Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
so 2 pobedi vo 1000 godini ni go zedoja kurcot? so imas ti so skopje? ti si skopjanec kolku jas germanec
ohrid nebare bez race se pa nemozi da pobedat
pojma nemas gi mesas igracite neznajs koj so pozicija igra ama prv si da kazis nesto
bitno ni e mislenjato tvoe ovde ko snego lanski po bitolski so bi se reklo
a i na kraj kraeva so imas ti so pobedata na ohrid so pljampas ovde ?
ajde sea nozo da seckas domati za vo sopskata ovde vishok si
Васич, коа немате шо да кажете преминувате на лични навреди.

Настрана од поразот на терен денес, поголем пораз е моментот шо ги исклучија коментарите на објавата и истото го прат неколку пати наназад кога ќикснуваме во суперлига.

Каде со такви потези бе другари? :facepalm:

Треба да се учи од грешките и да се прифатат критиките. Џабе ги блокирате... Коментарите ќе ги слушните посекако на улица во наредниот период, пошо таму нема опција за исклучвање.
А шо се чудите сега? Ликојте уште од старт се понашат ко клубот да му е фамилијарна оставина па си прат шо ќе му прдни. Кога се пиши овде од неколку души реалноста, пола му се фрлат демек еве овие негативците само нешто не му чини. Нека продолжат да му шлукат, супер се.

Очај.

Да споделам едно инфо, на официјалната ждрепка за судии за ова коло, се паднаја Баже и Диме, магично не прифатија да ја судат утакмицата, поради службено патување.

Очај.

Да споделам едно инфо, на официјалната ждрепка за судии за ова коло, се паднаја Баже и Диме, магично не прифатија да ја судат утакмицата, поради службено патување.
Уште од првио напад се виде со судењето шо ќе е, не дека е алиби за приказот и играта, ама и судењето очајно беше.
Сами си сме криви за то шо ни се дешава.

1000018494.jpg
Автоматски споено мислење:

Eve go ova kopileto koe ne ubedvase deka saka rivalstvo deka poslatkiu se titulite so rival so koj ke se brka cela sezona, deka krivo ke mu bidi dokolu despadnime I eve sano nekolku nedeli pokasno se pokazva vistinskoto gnasno lice,site ste isti.

na strana site muabeti denes zabegaja nacevci so dva crveni kaj nas prestrogi, chak bi rekol i na ohrid crveniot ne beshe kao demek gledaja var a samo edna ebana kamera imashe, hosni ni go lapnaja najraspolozen beshe na pocetokot
so fitilo strashno sho se deshava denes bukvalno topkata mu begashe od raka nesto nevideno ama i to e rezultat verojatno od nedovolen fokus na utakmicata i opsto na klubot sho e sramno, mene tugj sram mi padna i manaskov ko zaigra na sreden bek koj bashibuzuk e to dokaz, sam pobara ili aljusho go klade, od nadvor samo izgledashe kako rezil
opshto nivoto na rakomet sho se igra e tezok kriminal ne zalazva samo deka se podizednaceni ekipite nisto drugo se e lazno ohrigjani gi naprajvme klub na sila so ona postava da izgubime doma na prilicno uba atmosfera v sala treba da se zamisli zoki malce sho se praj i kako se frlat parite, nieden poteg ne vetuva podobruvanje dva loshi transferi serafimov i toj slovenecot, prodolzuva dogovor so grahovac primer koj e katastrofalen igrac osobeno vo napad, mozi nema da se slozite so poslednoto ama to e moe mislenje
zalno samo za ninjata i so tolku intervenci ne ja izvade utakmicata

Прегледај го приврзокот 474207

Eve go ova kopileto koe ne ubedvase deka saka rivalstvo deka poslatkiu se titulite so rival so koj ke se brka cela sezona, deka krivo ke mu bidi dokolu despadnime I eve sano nekolku nedeli pokasno se pokazva vistinskoto gnasno lice,site ste isti.
Абе шо му давате значење на клуб шо постој 15 години, плус посекако давајгаз народ се, кај шо свети сонцето таму се свртени. До лани ни шлукаја браво ова она, сега од нигде се гушкат со скопјаните.

