Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
sold out so iskluceni komentari, plukavte po fudbalo, sega site gi isklucija komentarite
epa so iskluceni komentari oti vidoja so se desi
jas nez kako ednas vo zivoto ne ja naprat stranata jasno e deka ke imas 400050 povici od 2000 luge denes i da ti padni stranata 5 min ja nemase
vlegvas stolceto ti go kazva slobono go klikas odis na procesiraj ti vika greska ahhaahhah vlegvas pak go nema

sold out so iskluceni komentari, plukavte po fudbalo, sega site gi isklucija komentarite
А оти шојма да се коментира? Sold out е крај на приказната, ќе ги читаме стално ние истите ликој само со Вардар шо одат ...

Видомски ќе биди играчиште и игра во топ форма напад повеќе од него да се плашите него од Хосни.
Се согласувам, но него го гледам како голема закана од наредна сезона. Може грешам, нормално :D
Хосни ми е играч за вакви утакмици, му ебам тоа :D

Бркај бе работа од ова тема ти ајде сиктер..
Се согласувам, но него го гледам како голема закана од наредна сезона. Може грешам, нормално :D
Хосни ми е играч за вакви утакмици, му ебам тоа :D

Бркај бе работа од ова тема ти ајде сиктер..
Ваљда во 2026 година си научил веќе како функционира форум. Не е твоја сопственост темава, секој што сака да дискутира може да пишува.
Нормално, ако е нечиј фан клуб, има поголема толеранција кон навивачите на клубот, но не значи дека само они имаат право да пишуваат.
Си дискутираме за утакмицата што следува, не тераме глуп муабет.

Ваљда во 2026 година си научил веќе како функционира форум. Не е твоја сопственост темава, секој што сака да дискутира може да пишува.
Нормално, ако е нечиј фан клуб, има поголема толеранција кон навивачите на клубот, но не значи дека само они имаат право да пишуваат.
Си дискутираме за утакмицата што следува, не тераме глуп муабет.
more so docekavme i tebe da te gitlosa nekoj haahahhahh

Dali vi stasa na mail deka e napravena rezervacija na bileti ?

Слично е и кај вас :D
Се' се сведува на Фитиљот во нападот, особено кога го немате Тајник. Вака лесно изгледа, запри го најдобриот играч и готово, ама во пракса не е така лесно.
Без Тајник, бековски по мене сме подобри од вас.
Хориха е одличен играч, како бразилецот немате играч за ротација, па напаѓачки и Боно е подобар од Павле на пример. За нас е енигма дали ќе проработи Хосни со селските финти, пошто без негов придонес, со сегашнава форма на Митровиќ можам да кажам дека во моментов подобри партии може да пружи од него.
Предноста кај вас е во покорпулентната дефанзива, иако сега го имаме Мечка назад. Не е исто со и без него.
Како што кажа некој погоре, есента ги немавме Кеита и Тузолана, го немавме Мечка, го немавме бразилецот за ротација, а Вуко играше топло-ладно. Марио Стојановски ви играше напад-одбрана цела утакмица. Нека не ве лаже тој дуел.

Читам Гоки очекувал лесна победа над 7 гола разлика. Не знам дали прател ракомет воопшто последниве месеци :D
20 утакмици да изиграме, ниту една екипа нема да победи над 5 разлика, освен ако ептен не направи голема серија едната екипа на старт, па ревијално да доиграат.
Тука некаде се двете екипи, а без Тајник гарантирам дека играчки сме подобри од вас (со него, би рекол за нијанса сте подобри, особено ако игра хрватот на пикер). Секако предноста е кај вас ради домашен терен и очекувам од таа причина да тепате со максимум 2-3 разлика. Исто би било да игравме во Скопје, сигурен сум дека ќе ве тепавме со мала разлика, само ради публиката.
Мислиш прајме муабет дека не игра Гитсел ,не Тајник , како и да е ќе го папате сигурно џабе анализираш

Мислиш прајме муабет дека не игра Гитсел ,не Тајник , како и да е ќе го папате сигурно џабе анализираш
На страна дербито, се' мислам дека ќе го барате Тајник кога ќе си оди :D
Не знам зошто толкав хејт добива, сепак е репрезентативец на Словенија, не е некој тапа играч. Вистина е дека имаше некои бледи партии, ама мислам дека причина е што не му одговара вашиот стил на игра.
Не ни имате друг играч што е пробивен, освен Фитиљ на сила. Баш ме интересира што замена ќе му најдете.

На страна дербито, се' мислам дека ќе го барате Тајник кога ќе си оди :D
Не знам зошто толкав хејт добива, сепак е репрезентативец на Словенија, не е некој тапа играч. Вистина е дека имаше некои бледи партии, ама мислам дека причина е што не му одговара вашиот стил на игра.
Не ни имате друг играч што е пробивен, освен Фитиљ на сила. Баш ме интересира што замена ќе му најдете.
Далеку од тапа играч , ама и далеку од прв среден , коректен играч за 15-20 мин на утакмица.
Одбрана не игра , напад не е пробивен ,како што кажав погоре повеќе од солиден играч за 15-20 мин.

Attachments

• IMG_20260313_234201.jpg
    IMG_20260313_234201.jpg
    185,5 KB · Прегледи: 79
  • IMG_20260313_234106.jpg
    IMG_20260313_234106.jpg
    284,1 KB · Прегледи: 78

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom