- Член од
- 24 февруари 2026
- Мислења
- 66
- Поени од реакции
- 44
Ethernet switch sam samo kupio steta da nemoze bez kabla.A dva za android sam dao kcerki i zetu i gledaju bez brige kod sebe isto niko ne pita i netflix jos gratis dali i to im dao.Lako tako![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ethernet switch sam samo kupio steta da nemoze bez kabla.A dva za android sam dao kcerki i zetu i gledaju bez brige kod sebe isto niko ne pita i netflix jos gratis dali i to im dao.Lako tako![]()
Pa mozes ti enigmu i ovako koristitOnda nema kašnjenja signala. Preko Android APK i do 20-30 s
Ove multikonekcijske liste nemaju videoteku, sta gledas na video on demand ?Pa mozes ti enigmu i ovako koristit

Imaju imaju stalkeri su veciom full.Imas u panelu na desetke sta razmjenjuju,e te nemaju ni full kanale nit vod.A njihove vlastite imaju za m3u pricamo.Ove multikonekcijske liste nemaju videoteku, sta gledas na video on demand ?![]()
Ma tu sam se iznacitao svasta. Dok sam ne testiram ne verujem. Posajli jedna za testImaju imaju stalkeri su veciom full.Imas u panelu na desetke sta razmjenjuju,e te nemaju ni full kanale nit vod.A njihove vlastite imaju za m3u pricamo.
Isti slucaj sa macima i sa listama al maci vecinom su full nisam jos naisao barem ja mac a da nije full.Na m3u se to vise osjeti.
Mada se nade i liste full.

Imaš odgovor u PP.Pozz .drustvo, nece da mi ucita listu sa ovog stalker portala http://ffg.gogo8k.me:80 u tivi mate a u atlas apl.na wind.hoce sta je u pitanju ,liste rade 100%
A to je unikat to ne dajem cim jednom das mozes ju brisat odmah.Trebalo je sati i sati da bi se to izvadilo.Puno tipkanja i vpn rotiranja.A i poanta razgovora je bila enigma slucajno se nasle na slici i te visekonekcijske hahaaa.Ma tu sam se iznacitao svasta. Dok sam ne testiram ne verujem. Posajli jedna za test![]()
Za mene dobra lista je ona koja je kopletna t.j. da ima sve kanale i azurira redovno videoteku, kod ovi tvoje multivitaminske nema toA to je unikat to ne dajem cim jednom das mozes ju brisat odmah.Trebalo je sati i sati da bi se to izvadilo.Puno tipkanja i vpn rotiranja.A i poanta razgovora je bila enigma slucajno se nasle na slici i te visekonekcijske hahaaa.
. art, dobra zabava, 2 brata i jedna sestra - nisu to sta nekad su bile...
daj nam neki tutorijal za enigma ako nije problem na pm probao sam neide mi sa to nikakoA to je unikat to ne dajem cim jednom das mozes ju brisat odmah.Trebalo je sati i sati da bi se to izvadilo.Puno tipkanja i vpn rotiranja.A i poanta razgovora je bila enigma slucajno se nasle na slici i te visekonekcijske hahaaa.
A sta hoces rec da dva brata ne azuriraju videoteku.Uvijek med prvima stave film.Za mene dobra lista je ona koja je kopletna t.j. da ima sve kanale i azurira redovno videoteku, kod ovi tvoje multivitaminske nema to. art, dobra zabava, 2 brata i jedna sestra - nisu to sta nekad su bile...
![]()
Kakva dva brataA sta hoces rec da dva brata ne azuriraju videoteku.Uvijek med prvima stave film.
Server im izvrstan.
Art je solidan i sta se vod tice i sta se tice filmskih kanala.
Dobra zabava ima i mali art u sebi,210 filmskih kanala.Solidan vod nadu se svi novi filmovi.
Sva tri servera sta si spomenuo nikad ne stucaju.
Meni se dobra zabava cini da je jaca sad nego prije 4 godine.
Al definitivno dva brata je najbolja lista od ta tri spomenuta.
A o multivitaminima necemo javno previse je tu onih koji cekaju da trce sefu.
Ja koliko znam samo jedan tip gleda zvrk hahaaa.Bemu misa koji pisa.Kakva dva brata
zvrktv je trenutno najbolji (gledaj.vip:80)