Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Vlagam doma dva gola padnaa. Sto se izdesi be alo?

Ако се заебеме да го намаваме Бруно губиме 30 гола у просек по сезона.
Колку и да не ви се допаѓа што е темпераментен и емоционален, пола тим ни е он.

На овој харам бол задоволен сум

Ако се заебеме да го намаваме Бруно губиме 30 гола у просек по сезона.
Колку и да не ви се допаѓа што е темпераментен и емоционален, пола тим ни е он.

Незнам зашто ама бројкиве некако не ми се поклапаат искача дека ликов има 20+ гола и асистенции по сезона од кога е дојден

Незнам зашто ама бројкиве некако не ми се поклапаат искача дека ликов има 20+ гола и асистенции по сезона од кога е дојден
19/20 не му ја рачинав зш дојде на пола сезона, исто сезонава уште не му е завршена и оваа не ја ставам уште у пресметки 30 гола по сезона мислам дека се од ѓутута.

Џпт вика 103 гола и 97 асистенции

Пл 69/64
Купови 14/13
УЕФА 25/23
Тотал 108/100 (според статистика на флешскор)

Disclaimer: можи да сум утнал нешто у броење

Баш ми е ќеф за Шешко, после лошиот старт конечно влезе во страшна серија, што за шпиц е доста голем ветер во грб. Се надевам ќе продолжи вака, па здравје следната сезона да изгази од старт.

вака ја личи табелата !!!

Пл 69/64
Купови 14/13
УЕФА 25/23
Тотал 108/100 (според статистика на флешскор)

Disclaimer: можи да сум утнал нешто у броење
19692.jpg

Кажи само ќе му ги рачинаме ли головите од Спортот зш на пола созна дојде.

Баш ми е ќеф за Шешко, после лошиот старт конечно влезе во страшна серија, што за шпиц е доста голем ветер во грб. Се надевам ќе продолжи вака, па здравје следната сезона да изгази од старт.
Буквално ништо се нема сменето кај Шишко, едноставно играта комплетно се смени каде има потреба од напаѓач

Ако се продолжеше како пред Керик можам да ти гарантирам дека Шешко ќе беше само уште еден од низата “флопови”
Не викам дека расмус е подобар од шешко ама во оваа формација и со оваа игра и он ќе имаше подобра статистика одколку под Рубинчо
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 471064

Кажи само ќе му ги рачинаме ли головите од Спортот зш на пола созна дојде.
Само тие против англиски тимови

Немаш потреба од мислење 19/20 му ја има и под утд и под спортинг

Нема што да кажувам јас бе, гледаш погоре и јас пишав сосе купови мупови дупови ЛШ ЕЛ Конференциска …
Дечкото си има 100+ секаде
Капа доле, реално на прва ми се виде многу ама статистиката вика сум бил грешка

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom