ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 5.258
- Поени од реакции
- 20.150
не знам кој сме ,,ние" и ,,вие"
Ние = нормалните
Вие = ненормалните
За нештата да бидат појасни.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не знам кој сме ,,ние" и ,,вие"
... така ли дискутираш, не ти е срам да вреѓаш и сега што треба да ти вратам за да бидат уште појасни работите?Ние = нормалните
Вие = ненормалните
Со тебе и твојата симпатија, зурлата, да.така ли дискутираш
Нене ти е срам да вреѓаш
(а зошто не се применува наместо оловото на клиника на радиологија, на пример за заштита од зрачење ?)
Море море чатџпт се знаел ебаго.Зум на камерата, се опфаќа широк агол за да се фати цела сцена и затоа ви изгледа мала месечината.
Кој се разбира повеќе во фотографија можи да ви објасни подетално
Еве и чичко чат џпт има нешто да кажи
Прегледај го приврзокот 474277

За да ти одвлечат внимание од војна со Иран или Епстеин фајлс? Најдоа симболичен ден баш на 1-ви Април да полетаат за такви ко тебе...А зошто да даваат видео уствари, немаат попаметна работа тие на мисијата ќе ни се правдаат нас тука дали се качиле на месечина или не.
Еден куп видеа закачија и слики овие дена, само тоа ми излегува на твитер. Не знам што уште треба да направат за да ни докажат, и видео од три часа да стават пак ќе најдите нешто да го деградирате слетувањето
Ние = нормалните
Вие = ненормалните
За такви како тебе да си го тупат умот, мене ме заболе таквата дали слетале на месечина или неМоре море чатџпт се знаел ебаго.
Не мораш ништо да размислуваш. Само пиши си...прилепска логико.
Месечината треба да изгледа многу поголема како и се доближуваат а не малечка логично. Како може да зумираш нешто а сликата да ти се намалува? Ако ја зумираш месечината со моќен фотоапарат како NIKON P 900 или 1000-ка стоејќи на земја можеш да ја видиш во најситни детали што значи се зголемува сликата а не да се намали.
Автоматски споено мислење:
За да ти одвлечат внимание од војна со Иран или Епстеин фајлс? Најдоа симболичен ден баш на 1-ви Април да полетаат за такви ко тебе...
Автоматски споено мислење:
#FakeMoonLanding
Од кога Месечината е сива и нема светлина?
#SpaceComedy
...не е баш така ако се присетиш на ковид пандемијата, нетранспарентноста и лагата е лошо за човечанството, а наивноста на човекот дозволува да биде излажен, ако не резонира со своја глава и да биде заинтересиран, објаснувањата кога се вака сомнителни и нелогички нормално да предизвикува сомневање, впрочем ете го резултатот од Фајзер антиковид вакцини, ама тоа на друга тема, јас онака споредбено.За такви како тебе да си го тупат умот, мене ме заболе таквата дали слетале на месечина или не
За нештата да ти бидат појасни, треба да те испратиме во вселената...Не сфаќам што сакаш да кажеш.

...не е баш така ако се присетиш на ковид пандемијата, нетранспарентноста и лагата е лошо за човечанството, а наивноста на човекот дозволува да биде излажен, ако не резонира со своја глава и да биде заинтересиран, објаснувањата кога се вака сомнителни и нелогички нормално да предизвикува сомневање, впрочем ете го резултатот од Фајзер антиковид вакцини, ама тоа на друга тема, јас онака споредбено.

Стварно не знам шо лупаш. Се согласувам со се што е кажано во видеото.За нештата да ти бидат појасни, треба да те испратиме во вселената...
![]()
Што те боли?За такви како тебе да си го тупат умот, мене ме заболе таквата дали слетале на месечина или не
Не ме личи денес да ти кажамШто те боли?
![]()
А иначе срце си...Не ме личи денес да ти кажам