Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Пробва да се продај дечкото.
Не вервам дека има интерес од нашите клубој за него, нити пак дека знат дека постои на ракометната мапа.

Навистина, време е на Хаџик и Мирче да покажат зошто играат во шампионски тим. Само паметна ротација со Павле и овие двата и мислам дека добро ќе го покријат отсуството на Тајник. Затоа сите брчевме овде дека требаше и мораше на полусезона да се земи квалитетен среден (знаејќи сите дека слабо играат Хаџиќ и Мирче), па ете и ова се случи. Среда само мирно со Барса и без трошење на сили, никој нема да ви замери за резултатот и игра, знаејќи дека недела не чека мечот на сезоната.

П.С кога сме кај картите-управата-салата, редно е да не се примаат туѓи навивачи, едно ради праксата која се случуваше во Куманово и Скопје (кошарка), па и сите кои бараат карта плус, овојпат рает да купат и да гледаат ракомет

Спортот се игра за навивачите... Ако му забраниме на навивачите да ги бодрат тимојте, тогаш зошто ни е спортот воопшто.
Цела европа ја следи суперлигата поради навивачите и атмосферата а не ради анти-ракометот шо го играме тука.

E sega ke vidite kolku znaci Tajnik,mnogu osporuvan I hejtan.Sreka so vo prethodnite dve I pol sezoni ne se povredi a ni bese edinstven plej.Mirce go gledav nekni vo kupot protiv Prliep ako igra taka porano ic da ne go klavat vo rosterot,deckoto ne mozese da ja probie odbranata na 8-ot tim vo ligata,samo neznam zosto go prekomandovaja vo prv tim,koga dvojkata kuburi so centralen bek,barem ke se iznaigrase vo vtoriot tim

Спортот се игра за навивачите... Ако му забраниме на навивачите да ги бодрат тимојте, тогаш зошто ни е спортот воопшто.
Цела европа ја следи суперлигата поради навивачите и атмосферата а не ради анти-ракометот шо го играме тука.
Се согласувам дека е така, не ми е целта му забраниме ама како прво, ради таа затворена трибина каде идат 1-200 стотини навивачи не можат да земат нашите уште 5-600 карти, како второ се прави инциденти и како трето, воопшто не исполнуваме услови во нашата помала сала. Ете, беа на претходните натпревари, не мораат и овај пат посекако со нив ни е последна утакмица дома и треба да ги удоволиме нашите навивачи да стигнат до карта и да го бодрат Пелистер!

Голема штета, ко ќе не оди не оди, а вие шо мислите дека Мирче и Хаџиќ достојно ќе го заменат Тајник, дајте од терапијата шо ја примате да одмориме и ние тро :D
ALl in со минутажа треба да се оди со Павле на среден сега, барем пргав и пробивен е, има шут под зоната, па нека го одморат тро, Хаџиќ и Мирче особено за со 1961, па за од вториот круг од плеј офот после 5то коло, се надевам ќе биди фит сепак се работи за полесна операција...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom