Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Сга гу слушна изјаву реално много неукусно.
Нема никакв интерес за спорт никад не е ни бија едну утакмицу да одгледа на било кој спорт.

Много лошо што Тиквеш тепа против Пелистер, сг мора и Работнички да ги тепамо у гости ако сакамо да смо мирни иначе ќе навивамо за ТФТ у последњо коло...
Лука разби овуј утакмицу, треба повише да зима шутеви.

Тим свакако не функционира, гледа се радукиќ тешко дрво.. стевановиќ капа доле..

Тим свакако не функционира, гледа се радукиќ тешко дрво.. стевановиќ капа доле..

Ѓуроски, Митевски и Бајрам овуј утакмицу ептен лошо, имамо проблем сс отварање на игру, на свак почетак на четвртине имамо лоши серије. Сс Работнички сам некако скептичан имам осеќај дека ќе гу заебемо работу и ќе играмо плеј аут

Ѓуроски, Митевски и Бајрам овуј утакмицу ептен лошо, имамо проблем сс отварање на игру, на свак почетак на четвртине имамо лоши серије. Сс Работнички сам некако скептичан имам осеќај дека ќе гу заебемо работу и ќе играмо плеј аут
И да изгубимо од Работнички ако изгубив и Тиквеш и Чаир ми смо у плеј оф

Све сведуе на тој да га тепамо Работнички, а ќе биде бш тешко. Предосеќа се плеј-аут.....

Све сведуе на тој да га тепамо Работнички, а ќе биде бш тешко. Предосеќа се плеј-аут.....
Сведуе се на тој Чаир да изгуби од Мзт а Тиквеш да изгубу од Тфт, мада да си тепамо ми па да не зависимо од други.

Сведуе се на тој Чаир да изгуби од Мзт а Тиквеш да изгубу од Тфт, мада да си тепамо ми па да не зависимо од други
И мзт и тфт ќе сакав да победив, кој изгуби од њима губи га прво место..
Автоматски споено мислење:

Мада требаше и 8 + да добиемо сас пораз на кожув од пелистер и нашу победу над работнички пред њима ќе бесмо..

Сведуе се на тој Чаир да изгуби од Мзт а Тиквеш да изгубу од Тфт, мада да си тепамо ми па да не зависимо од други.
Еј ич не ги сакам тија, треба овј и онј да изгуби хаха. Најубаво кд си сами одлучимо, али тој е. Никој нема да се дава ни Чаир ни Тиквеш а ни МЗТ и ТФТ.

Још да дадев у парк наши навивачи па да се надамо на победу. Работнички ептен ги намучи Мзт и играв ептен незгодно ќе биде тешко, наши треба да дадев максимум. После у плејин полсно ќе биде да га догребемо тој 4 место

И да изгубимо од Работнички ако изгубив и Тиквеш и Чаир ми смо у плеј оф
U lansku sezonu da pravesmo ovakvi matematike, ke prifatese, ali u ovuj, sramota, bruka. A Maaaaaaksim sto ne mu ga dade klub na Cica? Iskreno, bolje sto ne dovadjav ni on ni ostali politicari (cesto) u salu. Sto vika Borat: " it is like giving a monkey a machine gun"...

Back
На врв Bottom