Nema tih filmova jos ni na jednoj listi
ja ih imam skoro 2 mjeseca ali cekam odobrenje da bi mogao da ih ubacim u listu
prate sve liste i odmah prijavljuju
tako je sa nasim filmovima
super je 175 ili 300 film kanala i mada se o ukusima ne raspravlja, daj malo poradite na logotipovima kanala, ovo što sam do sada vidio je preglomazno, prenapadno, ometa gledanje...malo manji logotip, ujednačiti dizajn, možda dodati transparencije itd
sto samo kopiras i ponovo objavljujes moje screenshotove
samo za tebe informacija da je art u najbolje vrijeme po taj server imao mnogo vise od tih 37000 pretplatnikia , a kada mi za 10 mjeseci imamo 6700 pretplatnika , nismo mi pronasli toliko vec nam 70% tih korisnika prenijeli reseleri sa drugih exyu servera jer nisu bili zadovoljni uslugom na tim serverima , a sta mislis koliko imaju oni sto rade vise godina , anotv ima 20000 pretplatnika , gradina 3 puta vise , nemas ti pojma prijatelju o cemu pises i sa ovim postom je svaka moja komunikacija sa tobom zavrsena
Prodaji muda za bubrege negom drugom
Автоматски споено мислење:
to je samo testiranja radi na 3 mjeseca a posto su ti kanali toliko popularni i niko ih ne gleda posle 3 mjeseca ce biti izbaceni sa liste jer su toliko placeni , sta ima tu cudno , a svako moze da izbroji zvrk tv filmske i serijske kanale na listi , darkmovie su isto nasi kanali jer niko nije htio da uzme zvrktv kanale u razmenu ili da zakupi te kanale a dark movie uzimaju , sa nasim 24/7 serijskim kanalima bice vise od 300 nasih filmskih i serijskih kanala , ja vama ljubomornim coecima ne mogu pomoci , a za tvoju informaciju pred spavanje popijem viski , alergican sam na laktozu i takve ljubomorne likove , i sa tobom je ovo moj zadnji post , sa budalama nemam vremena da se raspravljam
Sta objavljujem tvoje sta je tebi da neces rec da sam i test trazio .Ma reseleri su ti glupi vec ih mozes razvalit popreko.
Sta ti mislis da je tvoj nedodirliv
I malo se prijatelju skockaj sta stavljate od ljudi ime prezime broj telefona u panel.
Kad ulove tebe i ti ljudi ce najebat.
Zvrk tv je prepun filmskih razlicitih kanala tj.paketa ne znam dali fali neki od svih portala zajedno ?ne mogu se setiti al verujte da sam ih sve otvorio.Znaci filmski paketi sto podrazumeva i 24/7 filmske.Dali imaju visoku rez epg osd...ne znam ti sta nisam zalazio..Eto moje misljenje svako ima pravo na svoje.Verovatno ima nedostatke neke i ne zadovoljava necije ukuse ali sam pozitivno iznenadjem.Da napomenem govorim o filmskim ostale sam povrsno pretrcao nisam se upustao u dublju analizu testove i sl..ali vidim da je ulozen trud.
He, od filmova i serija iz VOD-a prave filmske kanale, tako postoje filmski kanali koji prikazuju filmove Silvestera Stalonea, Dejzela Vošingtona, Brusa Vilisa, koliko glumaca toliko kanala.
A onda to isto samo po žanrovima, pa onda po kinematografijama-državama, itd.
Ne kažem da je to loše, ali to nisu filmski kanali!
HBO, Cinemax, Cinestar Premiere, Superstar, Kino TV to jesu, a moji omiljni su AMC, Pickbox i Klasik TV!
He, od filmova i serija iz VOD-a prave filmske kanale, tako postoje filmski kanali koji prikazuju filmove Silvestera Stalonea, Dejzela Vošingtona, Brusa Vilisa, koliko glumaca toliko kanala.
A onda to isto samo po žanrovima, pa onda po kinematografijama-državama, itd.
Ne kažem da je to loše, ali to nisu filmski kanali!
HBO, Cinemax, Cinestar Premiere, Superstar, Kino TV to jesu, a moji omiljni su AMC, Pickbox i Klasik TV!
Vide da se ljudi pale na to.
Al totalna glupost ako je film u vod sekciji il serija i sad ic slagat neke kanale sta ce u kutu pisat neki logo.
