- Член од
- 28 февруари 2026
- Мислења
- 30
- Поени од реакции
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno,nije neki kvalitetsamo objavi jos sliku da ti sada radi bilo koji taj darkmovie kanal da ti svi clanovi u potpunosti vjeruju
Автоматски споено мислење:
a ne ovako objavljujes moj Screenshot sa stranice 7402 post broj 111.028
Nema tih filmova jos ni na jednoj listiVidim da se spominju filmovi svadba i amanet 2. Imajuli u nekoj listi za pogledati ili online.
Usput Bajram Serif Mubarek Olsun
Svima koji slave
To su filmski kanali na kojim idu po 10 filmova mjesecno
Cek drugar, vi postojite 10 meseci i nasao si shodno da kenjas nesto o Artu koji postoji 10+ godina, onda o blackstar i slicno..lol..Svako ima svoje misljenje , sada bas gledam ponudu kanala na toj blackstar , nemaju oni ni trecinu filmskih kanala kojih ima na zvrktv a videoteka im nije ni do koljena ovoj videoteci na zvrktv
svaka lista nadje svoga kupca samo sto se mnogi posle te kupovine razocaraju pa onda prelaze kod nas a prelaze i reseleri sa svojim userima sa drugih servera
zvrktv postoji 10 mjeseci , mnogi nisu ni culi za taj server a mi smo prezadovoljni sa brojem korisnika koje smo dobili za ovih 10 mjeseci koji je mnogo veci od onog sta smo ocekivali da imamo za prvih 12 mjeseci.
Niko nikoga ne tjera da kupi neku listu , to kupac sam odlucuje
Kakve veze ima sto art postoji 10 godinaCek drugar, vi postojite 10 meseci i nasao si shodno da kenjas nesto o Artu koji postoji 10+ godina, onda o blackstar i slicno..lol..
To sto dobijate korisnike vise vec sto ste se nadali nije do vase ponude vec do ogromne ekspanzije iptv na ovim prostorima a tome vrlo brzo dolazi kraj.
Ok, postujem.Kakve veze ima sto art postoji 10 godina
u ovom poslu nema stare slave
cim kola krenu nizbrdo odose korisnici
koliko je art imao korisnika prije 5 godina a koliko ima sada
sada nema ni 30% sto je imao prije 5 godina
macovi su proslost i svi exyu serveri koji su iskljucivo radili sa mac listama su izgubili dobar dio korisnika
a imam tih blackstar listi ni sam neznam koliko
suplji kao svicarski sir
nista posebno
ja pisem kakvo je trenutno stanje a sta je bilo prije nekoliko godina to me ne interesuje
nista nije dato u razmenu njemu , 8 kanala kupljeno na 50 konekcija , 3 sedmice su ti kanali na listi i nije ih skoro niko ni pogledao , eto koliko su ti kanali popularni pa ce vjerovatno posle isteka 3 mjeseca da budu izbaceni sa liste, oni samo imaju tih nekoliko navodno svojih filmskih kanala mada su na svim tim filmskim kanalima na svim listama sve isti filmovi samo su nazivi tih kanala drugacijiOk, postujem.
U jednom postu si naveo da si napravio razmenu sa Artom da se u jednoj listi objedine svi filmski kanali, ja sam 99% siguran da to nema veze sa mozgom, da si dobio razmenu od Arta. Ako si dobio, sta si mu ti dao u razmenu bas me interesuje, sta si dao Artu u razmenu za te filmske kanale?
Dobro, ti rece da imas 197 ili 200+ filmskih kanala na listi.nista nije dato u razmenu njemu , 8 kanala kupljeno na 50 konekcija , 3 sedmice su ti kanali na listi i nije ih skoro niko ni pogledao , eto koliko su ti kanali popularni pa ce vjerovatno posle isteka 3 mjeseca da budu izbaceni sa liste, oni samo imaju tih nekoliko navodno svojih filmskih kanala mada su na svim tim filmskim kanalima na svim listama sve isti filmovi samo su nazivi tih kanala drugaciji
nisi u pravuDobro, ti rece da imas 197 ili 200+ filmskih kanala na listi.
