Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ko ke si vo pravo, vo pravo si, nema zbor tuka.Ајде бе постирај да чуеме нешто ново. Слободно постирајте. Јас нова музика не слушам. Ниту некогаш сум си ги пуштила 2 Бона, ниту Дупер, ноуп. Да бидам искрена не ни знам како изгледаат децава. Последна од младиве што ги знам е Антонија Гиговска.
Можеби намерно.
Ko ke si vo pravo, vo pravo si, nema zbor tuka.
Porano pesnite imaja dusa be, tezina, a ne ko sega bezveze

Pak da recis vaka taka za mene , so patem receno dlaboko me povredi iako znaes deka sum mnogu custvitelen i emotiven likИ ова е пародија. Песнава е мајтап, спакуван во хит.
Патем не знам дали го гледате видеото, зошто јас имам проблем со видеата на форумов.

Го гледаме, како не, постираше твое домашно видео како пееш на тераса! Чекај, не го бриши, да видиме што ќе се случи на крајот! Не е мајтап, зошто, баш убаво пееш!Патем не знам дали го гледате видеото, зошто јас имам проблем со видеата на форумов.
Pak da recis vaka taka za mene , so patem receno dlaboko me povredi iako znaes deka sum mnogu custvitelen i emotiven lik

I za ova si vo pravo, stranskite se troduplo poglupi pesni ako zemis da gi prevedis. A i ne mozi be pesna da ti pobudi emocii ako ne e na kirilica, ednostavno ne e to to, ne te tera na alkohol, da zemis casi da krsis, masi da frlas i taka.Па истото е и во Британија, само што е на англиски јазик па нас ни делува покултурно. Ако ги преведеш текстовите на Дуа Липа или на повеќето денешни светски мега хитови, ќе видиш дека се содржински исто толку празни како и нашата Лидија.
Tehnoto samo narkomani slusat oti realno ako ne si salam naduvan ili pod dejstvo na opojni drogi toa e nesluslivoЈас лично модерната музика, освен техното, воопшто не ја ценам ниту слушам.