Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Кој очај сме , испушти шанса куварот да ми мјутни профилот една година.
Овие 61-ва се отепани , ама ние сме сакати :)

Толку од титулата...Сами си пукавме во нас ...Се караат Аљушо со Манасков, хаос, тие со толку играчи многу слабо играт, ние место да ги згазиме се ојде в неврат, 100+ клучни грешки...
Не можи вака до титула за жал.
Не можи со 2 метраши брз напад и место со Граховац да играме со Пешетo цело време во клучните моменти.
Спора игра вкрај.
То е то.

Последно уредено:
Погрда утакмица незнам дали имам гледано, каков антиракомет беше ова перде на очите поарно да имав, без класичен десен бек те растутар ко бугарска скупштина, тие отепани ама ние на рамниште на екипа од втора лига:facepalm::гомце:

Dali seriozno mislevte ke ne tepate ? Ve mislev deka razbirate rakomet be...

Кога кажав ќе ве треснеме среде битола се смеевте нека ви кисне сега
Абе имам другарче близок во управата договорена била да ви ја пуштат за доброто на Мак Ракометот

kakov sram , ako ne mozime so onie mrtvi bono i fereira da gi dobieme togash nisto ne zasluzvame ne znam dali sum gleal polosha utakmica
cestitki titula na vardar i na site navivaci

Lele lele svari si jajca Goki sega
Честитки заслужено изгубени бевме во простор и време преголем притисок си имаат нашите направено не отепа голманот и словенецот а кај нас сите укочени јбг вгодина ќе ви вратиме со камата убо шо вака заврши а не последно коло а моја грешка шо ве потценив ве немав гледано жими се убеден бев дека сме класа појаки но за жал лошо изигравме и тоа судиите шо помагаа повеќе лај нас инаку уште многу порано да не речам прво полувреме ќе беше решена утакмицата тоа е не а предавање сега реорганизација кај нас да се напрај чистака и почнат да работат за вгодина само денес Аљушот ме разочара на иста игра не победивте многу не спремни нашите тактички плус и физички

Кој очај сме , испушти шанса куварот да ми мјутни профилот една година.
Овие 61-ва се отепани , ама ние сме сакати :)
Ајде Џонка ќе има и друг ден за мегдан

Ајде Џонка ќе има и друг ден за мегдан
Џабе един што прифатил ваква кладба бил коњаникот , а не се по војна никнуваат генерали ..
Позз
Како и да е честито титула

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom