Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување

1.8 / 17 = Целе ?

Кој со ѓаоло тикви сади...
Ова беше напишано непосредно по завршувањето на натпреварот со ПСЖ и тие бројките шо не ти се јасни се однесуваат на буџетите на Пелистер и ПСЖ.
Ако не одговара Цветан Панделевски да му речиме нека не дава пари?
Цермат не одговара? Ќутуко не одговара? Стерјеви не одговараат? Синиша не одговара? Ацо Таскфорс не одговара?
Ами тие се луѓето.
Ништо барајте го Ефто пак, галиба со него поубо беше.
Или пак ти е ова поле за пласирање на недефинирани и неизвесни работи?
Барем на крајот за да биди комплетна сликата напиши: останете со нас во наредните 50 минути, зошто и вие и јас имаме право да ја знаеме вистината.

Ова беше напишано непосредно по завршувањето на натпреварот со ПСЖ и тие бројките шо не ти се јасни се однесуваат на буџетите на Пелистер и ПСЖ.
Ако не одговара Цветан Панделевски да му речиме нека не дава пари?
Цермат не одговара? Ќутуко не одговара? Стерјеви не одговараат? Синиша не одговара? Ацо Таскфорс не одговара?
Ами тие се луѓето.
Ништо барајте го Ефто пак, галиба со него поубо беше.
Или пак ти е ова поле за пласирање на недефинирани и неизвесни работи?
Барем на крајот за да биди комплетна сликата напиши: останете со нас во наредните 50 минути, зошто и вие и јас имаме право да ја знаеме вистината.
Ќе збораме за два месеци ќе видиш, така ќе ти реплицира сега.

Јас да сум секоја година би играл Кавадарци или Велес на неутрален терен многу е безврска да се игра на друго место без разлика шо ако е кај нас би имале поголеми шанси сепак ова е куп најубо е да на средина некаде во државата каде шо се исполнуваат услови му даваш карти исто на сите клубови тампон зона помеѓу или една трибина на едни другата за другиот тим ако е Кавадарци а Велес две со две трибини ги делиш и мирна глата да е празник вака се губи дражот на купот со фаворизирање на некоја екипа исто важи за кошарката ,фудбалот и секој спорт треба и мора да се игра на неутрален терен но со џандари од другите градови оти е јасно сега Велес да одиш ќе се изгубат таму полицајците со две НГ
eve ti ja uvazija zelbata :D :motorce:

Attachments

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    37 KB · Прегледи: 90
eve ti ja uvazija zelbata :D :motorce:
Желбата беше три титули а не неутрален терен односно беше муабето наместо да се даваат пари за организација да се дат за играч или за некој да му се продолжи договорот или тие пари да му ги дат за премија и оревот на навивачи па да биди дупло по слатко да го земат купот но има време уште еден месец до тогаш

Ќе ве тагнам сите до еден шо се исмевате тука во Јуни ко ќе заврши сезоната, ќе ве прашам тогаш дали уште сте на истиот став околу платформата и спонзорите.

Дотогаш уживајте во ветувањата на професорот и не се замарајте со мене.

Интересни утакмици следат во најава.;)

Ќе ве тагнам сите до еден шо се исмевате тука во Јуни ко ќе заврши сезоната, ќе ве прашам тогаш дали уште сте на истиот став околу платформата и спонзорите.

Дотогаш уживајте во ветувањата на професорот и не се замарајте со мене.

Интересни утакмици следат во најава.;)
Нема појак од тебе жими се хахахахахахахахахха 1,7 / 18

Хаха желбата беше Кавадарци или Велес тие арно во Благоевград шо не го напраја ...
Инаку кога сме кај Струмица да се потсетиме на најјакото видео ....

Шо е работата :)))
ouuuu haha so skendi finaleto 2017 ako ne odese na prodolzenija utakmicata nemase da fatime ni 1 minuta
ako pamtam ubo namerno go nosea avtobuso po drug pat za da kasnime i se aknavme vo taa kasarnata tamu izlegoja vojnici so hermelniki mislea begalci
ama eve posle tolku godini mi e sram so sum prisustvuval na ova utakmica ako ja naucev togas nemase sansa da odam

Баш многу ме интересира што играчи се одбрани и се надевам дека конечно ќе направат прав избор на играчки кадар!

П.С Камо тој Господ да се врати в година експресно титулата во Битола!

Ќе погодат, како не. Знаејки колку се способни јас воопшто не се сомневам дека ќе погодат. Тие од 50 играчи 51 промашија, сега ќе погоделе.

Наместо да дават нереални изјави по ТВ емисии и да креират нереални очекувања кај битолчани, подобро е да се фокусират на плејофот, да не недајбоже завршат 4то место и да играт Челинџ наредна сезона.

Доста е нереални очекувања и празни бомбастични најави. Како шо си изјавија пред некој ден, треба да седнат и да се преиспитат кај грешат и од ова лето полека да ги решават тие аномалии во клубот, ако сакаме да растиме како клуб организациски и резултатски. Со изјави од типот - "договоривме топ играчи и ќе бидиме процентуално 20-30% подобри наредна сезона", нема да ни ги решат проблемите.

Бојан е супер културно дете и го ценам неговиот ентузијазам и желба да ја продолжи приказната на дедому, ама не му е местото него да дава интервјуа по медиуми и портали. Треба да си ангажират чоек во клубот шо ќе си го води тој сектор и ќе дава изјави и интервјуа во име на клубот, нормално во координација со управниот одбор.

-6 сезона се во клубот а уште продават непостоечки карти на утскмици.
-6 сезона се во клубот а на дерби натпревари дозволват пропусти од типот 300-400 луѓе да влегват без карти на дерби утскмици.
-6 сезона се во клубот и не обезбедија никакви бенефити за нас со сезонски карти. Нема редари да воспостават ред на трибина, нема ПРИО влез како шо најсвуваја.
-6 сезона нема фаншоп како шо доликува на клуб шо неможи да престигни од побарувачка на дресој.
-6 сезона нема прес конференција пред ниеден битен натпревар, нема најјава како шо доликува пред ниеден наторевар, нема пресконференција пред почеток на сезона.
-Да не навлегваме за катсстрофалнста селекција на играчи низ годините. Од 50 играчи, 45 ги промашија во овие 6 год.

Пола од овие аномалии ако ги средиме во наредните 2 години ќе напрајме огромен чекор напред и раст на клубот. Овие подобрувања ќе имат импакт и на спортските резултати несомнено.

Ако не го сменат мајндсетот "газдите", нема да мрдниме од ова сива зона.
И 6М еур буџет да му дат на располагање, резултстски можи да мрдниме незначително ама клубот нема да расти сразмерно нашите очекувања.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom