UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Арсенал

• Атлетико Мадрид

• Борусија Дортмунд

• Барселона

• Баерн Минхен

• Челзи

• Интер

• Јувентус

• Ливерпул

• Манчестер Сити

• Наполи

• ПСЖ

• Реал Мадрид

• Дај Боже да би сите испаднале.

• Некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Упамекано и Араухо би било дуо од соништата.

Копук во кадар дадоа баги навивачи на Баерн долу, исто прелета нешто пластика долу кај нив затоа прашав
Да гледаше ќе видеше дека неколку илјади има горе, оди прочитај на твитер незналицо.

Вечерва гледаме 2 утакмици. Едната е како тррба да изгледа една утакмица од нокаут фаза на ЛШ, 1/4 финале со безброј шанси, другата е брука на деценијата и пример како не треба да изгледа една обична утакмица во ЛШ а камо ли нокаут фаза. Она е срам за фудбалот, кој анти фудбал го прикажват Арсенал страшно нешто.

Колку гола дадоа у 150та минута сезонава бе маме им ебам клето.

Да гледаше ќе видеше дека неколку илјади има горе, оди прочитај на твитер незналицо.
Папак да гледаше на тв а не на твитер ќе видеше дека еден сектор долу беше полн со навивачи на Баерн, јас ти кажав што видов во текот на натпреварот, сигурно горе ќе снима камерата дури се игра натпреварот, нема проблем.

Одлична утакмица, немаше нешто лигавање и циганчења по теренот.

Не се заебавам кога викам дека е очигледен респектот и традицијата помеѓу двете екипи.

Контрите на Баерн беа толку лоши, почнав за Реал да навивам од инат. Милион пати последниот пас го згрешија, како Феран Торес хајлајтс да гледав.

Дај одма да го пуштиме Упамекано да ви ја ојача одбраната..

Кај нас пали гаси е му нема рамен, ете за малце ќе асистираше..
Арна е одбраната, а и веќе имаме двајца црнци и двајца мелези во одбрана, нападот е очај ако го давате Кејн ќе се договориме на заем со право на откуп по 100 години, нема кој гол да дај кутри сме, очигледно Фулкруг од ариевската раса за кур не го бива исто и мексиканецот од ариевската раса.

Одлична утакмица, немаше нешто лигавање и циганчења по теренот.
Бабунот само изиграваше нешто, ама топ утакмица

Нашиве можеа со +2/3 и ќе беше решено уште вечерва, вака уште тесно е..
Автоматски споено мислење:

Арна е одбраната, а и веќе имаме двајца црнци и двајца мелези во одбрана, нападот е очај ако го давате Кејн ќе се договориме на заем со право на откуп по 100 години, нема кој гол да дај кутри сме, очигледно Фулкруг од ариевската раса за кур не го бива исто и мексиканецот од ариевската раса.
Абе гратис да ви го дадеме и плус пари

цццц шо нечоек си

Дува примаја во одбраната на Баерн, не сум ги гледал скоро воопшто годинава, ама многу ми личат на Барса во играва. Тактиката е наддавај го голови противникот, одбрана нот фаунд.

Што ќе им е одбрана кога нападот има преку 150 голови сезонава. Рекордот кој го држи во топ 5 низ сите натпреварувања?

Контрите на Баерн беа толку лоши, почнав за Реал да навивам од инат. Милион пати последниот пас го згрешија, како Феран Торес хајлајтс да гледав.
Исто секој обид одбраната на Реал да даде пас до средината беше во нозете на играч од Баерн, некои млитави повратни топки од кои косата ми се креваше.

images.jpg

Најкористениот збор во соблекувална се знае кој ќе биде неделава.
Овие Баерн шутпетковци колку шанси и контри ги усраа мораа со топка во гол да им влезат, од што се толку шугави дури ми идеше за Реал да навивам.:tapp:

Ги оставија живи за реваншот а имаа шанси да ги закопат на крај. Иако Реал доминираа цело второ полувреме ама Баерн со контрите на крај мизерија.
Премали шанси имаат на Алијанц, ќе гори стадионот таму,ќе го пуштам мажот ми јас со дрес од Атлетико да му напрај некој инкер на овие умрејнците :D

Што ќе им е одбрана кога нападот има преку 150 голови сезонава. Рекордот кој го држи во топ 5 низ сите натпреварувања?
Во лига они се први со 100 гола, Барса втора 80, Интер трет со 71.. сите други, ПСЖ, Сити, Реал, Арсенал се околу 60.

Back
На врв Bottom