- Член од
- 21 април 2024
- Мислења
- 331
- Поени од реакции
- 476
Да му ебам лејката бричена
Бенџамин Шешко кога најмногу ни е тешко хе хе хе хе
Бенџамин Шешко кога најмногу ни е тешко хе хе хе хе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам зашто ама бројкиве некако не ми се поклапаат искача дека ликов има 20+ гола и асистенции по сезона од кога е дојденАко се заебеме да го намаваме Бруно губиме 30 гола у просек по сезона.
Колку и да не ви се допаѓа што е темпераментен и емоционален, пола тим ни е он.
19/20 не му ја рачинав зш дојде на пола сезона, исто сезонава уште не му е завршена и оваа не ја ставам уште у пресметки 30 гола по сезона мислам дека се од ѓутута.Незнам зашто ама бројкиве некако не ми се поклапаат искача дека ликов има 20+ гола и асистенции по сезона од кога е дојден
Џпт вика 103 гола и 97 асистенцииНезнам зашто ама бројкиве некако не ми се поклапаат искача дека ликов има 20+ гола и асистенции по сезона од кога е дојден
Се уште не ја личи.вака ја личи табелата !!!

Буквално ништо се нема сменето кај Шишко, едноставно играта комплетно се смени каде има потреба од напаѓачБаш ми е ќеф за Шешко, после лошиот старт конечно влезе во страшна серија, што за шпиц е доста голем ветер во грб. Се надевам ќе продолжи вака, па здравје следната сезона да изгази од старт.
Само тие против англиски тимовиПрегледај го приврзокот 471064
Кажи само ќе му ги рачинаме ли головите од Спортот зш на пола созна дојде.