Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тим свакако не функционира, гледа се радукиќ тешко дрво.. стевановиќ капа доле..
И да изгубимо од Работнички ако изгубив и Тиквеш и Чаир ми смо у плеј офЃуроски, Митевски и Бајрам овуј утакмицу ептен лошо, имамо проблем сс отварање на игру, на свак почетак на четвртине имамо лоши серије. Сс Работнички сам некако скептичан имам осеќај дека ќе гу заебемо работу и ќе играмо плеј аут
Тиквеш против тфт, чаир против мзт.И да изгубимо од Работнички ако изгубив и Тиквеш и Чаир ми смо у плеј оф
И да изгубимо од Работнички ако изгубив и Тиквеш и Чаир ми смо у плеј оф
Сведуе се на тој Чаир да изгуби од Мзт а Тиквеш да изгубу од Тфт, мада да си тепамо ми па да не зависимо од други.Све сведуе на тој да га тепамо Работнички, а ќе биде бш тешко. Предосеќа се плеј-аут.....
И мзт и тфт ќе сакав да победив, кој изгуби од њима губи га прво место..Сведуе се на тој Чаир да изгуби од Мзт а Тиквеш да изгубу од Тфт, мада да си тепамо ми па да не зависимо од други
Еј ич не ги сакам тија, треба овј и онј да изгуби хаха. Најубаво кд си сами одлучимо, али тој е. Никој нема да се дава ни Чаир ни Тиквеш а ни МЗТ и ТФТ.Сведуе се на тој Чаир да изгуби од Мзт а Тиквеш да изгубу од Тфт, мада да си тепамо ми па да не зависимо од други.
U lansku sezonu da pravesmo ovakvi matematike, ke prifatese, ali u ovuj, sramota, bruka. A Maaaaaaksim sto ne mu ga dade klub na Cica? Iskreno, bolje sto ne dovadjav ni on ni ostali politicari (cesto) u salu. Sto vika Borat: " it is like giving a monkey a machine gun"...И да изгубимо од Работнички ако изгубив и Тиквеш и Чаир ми смо у плеј оф