- Член од
- 16 февруари 2016
- Мислења
- 420
- Поени од реакции
- 1.198
Zlocko je facaKo kaze da mene zlocko ne voli poslao mi skener
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zlocko je facaKo kaze da mene zlocko ne voli poslao mi skener
Ima potenciala kod njega za zivotnih gluposti.Zlocko je faca
Nisam znao da postoji taj eno, eto. EVO player.Ko kaze da mene zlocko ne voli poslao mi skener
, ako taj skener nije AI slika.Pa probaj dal ti rade koja sta to problemNisam znao da postoji taj eno, eto. EVO player.
Zlocko hakeriste veliko.
A sve te liste videce sunce na telegram, ako taj skener nije AI slika.
koristim smart iptv aplikacija i zlocko povadice moje liste koje gledam godinama a moze i decenijePa probaj dal ti rade koja sta to problem

Ne raspravljam se sa bolesnim budalama vise imam ja vece prioritete u zivotu nego se backati sa nepoznatim tipovima o iptv.koristim smart iptv aplikacija i zlocko povadice moje liste koje gledam godinama a moze i decenije
Reci mu da ne skenira moj tv.
Hteo sam samo da se nasalim. Ne da se paspravljam. Ko te jebe, kreiraj jos sto naloga jer imas vece prioritete.Ne raspravljam se sa bolesnim budalama vise imam ja vece prioritete u zivotu nego se backati sa nepoznatim tipovima o iptv.
Ovaj gori sa psovkama od Face legende. Faco je psovao i kvake, stokove, vrata, wc skoljke,... Ide Faco zivotomPosto me zoves budalom evo budala da ti kaze posto visis ovde jacu ti pravim zeni decu i ovo da ti kazem nemas ti pojma majmuncino jedna jebem ti sve najmilije jebem ti decu jebem ti pokolenje u picku ja sma za tebe doktor kurcis se ti si razrac ajde razori moj kurac usta te jebem mrtva govno jedno i da kazem onome dijaboli lemi se zove jebem ti detence mrtvo i tebei i zvima kome uzima jer nikoga nediram ljubomorni ste mrtvo ste ljubomorni kako ja to radim a vi nemate imate moj kurac i nemojte se lagati to ce dobiti oni kome verujem ali za novac nedaljem nista dzaba vise ko vas jebe mamu vam jebem osljacku osljaci ste vi govna jedna jebem va susta mrtva mrtvo vam jebem pokolonje a i zivo samo da znate nisam nervozan a vi od muku cete umreti jebem ti tebi decu razaracu jedan panela ti ces nekom rasturiti panel drugo nelazite ljudi da imate ibo ili room ili jos neki skener to isto odradi zing zang ali kod njega placate Bitcoin a kod mene evricima ko vas jebe sada dovidjenja umrite sada usta vas jebem ovo su sve isti oni koji su bili kod elmu sva ova govna tamo su jurili ljude i cinkarili samo oni liste da imaju a nemaju pojma sami da izvade hocete i to da vam dam da vadite liste eve vam kurac u c++ mozete sada za kurac dame uhvatite smradiovi necu sa vama da vam pravim bas idem jer ovde samo govna ovde od ljudi

Ni te sa više konekcija nisu sjajne, obično su kratkotrajne jer se brzo otkriju, prepune i ugase, promeni im se password.Najgore je to sto bi da prodaju nazovi skener koji skida liste sa raznih playera. To su u 99% slucajeva liste sa 1 konekcijom koje ne vrijede nista. Da ne pricam da si, kad jednom preskeniras, zavrsio s poslom. Ali, dok je ovaca bice i vune.
Si i ti glup ,napisao sam ti za zlocka jer si napisao da mu velim da ne skenira tvoj tv.Hteo sam samo da se nasalim. Ne da se paspravljam. Ko te jebe, kreiraj jos sto naloga jer imas vece prioritete.
Bolesnik.
Te visekonekcijske nisu full vecina govorim o reselerskim i listama sta medusobno seraju,nade se i full dosta kvalitetnih al od orginal servera.Mada danas jako puno se nade sa 5 konekcija ili 3 i 2 konekcije.Ni te sa više konekcija nisu sjajne, obično su kratkotrajne jer se brzo otkriju, prepune i ugase, promeni im se password.
Naravno, one tajne a dugotrajne su obično i najpouzdanije, u pogledu konekcije i kvaliteta strima.
Po mom iskustvu, najbolji kvalitet su imali neautorizovani strimovi, sa različitih servera, flussonic, astre, udp.
Kombinacijom sa različitih izvora sastavim listu koja pouzdano radi .. dok radi!
Naj smjesnije je sto, taj koji pokusava da proda, je bio ovca i sad bi da vrati svoju vunu.Najgore je to sto bi da prodaju nazovi skener koji skida liste sa raznih playera. To su u 99% slucajeva liste sa 1 konekcijom koje ne vrijede nista. Da ne pricam da si, kad jednom preskeniras, zavrsio s poslom. Ali, dok je ovaca bice i vune.