Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Што е приказната со Бранислав?Со луѓе како бранислав светозаревиќ и нивните глупости србите ќе не местат а бугарите ќе пуцаат пенал на празен гол, се додека ние Македонците по потекло не си ја вратиме државата ќе не направат современ народ.
Свести се Македонче!! од дома те продаваат на бугарите псевдо историчари, чувај си народноста на твоите претци Македонци и не паѓај на финти креирани во име на бугарскиот интерес.
Чувај си ја крвта Македонска.
Ујп почнало да им бара данок на овие што биле на work and travel, значи ме е доволна казна што се враќаш во дупкава туку и тоа ослободувањето од данок ќе ти го наплатат![]()
Оти е глуп ко тенџере, недоистражува а се прави голем истражувач, а со тоа им дава пенали на татарите.Што е приказната со Бранислав?
Од неговото појавување во јавност до сега не сум забележал дека одработува за Србите или Булгаристанците.
Што згреши?

Ќе беше врв во етер да ја пушти песната за дедото на Трајко, Вељан СлавевскиЗемете си пуканки
![]()
1,9 tuh vaatamist · 19 reaktsiooni | Dobro kazano i iskazano podobro i ne mozelo za vistinata | Borce Bucino Bucinski
Dobro kazano i iskazano podobro i ne mozelo za vistinatawww.facebook.com

...до сега платите им се над 1500 Е и секој политичар сопствени деца ги има вработено таму и секоја ВИП личност такоџе!
Вмровци зборат за партиски вработувања...до сега платите им се над 1500 Е и секој политичар сопствени деца ги има вработено таму и секоја ВИП личност такоџе!
Ќе градиме партнерство со човек што за 2 недели од сега ќе падне од власт. Па и не е нешто паметно искрено ... освен ако не планираат да биде најкраткото партнерство во историјатаПонекад и слепа кокошка ќе кљуцне некое зрно на рандом. Понекад и Македонија ќе напраи некој паметен потег.
![]()
Мицкоски на средба со Орбан: Македонија и Унгарија градат силно стратешко партнерство - МКД.МК
На средбата со Орбан, како што информираат од Влада, била потврдена заедничката определба за продлабочување на стратешкото партнерство меѓу двете држави. Разговорите се одвивале во исклучително конструктивна и пријателска атмосфера, при што акцент бил ставен на унапредување на економската...mkd.mk

Не е убаво да фрламе сомнеж на институција која поранешен директор е господинот Мицкоски. Исто и таткото на Скопје е бивш вработен таму меѓу другото....до сега платите им се над 1500 Е и секој политичар сопствени деца ги има вработено таму и секоја ВИП личност такоџе!