- Член од
- 31 август 2021
- Мислења
- 644
- Поени од реакции
- 3.503
Пак се враќате во 90тите ,кај што и ви е местото
Честитки за Охрид
Честитки за Охрид
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас никого конкретно не спомнав, а тоа што ти се најде прозван е друга работа.Извинете за офтопик но колку треба коплекс да те тепа на тема РК Охрид да не спомнуваш нас ах бе салатару… Иначе знам дека пратиш ракомет од 2017, Пелистер е првиот машки ракометен клуб кој играл европско финале баш во ова натпреварување далечната 2002 тогаш твојте комити навиваја за кометал и беа зелено жолти а ти уште живееше во Македонски Брод и не беше Скупјанец. Пелистер беше составен од млади македонски играчи Мојсоски,Диви, Темелков,Јоноски истите оние кој ни ги донесоја најголемите репрезентативни успеси .
Иначе честитки Охриѓани се надевам ќе го освојте на крај.
Пошто немаш друго шо да кажеш преминуваш на личности.друго покрај она се шо кажав.
Браво флоки сите не зафркна ептен си духовит се надевам манџите ти се подобри од хуморот.Јас никого конкретно не спомнав, а тоа што ти се најде прозван е друга работа.
Јас само му честитав на Охрид победа најверојатно и Европска титула.
Али коа го начна муабетот, само да ти кажам дека се памтат само шампионите а не вторите места.
Автоматски споено мислење:
Пошто немаш друго шо да кажеш преминуваш на личности.
Тоа е одраз на немоќ.
Абе манџи или гулаши како сакаш.Браво флоки сите не зафркна ептен си духовит се надевам манџите ти се подобри од хуморот.
овде дојдоја ја заебаја дискусијава, кај нив по темиве пишат колку ќе траел проектов Охрид и колку пари сме фрлале во воздух. Абе барем во овие моменти кај шо ни е успешен клубов остајте не да си прославиме. На сите ни е јасно каков проект е Грк Охрид и колку мојт да трајт, дај малку олабајте со љубоморење и гледајте си кај вас. На сите битилчани главна тема кај нив на форум веќе 2 страни им е, како то Охрид бил вештачки проект, како сме преплаќале играчи, па некој дури и ни дава уште 6 месеци постоење. И уште 1 месец да е остајте не малку да уживаме во моментов ме заболе цел кур за пелистер и за вардар какви успеси и каква историја имале.
Да поуживаме и ние во нешто наше, локално (колку шо мојт да се речит локалноовде дојдоја ја заебаја дискусијава, кај нив по темиве пишат колку ќе траел проектов Охрид и колку пари сме фрлале во воздух. Абе барем во овие моменти кај шо ни е успешен клубов остајте не да си прославиме. На сите ни е јасно каков проект е Грк Охрид и колку мојт да трајт, дај малку олабајте со љубоморење и гледајте си кај вас. На сите битилчани главна тема кај нив на форум веќе 2 страни им е, како то Охрид бил вештачки проект, како сме преплаќале играчи, па некој дури и ни дава уште 6 месеци постоење. И уште 1 месец да е остајте не малку да уживаме во моментов ме заболе цел кур за пелистер и за вардар какви успеси и каква историја имале.
Еднаш пофалете нешо ебати дегенериците.
) без разлика кои се управа, спонзори и слично, сегде е мање више слична приказна во таа смисла за жал.Тоа е тоа Пипо си зминвит, ама се кајт преубо му е во охрид ,си избрза со одлуката уште пред да потпишит кј нас имаше усмен договор со Анди.Дино Славич потврден, одличен голман.
Прво Вардар да го падниме✌️ке уживаш во периодов шо идат ,ке имат доста новини,одиме чекор по чекор ,прво со пирејците, па ....
Пипо класа голманиште јас мислам немојт Славич да го надополнит ама на де надеваме да најубо.Тоа е тоа Пипо си зминвит, ама се кајт преубо му е во охрид ,си избрза со одлуката уште пред да потпишит кј нас имаше усмен договор со Анди.
Ке уживаш во периодов шо идат ,ке имат доста новини и не објавувам ништо ,одиме чекор по чекор ,прво со пирејците, па ....
во скопје .........јок во лош термин(губиме 10 разлика ) дојде не можевме да ја преместиме заради ПЛАЧКОВЦИТЕ,а вардарци ке излезеа во пресретПрво Вардар да го падниме✌️
Да ги тресниме и во Битола најуба работа ќе е хахахахахаахво скопје .........јок во лош термин(губиме 10 разлика ) дојде не можевме да ја преместиме заради ПЛАЧКОВЦИТЕ,а вардарци ке излезеа во пресрет
мораме да се чуваме за реваншот со пирејците
Аљуш 15 дена веке спремал тактика против нас....хаха ке му ги наместам начевци за потоп
Со Вардар во Охрид само да имаме неколку дена екстра да се припремиме и ке го видиш правиот Охрид.
ke trebit Belion apcinja od kj Kireta da zemitДа ги тресниме и во Битола најуба работа ќе е хахахахахаах