одбрани, не е исто нивото со Тиквеш и со Барселона, Веспрем, Магдебург, одличен играч е, ама овде го направивте како да е Ивано Балиќ…

Џабе релативизација сега. Знаеме добро за каков плејмејкер се работи. Од што е ситен и брз, како шило е за противничката зона. Штета што сме го испуштиле, со Малус ќе беа како тандем како Кара и Скубе.

Средниот век што ќе дојде воопшто не е за потценување, според мене одличен играч.
Е тек тој со Малус што тандем ќе биде. Ај ваљда за кратко и ќе се официјализира.

Е тек тој со Малус што тандем ќе биде. Ај ваљда за кратко и ќе се официјализира.
Аман бе.. кажете кој е :D.Бар која националност е, да нагаѓаме...

Back
На врв Bottom