I zanimljivo gledas film i ono u kutu logo ispod nista il naziv kanala u trecem kutu vrijeme filma da popizdis jos fali reklama za žuju
Sloze 9 kanala od lud zbunjen normal.
To samo budala moze popusit te njihove navlakuse.
Evo ja vec slozio za sad 381 kanal filmski tek sam poceo hahaaa. Nema ni jednog duplog
Zvrk tv je prepun filmskih razlicitih kanala tj.paketa ne znam dali fali neki od svih portala zajedno ?ne mogu se setiti al verujte da sam ih sve otvorio.Znaci filmski paketi sto podrazumeva i 24/7 filmske.Dali imaju visoku rez epg osd...ne znam ti sta nisam zalazio..Eto moje misljenje svako ima pravo na svoje.Verovatno ima nedostatke neke i ne zadovoljava necije ukuse ali sam pozitivno iznenadjem.Da napomenem govorim o filmskim ostale sam povrsno pretrcao nisam se upustao u dublju analizu testove i sl..ali vidim da je ulozen trud.
Meni licno se vise svidjala dok nije bila ovako pretrpana Ali,valjda oni znaju sta rade. Da'l je to da zadovolje potraznju musterija ili je ono,po principu,da bude veca kuca od komsijine,nek svako sam odluci.
super je 175 ili 300 film kanala i mada se o ukusima ne raspravlja, daj malo poradite na logotipovima kanala, ovo što sam do sada vidio je preglomazno, prenapadno, ometa gledanje...malo manji logotip, ujednačiti dizajn, možda dodati transparencije itd
bitan je broj tih kanala.. stotine, kao ibroj ukupnih kanala na listi, a jebes kvalitet, estetiku itd.. ima i bravara koji su gazde iptv servera, nisu svi it strucnjaci ili slicno
Sta objavljujem tvoje sta je tebi da neces rec da sam i test trazio .Ma reseleri su ti glupi vec ih mozes razvalit popreko.
Sta ti mislis da je tvoj nedodirliv
I malo se prijatelju skockaj sta stavljate od ljudi ime prezime broj telefona u panel.
Kad ulove tebe i ti ljudi ce najebat.
Konjino koliko si glup pa mogao bi po gluposti da udjes u ginisovu knjigu rekorda kao najgljuplji coek na planeti
pises da se ne stavljaju ime i prezime i broj tel. u panel , ime i prezime stavljamo u username i password na malo listi , pretezno samo ime da se zna kome pripada lista , nije lako kada imas vise hiljada korisnika pratiti kome lista pripada ako nema makar ime korisnika u username liste , broj tel. ne stavljamo na panel a konjino svi vi koristite liste na svoj kucni ili mobilni internet i imate ip adrese a dali ste internet provajderu prilikom potpisivanja ugovora sve vase podatke , ime-prezime-adresu stanovanja-maticni broj i kao nace korisnike po imenu na panelu a nece ih naci po ip adresi
ima vas svakakvih po forumima ali ti se trudis po necijem nalogu da ocrnis neke servere ali ti ne ide jer si glup i neznas to da radis
i nista se ne brini nigde nisu jurili krajne korisnike vec samo vlasnike servera i reselere
a ako bude bio problem u nekoj zemlji za kranje korisnike onda ce im liste biti povezane na vpn direktno preko naseg servera kao sto sada radimo za italiju iz preventivnih razloga
mi se brinemo za nase korisnike i nije nam cilj da nekome prodamo listu pa posle sta bude , cilj nam je da konstantno odrzavamo kvalitet liste i da korisnici budu zadovoljni pa da po isteku liste tu listu i produze a sto se tice ponude kanala dobar dio tih kanala smo ubacili u listu po zahtevu korisnika a nismo planirali da to sami uradimo
sto se tice liste necu se vise oglasavati , svako ima svoj ukus i pravo na svoje misljenje a pojedinim budalama ne vredi nista objasnjavati , jednom budala-do kraja zivota budala
budite mi pozdravljeni
bicu tu na forumu , ovde necu vise da se oglasavam a ako neko hoce da me kontaktira neka mi pise u pp
Sto se logotipova kanala tice to je tako iz nama poznatih razloga, niko od nasih kupaca se nije do sada zalio na logotipove
