Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ove multikonekcijske liste nemaju videoteku, sta gledas na video on demand ?:D
Imaju imaju stalkeri su veciom full.Imas u panelu na desetke sta razmjenjuju,e te nemaju ni full kanale nit vod.A njihove vlastite imaju za m3u pricamo.
Isti slucaj sa macima i sa listama al maci vecinom su full nisam jos naisao barem ja mac a da nije full.Na m3u se to vise osjeti.
Mada se nade i liste full.

Imaju imaju stalkeri su veciom full.Imas u panelu na desetke sta razmjenjuju,e te nemaju ni full kanale nit vod.A njihove vlastite imaju za m3u pricamo.
Isti slucaj sa macima i sa listama al maci vecinom su full nisam jos naisao barem ja mac a da nije full.Na m3u se to vise osjeti.
Mada se nade i liste full.
Ma tu sam se iznacitao svasta. Dok sam ne testiram ne verujem. Posajli jedna za test:D

Ma tu sam se iznacitao svasta. Dok sam ne testiram ne verujem. Posajli jedna za test:D
A to je unikat to ne dajem cim jednom das mozes ju brisat odmah.Trebalo je sati i sati da bi se to izvadilo.Puno tipkanja i vpn rotiranja.A i poanta razgovora je bila enigma slucajno se nasle na slici i te visekonekcijske hahaaa.

A to je unikat to ne dajem cim jednom das mozes ju brisat odmah.Trebalo je sati i sati da bi se to izvadilo.Puno tipkanja i vpn rotiranja.A i poanta razgovora je bila enigma slucajno se nasle na slici i te visekonekcijske hahaaa.
Za mene dobra lista je ona koja je kopletna t.j. da ima sve kanale i azurira redovno videoteku, kod ovi tvoje multivitaminske nema to:D. art, dobra zabava, 2 brata i jedna sestra - nisu to sta nekad su bile...:D

daj nam neki tutorijal za enigma ako nije problem na pm probao sam neide mi sa to nikako

Za mene dobra lista je ona koja je kopletna t.j. da ima sve kanale i azurira redovno videoteku, kod ovi tvoje multivitaminske nema to:D. art, dobra zabava, 2 brata i jedna sestra - nisu to sta nekad su bile...:D
A sta hoces rec da dva brata ne azuriraju videoteku.Uvijek med prvima stave film.
Server im izvrstan.
Art je solidan i sta se vod tice i sta se tice filmskih kanala.
Dobra zabava ima i mali art u sebi,210 filmskih kanala.Solidan vod nadu se svi novi filmovi.
Sva tri servera sta si spomenuo nikad ne stucaju.
Meni se dobra zabava cini da je jaca sad nego prije 4 godine.
Al definitivno dva brata je najbolja lista od ta tri spomenuta.
A o multivitaminima necemo javno previse je tu onih koji cekaju da trce sefu.

A sta hoces rec da dva brata ne azuriraju videoteku.Uvijek med prvima stave film.
Server im izvrstan.
Art je solidan i sta se vod tice i sta se tice filmskih kanala.
Dobra zabava ima i mali art u sebi,210 filmskih kanala.Solidan vod nadu se svi novi filmovi.
Sva tri servera sta si spomenuo nikad ne stucaju.
Meni se dobra zabava cini da je jaca sad nego prije 4 godine.
Al definitivno dva brata je najbolja lista od ta tri spomenuta.
A o multivitaminima necemo javno previse je tu onih koji cekaju da trce sefu.
Kakva dva brata
zvrktv je trenutno najbolji (gledaj.vip:80)

Attachments

• IMG_6112.png
    IMG_6112.png
    1,8 MB · Прегледи: 41
  • IMG_6113.png
    IMG_6113.png
    1,4 MB · Прегледи: 41
  • IMG_6114.png
    IMG_6114.png
    512,1 KB · Прегледи: 40
  • IMG_6115.png
    IMG_6115.png