Неми се верва, можно е да биде Бендек од Татабања, вгодина ке има 2 нови средни бекови, еден ид нив можи да биди Кристијан од 2 тим, опасен шутер и опасен играч. Најдобар играч во 2ката заедно со Азис, Петар пикерот и Бели
Па тој му е менаџер на пола балкан, и на Тале наш му е менаџер. И плус тој беше дојден во Македонија, има слика и со Кире и Ројевиќ. Не ми се верва дека овие нашите ке паднат на толку ниско ниво
Баталете го тој Марко тешка боранија има во неговата листа. Има поверодостојни агенти и со нив се работи. Видете само од кој идат Граховац, од кај дојде Цехте, Хендави, Мамдух и еден куп др да не набројувам.
Истиот работи и со Волчко со др јаки играчи но си бара висока провизија покрај договорите склучени.
Др таков со кој соработуват е и Андреј преку кој се прави напор за Матео.
Исто има еден Немања кој работи со играчи од наши простори и источен блок (Видомски).
Баталете го тој Марко тешка боранија има во неговата листа. Има поверодостојни агенти и со нив се работи. Видете само од кој идат Граховац, од кај дојде Цехте, Хендави, Мамдух и еден куп др да не набројувам.
Истиот работи и со Волчко со др јаки играчи но си бара висока провизија покрај договорите склучени.
Др таков со кој соработуват е и Андреј преку кој се прави напор за Матео.
Исто има еден Немања кој работи со играчи од наши простори и источен блок (Видомски).
Секогаш велиме дека не треба да се шпекулира и пак истото. Абе достате луѓе, достате шо ви се дешава не ми е јасно. Ништо не допринесувате. Не знам шо ви се дешава навистина. Бо бо бо
Секогаш велиме дека не треба да се шпекулира и пак истото. Абе достате луѓе, достате шо ви се дешава не ми е јасно. Ништо не допринесувате. Не знам шо ви се дешава навистина. Бо бо бо
Kako prvo temata tuka e za diskusija i mozime da si zborvame se so e povrzano so rakometo od transferi do finansi itn. Ne sekoj ima verodostojni informaci pa da gi pisi tuka, a lugeto gi interesira i sakat da doznat, zato ima tema i se diskutira ovde. Kako vtoro unazad mozis da vidis deka mojte komentari vo vrska so vakvi raboti se 90% tocni, i kako treto ti garantiram deka imat pregovarano za da go donesat ne ti reagiram jas na prazno, samo nekjam da vervam deka potpisan e i daj boze da gresam.. pa vremeto ke pokazi.
Едно да дискутираме, друго е се слушна ова, се слушна она. Преговарале и договорен бил се два различни поими. Еден агент има лепеза на играчи кои ги нуди, не значи со самото то шо седнал овој да пие кафе или на работен состанок како сакаш наречи го дека сите во лепезата се тема на преговори и дека се договориле со некој. Господинот од сликата на Бојан е менаџер на Лазар Кукич, шо прајме ако праеле муабет, меѓу другото и за цената на Кукич?
И сега овде да пишиме вака -така... Дискутирајте, ама не шпекулирајте. Не шпекулирајте. Дискусија и шпекулација се два различни поими, запиши си.
Едно да дискутираме, друго е се слушна ова, се слушна она. Преговарале и договорен бил се два различни поими. Еден агент има лепеза на играчи кои ги нуди, не значи со самото то шо седнал овој да пие кафе или на работен состанок како сакаш наречи го дека сите во лепезата се тема на преговори и дека се договориле со некој. Господинот од сликата на Бојан е менаџер на Лазар Кукич, шо прајме ако праеле муабет, меѓу другото и за цената на Кукич?
И сега овде да пишиме вака -така... Дискутирајте, ама не шпекулирајте. Не шпекулирајте. Дискусија и шпекулација се два различни поими, запиши си.
A ti mislis deka jas nosam zaklucoci od sliki i komentari na fb ili instagram? I agentot beshe od posle spomnat kako kapak na seto ova.. i ti kazvam ne e spekulacija...
Ne, oti imas vakvi igraci kako nego 4 vo klubot, ova e samo dzabe trupanje igraci i frlanje pari, raul ne go zadrzva go pusta od partizan a dogovor ima do 2027, znaci nie popametni od raul go zemame tuka da go prajme vtor sreden pokraj mirce i hadzic mk igraci..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.