ne mozemo da radimo nista trenutno na primjedbe vas koji nisu kupci nase liste
kada bi pitali sve nase kupce sta vam je vaznije logotip kanala ili stabilnost rada tog kanala , svi bi odgovorili da im je vazniji kvalitet rada kanala
tako da vjeruj mi samo 0.015 % njih koji hoce da kupe listu gleda na te logotipove
jebo logotip i dizajn ako kanali nonstop stucaju
Konjino koliko si glup pa mogao bi po gluposti da udjes u ginisovu knjigu rekorda kao najgljuplji coek na planeti
pises da se ne stavljaju ime i prezime i broj tel. u panel , ime i prezime stavljamo u username i password na malo listi , pretezno samo ime da se zna kome pripada lista , nije lako kada imas vise hiljada korisnika pratiti kome lista pripada ako nema makar ime korisnika u username liste , broj tel. ne stavljamo na panel a konjino svi vi koristite liste na svoj kucni ili mobilni internet i imate ip adrese a dali ste internet provajderu prilikom potpisivanja ugovora sve vase podatke , ime-prezime-adresu stanovanja-maticni broj i kao nace korisnike po imenu na panelu a nece ih naci po ip adresi
ima vas svakakvih po forumima ali ti se trudis po necijem nalogu da ocrnis neke servere ali ti ne ide jer si glup i neznas to da radis
i nista se ne brini nigde nisu jurili krajne korisnike vec samo vlasnike servera i reselere
a ako bude bio problem u nekoj zemlji za kranje korisnike onda ce im liste biti povezane na vpn direktno preko naseg servera kao sto sada radimo za italiju iz preventivnih razloga
mi se brinemo za nase korisnike i nije nam cilj da nekome prodamo listu pa posle sta bude , cilj nam je da konstantno odrzavamo kvalitet liste i da korisnici budu zadovoljni pa da po isteku liste tu listu i produze a sto se tice ponude kanala dobar dio tih kanala smo ubacili u listu po zahtevu korisnika a nismo planirali da to sami uradimo
sto se tice liste necu se vise oglasavati , svako ima svoj ukus i pravo na svoje misljenje a pojedinim budalama ne vredi nista objasnjavati , jednom budala-do kraja zivota budala
budite mi pozdravljeni
bicu tu na forumu , ovde necu vise da se oglasavam a ako neko hoce da me kontaktira neka mi pise u pp
Sto se logotipova kanala tice to je tako iz nama poznatih razloga, niko od nasih kupaca se nije do sada zalio na logotipove
ne mozemo da radimo nista trenutno na primjedbe vas koji nisu kupci nase liste
kada bi pitali sve nase kupce sta vam je vaznije logotip kanala ili stabilnost rada tog kanala , svi bi odgovorili da im je vazniji kvalitet rada kanala
tako da vjeruj mi samo 0.015 % njih koji hoce da kupe listu gleda na te logotipove
jebo logotip i dizajn ako kanali nonstop stucaju
Sad ces ti vidjet sta ce ti konjina preredit koji šo ces sad imat
Ici ces ti u buksu prije nego si razvio biznis.
Pun kufer komsiji i lud zbunjen normalan
I opet dark lzn lud zbunjen i dark komsija hahaaaaa.Ludnica od filmskih.
I partizani imamo jos samo fali radodajka mica i njena pica hahaaa
Ima li neko m3u listu sa ex-yu kanalima, ne mora da bude nista specijalno, niti neka rezolucija, potrebna mi je za roditelje, kako bi imali sta gledat osim ovih 20-ak koje mogu preko digitalne tv.
Slusaj ti bosanac nisam ja rekao da ti meni das podijelit cu ja svima ovdje tvoj server vec sam poceo 6 dobilo i macice i liste uskore ce naslikavat svi ovdje.
Ti si svoj bonus kod mene prokockao i nemoj mi na pm nesto nudat vise netreba meni tvoja lista..Kad ponudis listu i ja ne reagiram na tvoju poruku i napises da mi nesto nedas sta nisam ni trazio tu mi nesto ne stima.
Malo si nervozan.Sta si ino rekao koliko imas korisnika ono ak se sjecam 6700 bese.Da objavimo tocan broj il cemi sutit hahaaaa.
Bilo je svakakvih al ti si jedinstven sta prodajes
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.