Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Алегри или е глуп, забегал или е очајно лош тренер, четврто објаснување нема.
#AllegriOut

Алегри или е глуп, забегал или е очајно лош тренер, четврто објаснување нема.
#AllegriOut
А што треба да каже, не Леао е крило ама јас намерно го играм напаѓач пошо немам друг асален?

А што треба да каже, не Леао е крило ама јас намерно го играм напаѓач пошо немам друг асален?
Гледај утре како Милан игра вистински фудбал без Леао во тимот.

Алегри малку забегал на вчерашната пресконференција.

Овој клуб во најславните денови, бил многу различен од тоа што тој го дефинира како италијанска фудбалска култура.

Еве го експертот за дефанзивна игра, а Торино 7 пута шутна во 15 минути, против него тим и тоа на Сан Сиро.

Си поминал припреми со тимот, играш еден натпревар неделно, што значи може цела недела да работиш со тимот, а вака ти изгледа во 30 коло?!

А секоја прес конференција пена на устата фати дека во март највисока ќе била формата, сега се играло за тогаш да имале спремност.
Со ваква одбрана нема Лига Шампиони, нападот е лев и крив добро, затоа од прекини или вака како на Павловиќ индивидуални мајстории се вадиме, ама со ваква одбрана да заспиеш и одбиена да не ја исфрлиш жалам, не само Наполи, и Комо и Рома и Јуцентус и Аталанта ќе те помини.

Ќе замижиме што не знае да игра против помалите Алегри битно Интер ги тепаше.
#AllegriOut

Најмногу голови сезонава примивме против вакви тимови и тоа барем половина од нив на домашен терен.

Да пробавме да играме нешто, тешко дека ќе примвме повеќе.

Ете, 433, помери линии повисоко, играј пресинг, наметни се, веднаш е подобро против вакви тимови, а и почесто ќе дојде резултат.

Леао играл со повреда затоа бил во лоша форма :pos:
Братот изгледа е повреден во главата последниве 3-4 сезони, ако не му се игра фудбал нема потреба да се бламира слободно нека си снима рап траки.

Дај бе одјеби човеку преку куров си више

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Гаргамел промени формација на полувреме и Милан почна да игра вистински фудбал,но трагичното е што ќе продолжи да си ја форсира 3-5-2 и следната сезона а управата негде околу Нова Година ќе им текне да го шутнат.
#AllegriOut

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom