Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
jas samo vtoroto stignav da go gleam pas ne vrzavme sho i da se pofali da se proba da se falat poedinci pagja vo voda ova sho se igra e ocobol pes ziv nema na stadion nula interes i znacaj za fudbalot sho mi e teshka dushevna bolka na sho spadnavme

Денес две различни полувремиња, првото бевме добри, имавме и две мислам полушанси, а Силекс ништо. Кире, Немањ, Швајц и Србијанац назад одлични, Давид скоро перфектен, Томче најверојатно уште го мачи повредата и зато го извади на полувреме, а и мислам дека имаше само 2 тренинзи пред утакмица. Милојевиќ никаков сигнал не ми дава, Лука и Бошко солидни, но му треба поддршка од шпиц, а Петровиќ за жал тоа не го пружа. Не задржува топка, не протурва, а изгледа дека е спремен физички, ама... во чаша од 0,25 литри не бери 0,5 литри. Андреј исто на голот стабилен му ја фати на Минче, и сите излегвања му беа точни. Мирко како шо нема играно беше океј, напраени фалој над него неколку, 2 жолти над него, неколку топки задржа, штета шо незнајме во една ваква ситуација да го искористиме, кога друг и подобар немаме. Кице исто од ко влезе средина добивме сигурност, особено во дефанзива, а и према напред имаше две протерани кон Булатовиќ и Керим, првото помина, второто за жал не... Најмногу кеф ми е за Давид, кој на крајот беше и испратен со аплауз, не е случајно. Иначе да, да не се лажиме, тешко е да се игра утакмици на 3 дена, ни следува Тиквеш каде можиме да се надеваме и на победа, нив и онака не му треба. Иначе најавив еднаш, ќе најавам пак, многу убај работи се прават во позадина, кои мислам дека ќе почнат да функционираат уште оваа сезона, членство, подкасти, фаншоп, НО се е то џабе, ако резултатите не се како што треба, но значи многу за промоција на клубот, играчите, афирмација... Прво ОПСТАНОК, ДИРЕКТЕН, после се отом потом...

Ф.К. ПЕЛИСТЕР 0:0 Ф.к. Силекс
05.03.2026 | ПМФЛ

ЧАСОВНИКОТ ПОЧНА ДА ОДБРОЈВА, ОПАМЕТЕ СЕ ИЛИ СПРЕМЕТЕ СЕ ЗА РИГОРОЗНИ МЕРКИ!
Кога е времето за црвен аларм во клубот?
На три кола пред крајот? На две? Или на едно?
Најавен беше бомбастичен буџет, а добиваме уште побомбастично разочарување како што се ближи крајот на сезоната. Моменталниот пласман на Пелистер води директно кон второлигашки статус следната сезона.
Кога конечно ќе се побара ОДГОВОРНОСТ и ОДГОВОРИ од ОДГОВОРНИТЕ?

Жална е сликата на трибините под Тумбе Кафе, а уште пожално е тоа што се случува на теренот. За каков клуб беше планиран овај стадион? За каква управна структура од тотални анонимуси во фудбалот со 0 фудбалско познавање, чест на исклучоци. Зарем прошлиот гнев не ве поттикна да не носите тренер кој ќе носи сопствени фудбалери за сопствени интереси???

Дали стратегијата на клубот е повторно иста како лани, да чекаме некој друг да се откаже од лигата или да се распадне, па ние да спасуваме кожа?

ДАЛИ ВИЕ НАС НЕ ТЕРАТЕ ДА ГО ИЗВАЈМЕ ЦЕЛИОТ ГНЕВ КОЈ Е НАСОБРАН СИТЕ ОВИЕ ГОДИНИ?

ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ПРЕД ИСКЛУЧУВАЊЕ.