Никој од нас во салата не заслужи да гледа како се караат играчите и тренерот на наша сметка.
Ова не личи на ништо и тука најголемата ввина ја има управата. Претседателот Стерјев и директорот Шундовски. 95% Аљуш не е повеќе тренер на Пелистер, а тоа било желба уште од порано, односно сите играчи го сакале Лембанов за наследник на Гарабаја. Но, во секој случај оваа расправија ние не требаше да ја гледаме и да ја плаќаме и управата мораше ова да го стави под контрола.
Ако замини Аљуш, мора да замини и Шундо, значи мора. Ова не треба вака да изгледа.

Очај.

Се сеќавам на еден. твој пост реплика на мојот пост од почетокот на годината кога напиша дека јас го мразам капитенот. Дали сега сваќаш зошто на почетокот на сезоната ја критикува играта на Кузмановски и неговата суета. Не го мразам јас Кузмановски битолско дете за жал по сите предиспозиции што ги има има и празна глава.

Се сеќавам на еден. твој пост реплика на мојот пост од почетокот на годината кога напиша дека јас го мразам капитенот. Дали сега сваќаш зошто на почетокот на сезоната ја критикува играта на Кузмановски и неговата суета. Не го мразам јас Кузмановски битолско дете за жал по сите предиспозиции што ги има има и празна глава.
Капитенот 3 месеци е нервозен. На ништо не личи ова. Кара врни по Аљушо цела утакмица. Петар и Павле карат врнат, Манасков кара врни. Радивојевич го учи како биле договорени за одбрана со чоек помалку.... Милион работи кои никој од нас не треба да ги гледаме.

Никој од нас во салата не заслужи да гледа како се караат играчите и тренерот на наша сметка.
Ова не личи на ништо и тука најголемата ввина ја има управата. Претседателот Стерјев и директорот Шундовски. 95% Аљуш не е повеќе тренер на Пелистер, а тоа било желба уште од порано, односно сите играчи го сакале Лембанов за наследник на Гарабаја. Но, во секој случај оваа расправија ние не требаше да ја гледаме и да ја плаќаме и управата мораше ова да го стави под контрола.
Ако замини Аљуш, мора да замини и Шундо, значи мора. Ова не треба вака да изгледа.
Управата односно Шунда а и Зоран при првиот конфликт на Аљушот со Фитиљот не реагираја соодветно и сега ескалира состојбата а нај повеќе кривица има тој што не го спречи ова. За Ламбов ако дозволи управата играчите односно Фитиљо и комоанија да носат играчи ништо од клубот не бидува. Додуша и Аљушот не покажа карактер ако некој те саботира на трибини барем биди маж.

Капитенот 3 месеци е нервозен. На ништо не личи ова. Кара врни по Аљушо цела утакмица. Петар и Павле карат врнат, Манасков кара врни. Радивојевич го учи како биле договорени за одбрана со чоек помалку.... Милион работи кои никој од нас не треба да ги гледаме.
не се три месеци уште од почетокот кога го седна Гарабаја на клупа Фитиљот почна да глуми лудило.

За ова калакурница е виновна Управата. Алуш ако неможи под контрола да стави 3-4 играчи не е да Пелистер .
Тие 3-4 играчи ако палат гасат и менуват тренери не се за Пелистер .
Едноставно е , нека му кажат сега на тие што се звезди ако не сте втори и не освоите КУП нема плата и од на есен ремонт .

За ова калакурница е виновна Управата. Алуш ако неможи под контрола да стави 3-4 играчи не е да Пелистер .
Тие 3-4 играчи ако палат гасат и менуват тренери не се за Пелистер .
Едноставно е , нека му кажат сега на тие што се звезди ако не сте втори и не освоите КУП нема плата и од на есен ремонт .
Многу аматерски е воден клубо, ко ќе е таман и се победва, најдобри сме и сплотени, а дојди тензија, губење и слично (ко со Гарабаја после алкалоид), ние бевме тие притисок шо праеле и ради нас бегале.
И тие се тие шо му дадоја толкава слобода на играчите, каде во свето играчи ќе се прат над клубо и ќе поминат без никаква санкција?

Многу аматерски е воден клубо, ко ќе е таман и се победва, најдобри сме и сплотени, а дојди тензија, губење и слично (ко со Гарабаја после алкалоид), ние бевме тие притисок шо праеле и ради нас бегале.
И тие се тие шо му дадоја толкава слобода на играчите, каде во свето играчи ќе се прат над клубо и ќе поминат без никаква санкција?
Да убавезно ради публика бегале :)

Од кога се во клубот секоја сезона по минимум 2 тренери и над 50-60 играчи се сменаа во овие неколку години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom