- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 4.884
- Поени од реакции
- 13.104
Нема ставено линкови за натпреварот. Ја има на австриски ОРФ спорт плус. Полувреме е 15-15. Одигравме солидно прво полувреме.Линк за натпреварот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема ставено линкови за натпреварот. Ја има на австриски ОРФ спорт плус. Полувреме е 15-15. Одигравме солидно прво полувреме.Линк за натпреварот?
Со шведите малку ќе се помачиме ама мислам дека нерешено можеме да извадиме со машка игра и на гости и дома. Другите не би требало да се некој проблем, освен што треба пеколните газиња да им ги допечеме дома кај насПротив Шведска, Грција, Луксембург во квалификациите за европско 2028.
Можеше и подобро, ама и овака не е лошо.
?Поубава група у живот сме немале, нормално ако ја поминеме Словачка
Vreme e nie da izigrame ednas ubavo so favorit pa da odime kako prvo plasirani. Ubavo bi bilo za nas.Против Шведска, Грција, Луксембург во квалификациите за европско 2028.
Можеше и подобро, ама и овака не е лошо.
Брате, ги измеша лончињата. Едното сп другото немаат врска. Со Словачка играме бараж за СП, а ова се квалификации за ЕП.
Ги измешав.Брате, ги измеша лончињата. Едното сп другото немаат врска. Со Словачка играме бараж за СП, а ова се квалификации за ЕП.
Не се секирај ти за дресинзите, глеј си ти бавчата и спремај те се за купот да бидете силувани. Нормално ако го пројдете Охрид@chef_cook
Ги еба дресинзите бе пријателе или измеша рен и сенф па не ти работи мозоко?
Не бе не се лутам, зар може де се лути човек на глупи луѓе))@chef_cook
Де бре па ти одма се налуте дека салатер те викаме.
Арно не си мијач на садови, уствари можи да си а ние кутрите те величиме во салатер.