Samo da se znaj deka ne sme site isti ! Iako cinam trebase I porano da se reagira no nikogas ne e docna oti stramota e na toj budzet uslovi pa I ugraci da sme treti od nazad no greskata e napravena pred se so trenerot si praj zabava I so ne zedovme spic no ete ima vreme ke vidime so ke bidi iako bev 99% siguren sega sto nekni vardar ne go isturkaa so iksra mozi I nas da ne pustat po voda so e opravdano loga nie nisto ne igrame ili pak igrame bez rezultati

Денес две различни полувремиња, првото бевме добри, имавме и две мислам полушанси, а Силекс ништо. Кире, Немањ, Швајц и Србијанац назад одлични, Давид скоро перфектен, Томче најверојатно уште го мачи повредата и зато го извади на полувреме, а и мислам дека имаше само 2 тренинзи пред утакмица. Милојевиќ никаков сигнал не ми дава, Лука и Бошко солидни, но му треба поддршка од шпиц, а Петровиќ за жал тоа не го пружа. Не задржува топка, не протурва, а изгледа дека е спремен физички, ама... во чаша од 0,25 литри не бери 0,5 литри. Андреј исто на голот стабилен му ја фати на Минче, и сите излегвања му беа точни. Мирко како шо нема играно беше океј, напраени фалој над него неколку, 2 жолти над него, неколку топки задржа, штета шо незнајме во една ваква ситуација да го искористиме, кога друг и подобар немаме. Кице исто од ко влезе средина добивме сигурност, особено во дефанзива, а и према напред имаше две протерани кон Булатовиќ и Керим, првото помина, второто за жал не... Најмногу кеф ми е за Давид, кој на крајот беше и испратен со аплауз, не е случајно. Иначе да, да не се лажиме, тешко е да се игра утакмици на 3 дена, ни следува Тиквеш каде можиме да се надеваме и на победа, нив и онака не му треба. Иначе најавив еднаш, ќе најавам пак, многу убај работи се прават во позадина, кои мислам дека ќе почнат да функционираат уште оваа сезона, членство, подкасти, фаншоп, НО се е то џабе, ако резултатите не се како што треба, но значи многу за промоција на клубот, играчите, афирмација... Прво ОПСТАНОК, ДИРЕКТЕН, после се отом потом...
Директно прашање - каде ќе биди фан шопот и кои производи ќе се продаваат?
Ако ми кажиш дека само дрес ќе има, поарно не ми одговарај

Директно прашање - каде ќе биди фан шопот и кои производи ќе се продаваат?
Ако ми кажиш дека само дрес ќе има, поарно не ми одговарај
Да беше само дрес, ќе беше веќе од 2ри февруари отворен. Ќе биди во бутката кај паркингот кај спортската, таа бутка беше на Музејот, се продаваат сувенири таму, ќе има пак нивни сувенири, ама ќе биди како наш Фан Шоп. Иначе проблем е шо се чека многу за опрема од Јома, па поарно да се спремаме за наредна сезона, отколку сега само дресој. Цел е да има шо е можно појќе производи, како облека, така и останати сувенири, шалој, привезоци, маици, магнети, па зошто да не и знамиња, капи... Од 2ри Февруари веќе имаме пристап до тој објект, а цел е понатаму да се напрај на стадион или и на стадион, според мене оваа локација кај музејот е најдобра, само прво опстанок и тоа директен.

Да беше само дрес, ќе беше веќе од 2ри февруари отворен. Ќе биди во бутката кај паркингот кај спортската, таа бутка беше на Музејот, се продаваат сувенири таму, ќе има пак нивни сувенири, ама ќе биди како наш Фан Шоп. Иначе проблем е шо се чека многу за опрема од Јома, па поарно да се спремаме за наредна сезона, отколку сега само дресој. Цел е да има шо е можно појќе производи, како облека, така и останати сувенири, шалој, привезоци, маици, магнети, па зошто да не и знамиња, капи... Од 2ри Февруари веќе имаме пристап до тој објект, а цел е понатаму да се напрај на стадион или и на стадион, според мене оваа локација кај музејот е најдобра, само прво опстанок и тоа директен.
Bravo!

Super aj sega podcast nesto pelister tv so znam nekoe clenstvo so popusti dogovori plus za finasii na klubot da seproba da bidi llubot nezavisen finishing da ne mora da se molime na partijata no za toa osvn rezultati so spomenq e najvazno I infrastruktura za d aima koj za so da dojdi oti vo so rakometo e uba prikaznata idat sigurno za polnqta sala za atmosverata za reklama kaj najodbrata publika I preservatives vo evropa mora nesto da se napraj da se prefrontal rezultatie vo fudbalo
t dali so ista platforma ili nekoe deugo reseni mora da se najdi ne mozi da se prikrivame so videata I slikite na fb I Instagram
Muabeto mi e da kazi nekoj drug nesto predlog idea od stranstvo so ima videno so misli lako bi se podobril celiot klubot ...

Duplo po spremni Tikves fizicki od nas letaat po terenot za toa pet mu dale na Arsimi a nas sigurno tri ke ni dat neka ostani trenerot nas da nauci kako se sorema ekipata kade so prosek igraci se prat rezultati oti se spremni nema nadez za nas ovaa utakmica ne ubija so visok presing pred se stojanov I brzilecot lucininho si prat so sakaat

Управата заедно со тренерот и со играчите да си ги паковат парталите. Играорецо со тие од општина секретарите нека не се прат паметни, и тренеро шо зема пари за да ги носи оние со двете леви нозе од трета лига Србија. Трпението заврши

Super aj sega podcast nesto pelister tv so znam nekoe clenstvo so popusti dogovori plus za finasii na klubot da seproba da bidi llubot nezavisen finishing da ne mora da se molime na partijata no za toa osvn rezultati so spomenq e najvazno I infrastruktura za d aima koj za so da dojdi oti vo so rakometo e uba prikaznata idat sigurno za polnqta sala za atmosverata za reklama kaj najodbrata publika I preservatives vo evropa mora nesto da se napraj da se prefrontal rezultatie vo fudbalo
t dali so ista platforma ili nekoe deugo reseni mora da se najdi ne mozi da se prikrivame so videata I slikite na fb I Instagram
Muabeto mi e da kazi nekoj drug nesto predlog idea od stranstvo so ima videno so misli lako bi se podobril celiot klubot ...
Едноставно се решава , ќе си плати акционерот менаџер да води клубот независен од партија и се прај стратегија за 4 години , не преку ноќ...
Ова со фејзбук , инста , поткаст што ти знам не е кога имаш стабилен клуб ...
Џабе цела шминка по социјални мрежи кога внатре е труло.
Управата заедно со тренерот и со играчите да си ги паковат парталите. Играорецо со тие од општина секретарите нека не се прат паметни, и тренеро шо зема пари за да ги носи оние со двете леви нозе од трета лига Србија. Трпението заврши
Сега џабе е све треба да се остат и некако да спаси клубот од испаѓање .
Ако се избрка сега тренерот и заедно со него и Србите , само ќе го испадниме клубот .

flower GIF

Среќен 8ми Март на дамите од фк Пелистер.

По кој критериум овие аматерите добиват поќе општински(наши) пари од ракометот?
Си прат забава Борче и компанија со наши пари а градот гној е инфраструктурно.
Треба да се преполоват средствата за овај спортски колектив и нека си барат чаре преку партија да му наоѓат спонзори.
Срамота е два пасој немат напраено цело сезона а му се плаќат припреми скапи во странство да се товат таму цела делегација.

Ќе го барат како шо глеам Крто да ги враќа од втора лига нареднa сезона.

КолоПротивник (позиција)
231. местоГости
2411. местоДома
252. местоГости
2612. местоДома
273. местоГости
284. местоДома
295. местоГости
306. местоДома
317. местоГости
328. местоДома
339. местоДома
Господ да ние на помош а можи поарно да отпадниме од колку вака да се мачиме секоја година нема чоек шо разбира од фудбал во Битола а еве видовме и од Србија овај бетер од нашите!

Едноставно се решава , ќе си плати акционерот менаџер да води клубот независен од партија и се прај стратегија за 4 години , не преку ноќ...
Ова со фејзбук , инста , поткаст што ти знам не е кога имаш стабилен клуб ...
Џабе цела шминка по социјални мрежи кога внатре е труло.

Сега џабе е све треба да се остат и некако да спаси клубот од испаѓање .
Ако се избрка сега тренерот и заедно со него и Србите , само ќе го испадниме клубот .
Добро чим велиш така нека седат арни се. Не заслужваме ништо друго освен ова шо ни го прат. Лани на небитна утакмица спасени завршена сезоната се караше се бркаше управата овие "играорецо" и "младиот референт" си играт куро со цел град. Арни се нека седат

Добро чим велиш така нека седат арни се. Не заслужваме ништо друго освен ова шо ни го прат. Лани на небитна утакмица спасени завршена сезоната се караше се бркаше управата овие "играорецо" и "младиот референт" си играт куро со цел град. Арни се нека седат
Не ти викам дека се арни , ти викам дека сега ако спаковаш тренер со Србите ќе немаме 11 за фудбал .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom