Еве јас не сум навивач на Вардар,кажи ми што беше сомнително чист пеналДното го пробивате Комитиве на форумов. Ко шверцериве пред 3-4 години сте.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве јас не сум навивач на Вардар,кажи ми што беше сомнително чист пеналДното го пробивате Комитиве на форумов. Ко шверцериве пред 3-4 години сте.
Без да изгледате ни 10 минити се брзате да искоментирате нешто, демек одма свирнал пенал, топката идела ван гол, намерно пружил рака..а ако некој ја гледал ќе види дека Брера играше ко да е финале. Овие козојебците да ги разберам, се борат и они за титула ,ама вие напатениве со една нога у банкрот ,комшииве ваши со една нога втора лига... цвилите ко булиМестено првенство. Што сакаш да видиш повеќе за да признаеш дека е местено?
100 утакмици во 100та минута гол давате. Демек ако е местена утакмицава не може некој играч да ја фати со рака или да направи чист пенал во 90та? Сакаш да кажеш дека само со судиите се мести? Не се резилете жити се, на исто ниво со индијанциве се ставате. Тоа е тоа, државен проект, не е тешко да се признае.
Нормално е да си против Вардар и Комити Мајмуне кога гзот го дадовте на $иповите на ручек со нив седвте пред две години.Ај со нив купот ќе го славите заедноДното го пробивате Комитиве на форумов. Ко шверцериве пред 3-4 години сте.
Dali ti navistina regarase vaka koga sosonite od tetovo bea 1 vi, za namestena liga ili se bese ok togas ?Дали стварно
Убаво му беше тогаш ,ќутеше како јагне.Dali ti navistina regarase vaka koga sosonite od tetovo bea 1 vi, za namestena liga ili se bese ok togas ?
Дај Боже во идни 20 Години само Вардар вака да го местат да биде шампионМестено првенство. Што сакаш да видиш повеќе за да признаеш дека е местено?
100 утакмици во 100та минута гол давате. Демек ако е местена утакмицава не може некој играч да ја фати со рака или да направи чист пенал во 90та? Сакаш да кажеш дека само со судиите се мести? Не се резилете жити се, на исто ниво со индијанциве се ставате. Тоа е тоа, државен проект, не е тешко да се признае.
Да, исто.Dali ti navistina regarase vaka koga sosonite od tetovo bea 1 vi, za namestena liga ili se bese ok togas ?
Vo konkurencija so nivna ekipa, a posebno pak so Skendija, so 15 igraci da igra Pelister sekoja utakmica bi sakal oni da zemat titula i ne bi reagiral nikako. Bukvalno nema opcija koja bi me naterala da navivam protiv bilo koja makedonska ekipa ako avtomatski Skendija ili Sloga stanuvaat sampioni, isto vazi i za opstanok, za kupot itn, prvo nasite pa posle rivalstvoto. Ne znam dali poslednite godini si bil vo zimski son ama nieden od niv ne se pobuni duri i koga apla si gi podeluvaa titulite megusebe, tuka namesto toa trgnaa da napravat vo prva liga da imaat poveke od 50% albanski ekipi. Toa e najgolemata realnost.Да, исто.
Ти исто реагираше тогаш и сега? Или еве подобро прашање. Исто ќе реагираш ако на овај начин титулата ја освои Пелистер на пример?
Bidi siguren deka ic nema da me boli cef za Pelister, a ke regairam za sosonite...Да, исто.
Ти исто реагираше тогаш и сега? Или еве подобро прашање. Исто ќе реагираш ако на овај начин титулата ја освои Пелистер на пример?
Nema izvrtuvanje mubaet, si diskutirame za toa e temata. Sekoj so svoeto, samo da se podsetime ete kako bese pred nekolku sezoni. Vardar i Pelister 2 liga, dominacija na nivnite dve ekipi kade si napravija mini albansko derbi vo koe nivnite ng grupi gi smirija strastite, so toa sto ako se ostanese "kako dosega" derbito ke im bese popularizirano moze i na balkansko nivo ama ajde toa e posebna tema, sepak isto negativna za nas. Imaa 6 ekipi sto znacese deka 50% ekipi se nivni, so toa sto lesno nivniot broj ke se kacese dosega na 8, Baskimi i Aracinovo, koe togas zavrsi vtoro a najgolemata zasluga zosto Kumanovo ostana prvo mesto vo sever e prisustvoto na ebr, isto druga tema ama vredi da se spomne poradi muabetot. Veruvam deka vo ovie uslovi kade 8 ekipi ke bea sponski najgolem uspeh na makedonska ekipa ke bese da zavrsi treto a poznavajki ja nivnata omraza i toa nemase da dozvolat da se slucat, pouceni od istorijata so niv, a titula ke sonuvavme kako bosanska ekipa vo BiH liga. Okej, Vardar najverojatno ke bese sega veke 3 liga a druga makedonska ekipa ke se raduvase ako igra baraz ili ostane vo prva liga ama valjda taka ke bese podobro. Daj mi druga opcija koja bi se slucila ama da bide realna.На крајот го извртивте муабетов како да сакам индијанциве да освојат. Тотално спротивно од тоа што сакам да го кажам овде. А тоа е дека ВАРДАР ЌЕ ОСВОИ НАМЕСТЕНО ПРВЕНСТВО. Мора да се забележи тоа, не можам да се правам слеп при вакви Сомалија 3 утакмици.