Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Јутре Пелистер благ фаворит, ако ги тепамо лично ќе ме изненадив пуно

Ја лично очекују пораз днска ама не би ме чудило и да изненадив овија наши.

Иклафиту емемгееее, акеме капела....
+30:motorce:

Очекуван пораз, можда не сас толко голему разлику, тој е немамо екипу за нешто повише.. и тија странци што ги немамо су старци, овај сезона е изгубена според мене..

Очекуван пораз, можда не сас толко голему разлику, тој е немамо екипу за нешто повише.. и тија странци што ги немамо су старци, овај сезона е изгубена според мене..
Лани имасмо боље екипу сс Тадиќа и Волера

Прво полувреме и бесмо добри солидни, мислеше дека ќе изненадимо ама втору ептен утка. Наредну сезону овога Ефремовскога да доведемо и 2 странци нови и ете екипа

Тој е.... Следеќо коло кд се игра? Овј викенд или?

мислу дека наредан викенд е следеќо коло, и стевановиќ се повреди ичера, којзнае каква е повреда...

Ако играмо плејоф супер ќе е, мада и суперлигу да фатимо ќе сам задовољан

Сс тренутно стање и форму на екипу да, али генерално на почетак на овој сезону очекувања бесва поголеми и у однос на претходну сезону требаше бар финале овуј. Сг само и плеј оф ке е голем успех... За следеќу сезону повише озбиљност од екипу!

за викенд има кошарка, али ми играмо наредан петак, пошто тфт - мзт играв сг у петак па после у среду тфт имав аба 2

Како може да играмо јутре па у недељу против Тиквеш на гости па? Првпут гледам дека некој у едн викенд ќе игра две утакмице...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom