Фан клуб: РК Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата ohrid66
  • Време на започнување Време на започнување
Извинете за офтопик но колку треба коплекс да те тепа на тема РК Охрид да не спомнуваш нас ах бе салатару… Иначе знам дека пратиш ракомет од 2017, Пелистер е првиот машки ракометен клуб кој играл европско финале баш во ова натпреварување далечната 2002 тогаш твојте комити навиваја за кометал и беа зелено жолти а ти уште живееше во Македонски Брод и не беше Скупјанец. Пелистер беше составен од млади македонски играчи Мојсоски,Диви, Темелков,Јоноски истите оние кој ни ги донесоја најголемите репрезентативни успеси .

Иначе честитки Охриѓани се надевам ќе го освојте на крај.
Јас никого конкретно не спомнав, а тоа што ти се најде прозван е друга работа.
Јас само му честитав на Охрид победа најверојатно и Европска титула.
Али коа го начна муабетот, само да ти кажам дека се памтат само шампионите а не вторите места.
Автоматски споено мислење:

друго покрај она се шо кажав.
Пошто немаш друго шо да кажеш преминуваш на личности.
Тоа е одраз на немоќ.

Јас никого конкретно не спомнав, а тоа што ти се најде прозван е друга работа.
Јас само му честитав на Охрид победа најверојатно и Европска титула.
Али коа го начна муабетот, само да ти кажам дека се памтат само шампионите а не вторите места.

Пошто немаш друго шо да кажеш преминуваш на личности.
Тоа е одраз на немоќ.
Браво флоки сите не зафркна ептен си духовит се надевам манџите ти се подобри од хуморот.

Браво флоки сите не зафркна ептен си духовит се надевам манџите ти се подобри од хуморот.
Абе манџи или гулаши како сакаш.
Коа немате ништо да кажете, преминувате на личности.
Па послем на кано се жалите, а вие бетер сте

dahliabunni-popcorn.gif

овде дојдоја ја заебаја дискусијава, кај нив по темиве пишат колку ќе траел проектов Охрид и колку пари сме фрлале во воздух. Абе барем во овие моменти кај шо ни е успешен клубов остајте не да си прославиме. На сите ни е јасно каков проект е Грк Охрид и колку мојт да трајт, дај малку олабајте со љубоморење и гледајте си кај вас. На сите битилчани главна тема кај нив на форум веќе 2 страни им е, како то Охрид бил вештачки проект, како сме преплаќале играчи, па некој дури и ни дава уште 6 месеци постоење. И уште 1 месец да е остајте не малку да уживаме во моментов ме заболе цел кур за пелистер и за вардар какви успеси и каква историја имале.
Еднаш пофалете нешо ебати дегенериците.

Последно уредено:
овде дојдоја ја заебаја дискусијава, кај нив по темиве пишат колку ќе траел проектов Охрид и колку пари сме фрлале во воздух. Абе барем во овие моменти кај шо ни е успешен клубов остајте не да си прославиме. На сите ни е јасно каков проект е Грк Охрид и колку мојт да трајт, дај малку олабајте со љубоморење и гледајте си кај вас. На сите битилчани главна тема кај нив на форум веќе 2 страни им е, како то Охрид бил вештачки проект, како сме преплаќале играчи, па некој дури и ни дава уште 6 месеци постоење. И уште 1 месец да е остајте не малку да уживаме во моментов ме заболе цел кур за пелистер и за вардар какви успеси и каква историја имале.
Еднаш пофалете нешо ебати дегенериците.
Да поуживаме и ние во нешто наше, локално (колку шо мојт да се речит локално :D) без разлика кои се управа, спонзори и слично, сегде е мање више слична приказна во таа смисла за жал.
Овде мојме и 5 кила лаЊа да јајме ама никој не е против никого или за.Бар лично мене ми е безвеза некаков вештачки конфликт со Битола или изнудени партнерства со Скопје.Се најдобро за нив, освен ако се во дуел со Охрид.Секој за својот двор.

Oдлична игра и голема победа.Невидена атмосфера во екипата,како да сме играле години во најелитните евро купови.
За една недела не очекуваат уште 3 интересни натпревари ,се надеваме на поволен исход и да продолжиме со бомбите ....уште две три детонации и за следна сезона да удриме уште појако на пат за шампионската титула против Вардарци.

Дино Славич потврден, одличен голман.
Тоа е тоа Пипо си зминвит, ама се кајт преубо му е во охрид ,си избрза со одлуката уште пред да потпишит кј нас имаше усмен договор со Анди.
Ке уживаш во периодов шо идат ,ке имат доста новини и не објавувам ништо ,одиме чекор по чекор ,прво со пирејците, па ....

ке уживаш во периодов шо идат ,ке имат доста новини,одиме чекор по чекор ,прво со пирејците, па ....
Прво Вардар да го падниме✌️

Тоа е тоа Пипо си зминвит, ама се кајт преубо му е во охрид ,си избрза со одлуката уште пред да потпишит кј нас имаше усмен договор со Анди.
Ке уживаш во периодов шо идат ,ке имат доста новини и не објавувам ништо ,одиме чекор по чекор ,прво со пирејците, па ....
Пипо класа голманиште јас мислам немојт Славич да го надополнит ама на де надеваме да најубо.

Последно уредено:
Прво Вардар да го падниме✌️
во скопје .........јок во лош термин(губиме 10 разлика ) дојде не можевме да ја преместиме заради ПЛАЧКОВЦИТЕ,а вардарци ке излезеа во пресрет
мораме да се чуваме за реваншот со пирејците
Аљуш 15 дена веке спремал тактика против нас....хаха ке му ги наместам начевци за потоп
Со Вардар во Охрид само да имаме неколку дена екстра да се припремиме и ке го видиш правиот Охрид.

во скопје .........јок во лош термин(губиме 10 разлика ) дојде не можевме да ја преместиме заради ПЛАЧКОВЦИТЕ,а вардарци ке излезеа во пресрет
мораме да се чуваме за реваншот со пирејците
Аљуш 15 дена веке спремал тактика против нас....хаха ке му ги наместам начевци за потоп
Со Вардар во Охрид само да имаме неколку дена екстра да се припремиме и ке го видиш правиот Охрид.
Да ги тресниме и во Битола најуба работа ќе е хахахахахаах

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom