Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
nemoj drug tolko jebati , bit če jih previše :lolzz:
Автоматски споено мислење:

liste podjelene nema više

Последно уредено:
potreban mac za niagaru ili 2 brata iskljucivo za edukativne svrhe.
LP

Pozdrav narode! Vidim ima vas sto skenirate i imate dobrih listi, bio bih zahvalan da posaljete neku dobru. Sam sam lutao i trazio neke grupe po telegramu no tamo je tesko nac neku nasu da duze radi bez stekanja, ovih stranih ima doduse koliko hoces... Od domacih sto sam probao najbolje liste kanala imaju: super-tvnow, cms.tv2go, mrak-iptv, bitkananeretvi... Pa ako ima neko viska neku od ovih, ili neku bolju, nek pusti na pp bio bih zahvalan. Nije za dijeljenje, prosledjivanje dalje, i to, bez brige, treba meni, za neke clanove porodice da im prikacim... :D

Pozdrav ljudi! Vidim da su neki od vas skenirali i imaju dobre liste, bio bih zahvalan ako biste mogli poslati jednu dobru. Lutao sam okolo i tražio neke telegram grupe, ali teško je pronaći neku koja radi bez registracije, stranih ima koliko god hoćete... Od domaćih koje sam isprobao, najbolje liste kanala su: super-tvnow, cms.tv2go, mrak-iptv, bitkananeretvi... Dakle, ako netko ima još ovih, ili bolje, molim vas da mi javi. Bio bih zahvalan. Nije za dijeljenje, prosljeđivanje, i to je u redu, moram nekim članovima obitelji reći za to...:D
Tražio/la sam liste na Telegramu, ali nisam razumio/la kako to napraviti, imate li kakve upute kako tamo pronaći liste? Šteta mi je što stalno objavljujem iste članovi ovdje, pa bi bilo dobro da i sam/a nešto pronađem. Hvala Konan777, Michleangelo, Joci, GoxiNS, Zokinko, NV79, dobrim članovima koji su podijelili našu listu. Hvala im.

Tražio/la sam liste na Telegramu, ali nisam razumio/la kako to napraviti, imate li kakve upute kako tamo pronaći liste? Šteta mi je što stalno objavljujem iste članovi ovdje, pa bi bilo dobro da i sam/a nešto pronađem. Hvala Konan777, Michleangelo, Joci, GoxiNS, Zokinko, NV79, dobrim članovima koji su podijelili našu listu. Hvala im.
Imas pp

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom