ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Ako znae nekoj neka pise posto imase majca od komiti i parola nesto novo lisice 27 vs 100
Pa tepackata Komiti koga gi napadnaa vo Aerodrom
Автоматски споено мислење:

Ништо посебно како и секогаш удрено девојче со мајка :vozbud:
Brat ili prati objavi nesto ili dosadni ste so muabetive tik tak devojcinja zeni i na kraj rezultatot 3 pcovki vo inbox. Daj ne bidi smesen barem ne pisuvaj voopsto bez dokazi a ne sega muabetov ne me nervirajte da ne pratam video da placete, pa sto pisuvas voopsto togas za nesto znaejki deka nikoj nema da poveruva bez da dokazes? Bog da cuva mak tifo 2026ta =srednoskolski filmovi. Promenava na generacii donese i mnogu internet huligani

Aj be gitla , ispadna deka samo Komiti su educirani a drugi nishto ne razbirav... Sve vi smeta. Mak Tifo No.1
многу јадеш за некој шо нема присуствувано на повеќе од 2 утакмици.Океј ли ќе ти е тебе да ти падне некој маица Аце мравка живее вечно и да ти ја преврти на ограда,каде е кодексот?

Дали едуцираните што ги штитиш, се едуцирани кога ни ги шкртат графитите по штип, истите 10на1 со бакља изгореа еден наш член... Фатени на лице место att.mTaEZaePh_l_7vkOKpCm2CRNDIHIoD2c6V5tUMKLwoQ.jpeg

Дали едуцираните што ги штитиш, се едуцирани кога ни ги шкртат графитите по штип, истите 10на1 со бакља изгореа еден наш член...
Не знам кај виде дека штитам некој,ама да кажеш дека е океј да превртиш маица никогаш заборавени треба да си ептен отиден со мозокот,а за шкртање графити тоа може да е нормално само ако си љоч.Имаше ситуација каде младина од драчево(неупатени со ултрас кодекси најверојатно)ишкртаа графит на рибари,после неколку дена постарите членови на КД дојдоа самоиницијативно го поправија графитот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom