Македонско фудбалско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Па не знам ако ти е нешто срам повеќе од тоа кога груби и нефи ровареа по првенствата, што за искра играат сите индијански клубови а бога ми и дел каурски, што единство од Куманово намести секоја можна утакмица... и од тоа што победа губи со 10 нула а нема глас да се чуе од најјфудбалскиот град во МК...ондак ок
Окс брат, со среќа првенството ајде.
Сто пати имам пишано дека е подобро мкд екипа да биде шамп наместо шошонска, ама ова е надвор од здравиот памет што се случува. Нека го нарпават некако понезабележително нз, нека му ја пуштеше Силекс 0-2 немаше ништо да зборнам. Ова е апла очигледно.
За Победа незнам што да ти кажам. Што можам да направам јас? Да го оставеше ВМРО на цедило Вардар, што ќе направеше ти? Ќе одеше и ќе навиваше во 2ра лига и ништо повеќе.

Ако не ви се игра фудбал во Македонија назад во косово или албанија и така не се претставувате како Македонски клубови незнам која е поентата да се буните и објаснувате кој како прави, и треба да знаете дека немате никаков фактор во Македонија освен да уништувате крадете и перете пари исто како во Политика така и во Спортот.

Срамно првенство.

Ништо, oд следната сезона вашите браќа од Арачиново ке играат прва лига, па може да им возвратите за заедничкото славје лани кога опстанавте во втората лига.

Ништо, oд следната сезона вашите браќа од Арачиново ке играат прва лига, па може да им возвратите за заедничкото славје лани кога опстанавте во втората лига.
А од каде дека јас го подржувам тој предавнички потег? Сеа како да ти извадам некој скопјанец или кумановец или од каде и да си, што се сликал со татарско знаме на пример, и да викам дека сите сте такви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom