I ednata i drugata aplikacija se top i se eftini, poeftini ne mozat da bidat, po edno kafe godisno, se odi kon toa da bide so pari , android za 3 meseci se zatvara skroz za sideload aplikacii, firestick novite veke se zatvoreni so poseben operativen sistem, taka da se stega obrachot se poveke i poveke
Duplecast e top aplikacija taka da nema greska so nea
manje više sve liste su vani , sad jedan zvrk uopće nije bitan možda samo onom tko ga prodaje , meni osobno blackstar je najbolja lista za domaće programe , videoteku imaju svi više manje ok tako da je to tu negdje , jedino viet na staroj slavi živi
manje više sve liste su vani , sad jedan zvrk uopće nije bitan možda samo onom tko ga prodaje , meni osobno blackstar je najbolja lista za domaće programe , videoteku imaju svi više manje ok tako da je to tu negdje , jedino viet na staroj slavi živi
Svako ima svoje misljenje , sada bas gledam ponudu kanala na toj blackstar , nemaju oni ni trecinu filmskih kanala kojih ima na zvrktv a videoteka im nije ni do koljena ovoj videoteci na zvrktv
svaka lista nadje svoga kupca samo sto se mnogi posle te kupovine razocaraju pa onda prelaze kod nas a prelaze i reseleri sa svojim userima sa drugih servera
zvrktv postoji 10 mjeseci , mnogi nisu ni culi za taj server a mi smo prezadovoljni sa brojem korisnika koje smo dobili za ovih 10 mjeseci koji je mnogo veci od onog sta smo ocekivali da imamo za prvih 12 mjeseci.
Niko nikoga ne tjera da kupi neku listu , to kupac sam odlucuje
Svakih 24 h ima od 3000 do 8500 pokusaja napada na server i panel , a da su toliko uspjesni u skeniranju zvrk tv bilo bi mnogo javno objavljenih listi po forumima i telegram grupama , ovako 3 mjeseca nema nigdje javno objavljene liste a ono sto su uspjeli da izvade to je sve iz ibo i net iptv playera i zbog toga se ne preporucuje koristenje tih playera na koje se liste ubacuju preko njihovih web stranica i mac adrese playera jer se iz takvih playera mogu da vade liste
Ne moze se 100% zastititi , pogotovo ne moze skeniranje macova koristenjem proxy ali se macovi zakljucaju na isp pa neka skeniraju koliko hoce
Автоматски споено мислење:
Vidim koliko je zastita losa pa se vi takozvani veliki skenerasi i takozvani panelrazaraci ubiste javno objavljujuci liste od zvrktv po forumima i telegram grupama , u zadnja 3 mjeseca ste tako dobro skenirali pa je 0 listi javno objavljena , razumijem ako neko nece da javno objavi listu ali ne razumijem ako ima listi a nece da ih podijeli u pp , zale mi se po telegram grupama da u zadnja 3 mjeseca nisu od vas velikih skenerasa dobili ni jednu m3u listu od zvrk tv a trazili su od vas u pp tu listu , ne mora da znaci da je neko i od tebe na telegramu trazio tu listu ali su trazili od onih koji se hvale da mogu sve da skeniraju i koji objavljuju javno liste po grupama i forumima .
Автоматски споено мислење:
Pored filma svadba uskoro ce bidi dodani na listu i sledeci domaci filmovi
amanet2-testament
yugo florida
gjeneral
jutro ce promeniti sve
povratak zikine dinastije
Prvo i osnovno ja nikad pogledaj cijeli ovaj forum il bilo gdje ne objavljujem liste.
Nikad nisam stavio javno ni jednu jedinu listu
A o ukusima bi se dalo raspravljat
To sta nema javno ne znaci da se nema il da se ne moze.I arta nema m3u javno,necu sad nabrajat.Testirat cu ja taj zvrk malo sam u guzvi detaljno cu ja to nista ti ne brini.Videces da se moze ako se oce.
Svako ima svoje misljenje , sada bas gledam ponudu kanala na toj blackstar , nemaju oni ni trecinu filmskih kanala kojih ima na zvrktv a videoteka im nije ni do koljena ovoj videoteci na zvrktv
Pa imate skoro istu filmsku listu,samo sto ste vi ubacili one filmske kanale na kojima se vrte isti filmovi danima ili mjesecima.To se ne racuna
Sto se tice VOD,slazem se... Ipak dajem malu prednost blackstar,kad je stabilnost u pitanju. Ali,kao sto si rekao,sve je to stvar ukusa
Prvo i osnovno ja nikad pogledaj cijeli ovaj forum il bilo gdje ne objavljujem liste.
Nikad nisam stavio javno ni jednu jedinu listu
A o ukusima bi se dalo raspravljat
To sta nema javno ne znaci da se nema il da se ne moze.I arta nema m3u javno,necu sad nabrajat.Testirat cu ja taj zvrk malo sam u guzvi detaljno cu ja to nista ti ne brini.Videces da se moze ako se oce.
Kao da je art problem skenirat
a i nisi u pravim grupama na telegramu gdje se art objavljuje
nista posebno
malena lista sa nikakvom videotekom
dobra za one koji imaju malo slobodne memorije na uredjajima
Imaju imaju stalkeri su veciom full.Imas u panelu na desetke sta razmjenjuju,e te nemaju ni full kanale nit vod.A njihove vlastite imaju za m3u pricamo.
Isti slucaj sa macima i sa listama al maci vecinom su full nisam jos naisao barem ja mac a da nije full.Na m3u se to vise osjeti.
Mada se nade i liste full.
svaka lista nadje svoga kupca samo sto se mnogi posle te kupovine razocaraju pa onda prelaze kod nas a prelaze i reseleri sa svojim userima sa drugih servera
zvrktv postoji 10 mjeseci , mnogi nisu ni culi za taj server a mi smo prezadovoljni sa brojem korisnika koje smo dobili za ovih 10 mjeseci koji je mnogo veci od onog sta smo ocekivali da imamo za prvih 12 mjeseci.
Niko nikoga ne tjera da
Kao da je art problem skenirat
a i nisi u pravim grupama na telegramu gdje se art objavljuje
nista posebno
malena lista sa nikakvom videotekom
dobra za one koji imaju malo slobodne memorije na uredjajima
Zvrk je sastavljen od ukradenih listi filmski ste ukrali od arta od kafica itd.
Lako tako.Pa ljudi ti sami pisu da to budalastinje sta imate.
.Pa ja napravim brutalnu listu za 10 min stavim 10 listi u fajl upalim skriptu i spojim sve filmske i ostale u jednu bez duplikata
U 10 mjesecu prosle godine sam se sa tim zvrkom bavio sad vidim drugi naziv pa me smetnulo kad ste imali filmskih 197 i onda niste arta imali jer Damir pozatvarao rupe sad kad mu puse opet svi ukrali
U 10 mjesecu prosle godine sam se sa tim zvrkom bavio sad vidim drugi naziv pa me smetnulo kad ste imali filmskih 197 i onda niste arta imali jer Damir pozatvarao rupe sad kad mu puse opet svi ukrali
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.