Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Соживот со ова племе нема. Најголем христијански празник место да ти изразат почит они повторно провоцираат. Од мавровка накај Ист гејт 5-6 коли со албански знамиња возат и се дерат Илирида. Со племе држава не се гради.

IMG_2748.jpeg

Еве пример за глуп каур што негува соживот и мисли дека се е розево.
"Јас него бајрам, он мене божиќ, јас него рамазан, он мене велигден".
Ама јас нигде не гледам дека другар му му честита Божиќ или Велигден. Добива само srecni praznici и толку, додека овој му се лигави со курбани бајрами и здравје и среќа. Тоа се тие каури со мешавина од југословени кои негуваат братство единство.

Соживот со ова племе нема. Најголем христијански празник место да ти изразат почит они повторно провоцираат. Од мавровка накај Ист гејт 5-6 коли со албански знамиња возат и се дерат Илирида. Со племе држава не се гради.
Пред црквата у Нерези дрифташе еден со албанска регистрација и отиде после накај Горно Нерези.

Каурот што перфомативно практикува христијанство секако дека нема да е способен да ги улови овие игри на зборови што шипптарот мајсторски му ги подметнува.
"Христос воскресе" би требало да е доволно да се знае колку е саат.
Среçeн празник треба да иде на seen :cool:

Каурот што перфомативно практикува христијанство секако дека нема да е способен да ги улови овие игри на зборови што шипптарот мајсторски му ги подметнува.
"Христос воскресе" би требало да е доволно да се знае колку е саат.
Среçeн празник треба да иде на seen :cool:
Вака така некаква честитка испраќаат.
Од Левица и нејзиниот лидер, штама.

Вака така некаква честитка испраќаат.
Од Левица и нејзиниот лидер, штама.
Најголем проблем за вас ВМРОвците, голема трагедија, Левица не честитале Велигден.

Back
На врв Bottom