Znaci za 3 meseca vec izbacujes neke kanale iz ponude, ja garantujem da od tih 200+ kanala 195 vrti iste filmove mesecima, sto znaci da ces ti za 6 meseci izbaciti minimalno 150 filmskih kanala iz ponude.
Ispravi me ako gresim.
Ono sto je cinjenica, VOD gleda maksimalno 10% korisnika, filmske kanale gleda maksimalno 15% korisnika, cemu zaludjivanje filmskim kanalima?
U, principu varate ljude na prvi pogled, i to je to.
Netflix, nisam vas prepoznao.nisi u pravu
za vod jesi ali za filmske kanale nisi jer njih gleda nekih 35% korisnika mjesecno
samo ce da se izbace kanali od art i united ako i dalje ne budu nikako gledani kao do sada jer su samo ti kanali placeni na po 50 konekcija a ako malo bolje pogledas radi se sve vise zvrk tv kanala i dark movie pa nece mozda ni biti potrebe za tim filmskim kanalima od drugih servera
uradicemo 300 nasih filmskih kanala, mislim da ce da bude dovoljno a od svih kanala se najvise gledaju arene premium
a na svki pocetak filma u vod ubacili smo nasu reklamu pa ko hoce da nas reklamira moze da skida filmove sa naseg servera i da ih ubacuje u svoje servere
ima ih sada 175 na listi , sta je jos 125 kanala, kada je tolika potraznja odradicemo i tih 125 kanala to je obicna sitnica , samo da nam budete zadovoljniNetflix, nisam vas prepoznao.
300 svojih filmskih kanala..lol..
Ti si budala, aj zdravo..
Lol.. A, kupujete od Arta 50 konekcija za 8 kanala, dok ovamo imate produkciju i masineriju za 300 svojih kanala. ❤️ima ih sada 175 na listi , sta je jos 125 kanala, kada je tolika potraznja odradicemo i tih 125 kanala to je obicna sitnica , samo da nam budete zadovoljni
Art ti ima oko, ako sam skinuo preko 8000 plus 3000 znaci 11000 racunas da to negdje 50%Kakve veze ima sto art postoji 10 godina
u ovom poslu nema stare slave
cim kola krenu nizbrdo odose korisnici
koliko je art imao korisnika prije 5 godina a koliko ima sada
sada nema ni 30% sto je imao prije 5 godina
macovi su proslost i svi exyu serveri koji su iskljucivo radili sa mac listama su izgubili dobar dio korisnika
a imam tih blackstar listi ni sam neznam koliko
suplji kao svicarski sir
nista posebno
ja pisem kakvo je trenutno stanje a sta je bilo prije nekoliko godina to me ne interesuje
sto samo kopiras i ponovo objavljujes moje screenshotoveUskoro cio panel od panelrazaraca hahaaaa
Автоматски споено мислење:
Art ti ima oko, ako sam skinuo preko 8000 plus 3000 znaci 11000 racunas da to negdje 50%
Znaci art ima oko 22000 pretplatnika i dalje najaci. Prosjek nekih nasih je oko 2800 kom.
Mada neki idu i blizu 4000 al rijetki.
A art je prije 7 il 8 godina imao 37 000 pretplatnika ako sam onda dobro zbrojio tu racunam i m3u url liste.Znaci ne ovo sta ti pricas da kotira po telegramu.
to je samo testiranja radi na 3 mjeseca a posto su ti kanali toliko popularni i niko ih ne gleda posle 3 mjeseca ce biti izbaceni sa liste jer su toliko placeni , sta ima tu cudno , a svako moze da izbroji zvrk tv filmske i serijske kanale na listi , darkmovie su isto nasi kanali jer niko nije htio da uzme zvrktv kanale u razmenu ili da zakupi te kanale a dark movie uzimaju , sa nasim 24/7 serijskim kanalima bice vise od 300 nasih filmskih i serijskih kanala , ja vama ljubomornim coecima ne mogu pomoci , a za tvoju informaciju pred spavanje popijem viski , alergican sam na laktozu i takve ljubomorne likove , i sa tobom je ovo moj zadnji post , sa budalama nemam vremena da se raspravljamLol.. A, kupujete od Arta 50 konekcija za 8 kanala, dok ovamo imate produkciju i masineriju za 300 svojih kanala. ❤️
Decace, popij mleko i hitno na spavanje.