Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ako netko ima cs liniju za enigma2 receiver bio bih zahvalan.

Jel korist to još netko ili ste svi prešli na Kineze i IPTV?
pozdrav

Последно уредено:
zločko vam je tu tata mata , da njega nebi bilo forum bi bio vec davno ugasen , kad se on pojavi tek tada forum malo živne inače veliko mrtvilo

zločko vam je tu tata mata , da njega nebi bilo forum bi bio vec davno ugasen , kad se on pojavi tek tada forum malo živne inače veliko mrtvilo
Nije forum samo ova tema.A ova tema je uvijek bila gdje su se vodile rasprave ciji je duzi.
Ja sam ovdje sakuhao xxx puta i to ono.
E tek onda je bilo zanimljivo bolje nego sapunica.Kad pocinju skakat znaci da si pogodio u srz.
Prelistaj malo otraga sve ce ti bit jasno.
A ovaj zlocko kako ga zoves odi na njegovu stranicu na telegramu pa ces vidit o kakvom psihijatorskom slucaju se radi.
A da je ova tema mrtva je.Ovo ispadi ovdje il se pojave serifi na 5 min u mjesec dana sve je to mrtvo puhalo.

nije do "dns"on ide ,do neceg drugog... a cega?nisam ga dugo isprobavao...moram videti predpostavljam al treba pronaci ako mislis na mac(kako ide).....m3u ide na tu adresu

Последно уредено:
dobro,dobro ubijedili ste me pa dodajte samo odgovor za macice ukoliko je poznat. tesko da dodem do m3u liste.
LP

1774532866499.png

Vrijeme testiranja: 26.03.2026 14:45 Vrijedi do: 23.01.2027 Max konekcija: 1 Aktivno konekcija: 0 Status: Active
Vrijeme testiranja: 26.03.2026 14:45 Vrijedi do: 14.05.2026 Max konekcija: 1 Aktivno konekcija: 0 Status: Active
Vrijeme testiranja: 26.03.2026 14:45 Vrijedi do: 14.05.2026 Max konekcija: 1 Aktivno konekcija: 0 Status: Active

Ja hocu samo da pohvalim sve dobre ljude na forumu koji pomazu i dele liste nama obicnim smrtnicima.
Ja sam dobio a nisam ni trazio...od @zokiniko i hvala mu liste rade odlicno..i naravno najbitnija stvar je kada dobijete nesto za licnu upotrebu ne sirite i ne delite
tako ce vam duze trajati.Neciji trud da prospem u kanalizaciju ne pada mi napamet.Ovi sto postavljaju javno i hvale se nerazumem poentu..bolje podeli privatno kome treba nego unistiti listu.Toliko od meme i ziveli mi sto godina.

Ja hocu samo da pohvalim sve dobre ljude na forumu koji pomazu i dele liste nama obicnim smrtnicima.
Ja sam dobio a nisam ni trazio...od @zokiniko i hvala mu liste rade odlicno..i naravno najbitnija stvar je kada dobijete nesto za licnu upotrebu ne sirite i ne delite
tako ce vam duze trajati.Neciji trud da prospem u kanalizaciju ne pada mi napamet.Ovi sto postavljaju javno i hvale se nerazumem poentu..bolje podeli privatno kome treba nego unistiti listu.Toliko od meme i ziveli mi sto godina.
Zokiniko,rugapa i jos par njih pomazu i daju liste vec godinama. Sve pohvale za njih!

ja imam kod kuče tri internetna provajdera ali uopšte njih negledam prek tv , gledam ove liste prek kompa ,sto mi ljudi ovde daju ,po neku i sam kada iskeniram sve to zbog zanimacije da ubusim vrijeme , ima njih tu dosta sto uskoče da pomognu , da i jih i ja malo pohvalim sto su mi pružili po neku listu

pyrana. panelrazarac.

olbih,zokiniko i još se nađe poneko​

Автоматски споено мислење:

ako neko želi asterix listu m3u nek se javi imam jih nesto viška ako neko oče

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom