Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам да ја заборавам фотографијава од роденденот на Гоце, ликот позади тврдам е Панче со перика повисок ѓон чевли и наочари.
325.png
Автоматски споено мислење:

Сменил дрес овој, ко божем некој го ценеше претходно.
327.jpg

Последно уредено:
Тој позади пљукат Драган Вучичевиќ.

63188243-dragan-vucicevic.jpg

Скоро на средина од мандатот на дпне:

-името не е вратено
-уставобранителите гнијат у затвор, многу и изумреа
-рамковен не е укинат
-заев и компанија не се у затвор
-џихадистите од смилковско не се испорачани од протекторатот Космет
-убиецот на Пино не е испорачан од протекторатот
-шиптараната никад поголем замав и права
-исламизација на најјако
-цело Скопје со индијци, пакистанци, африканци итн
-груби се враќа го пуштаат
-65 мртви у Кочани цел град го покосија локалните феудалци од дпне никому ништо
-сериски убиец у Кумановско и него ги мрзело да го уапсат
-задолжување енормно нула проекти
-најниски плати у цел Балкан
-најнизок БДП по жител, дури затуцаната џамахирија албанија нѐ претрка
-рекорден пад на родени Македонци
-најмногу иселени Македонци

Тоа е она што ми падна прво на памет за оваа "власт" а има да се набројува до бескрај, со лудото залижано прасе мицко и дпне шиптаpско-исламистичка сценаријата за распад на Македонија кои некои ги пишуваат тука стануваат се пореални

Бог нека ни е на помош

-името не е вратено
-рамковен не е укинат
-исламизација на најјако

Тоа е она што ми падна прво на памет за оваа "власт" а има да се набројува до бескрај, со лудото залижано прасе мицко и дпне шиптаpско-исламистичка сценаријата за распад на Македонија кои некои ги пишуваат тука стануваат се пореални

Бог нека ни е на помош
Нека пишуваат, ќе ја распаднат на куково лето, вториот Илинден Асном живее, ако треба второ полувреме ќе го добијат.

... ако успеат да го скинат роамингот и да бидеме на телефон како сите во ЕУ колку сакаме и кога сакаме да зборуваме од странство како дома, пола мрчатори ќе искубат коси, а јас ќе им потпишам со двете раце за добра извршена работа како Влада.

-името не е вратено
-рамковен не е укинат
-исламизација на најјако

Бог нека ни е на помош
...де бе крај месец е ќе дојде додатокот!

...тие се нова Влада не се репаратори, рестраватори и ѓубраџии на све што усраа СДСМ за претходно владеење 7 години, све да го поправат на нивни мандат поминаа - 2 години, кога ќе ја работат нивната работа?
...ќе видиме има време до СДСМовскоро 7 години, па да споредиме!

Последно уредено:
Васко Ефтов е сѐ уште релевантен? Стварно правеше јаки емисии некогаш, има години отко не го следам заради неговите глупости и небитни ликој шо вика на емисија.
Mislam deka porano imase sponzori/ tv stanica koi mu sponzoriraa ekipa, oprema, studio, patni troskovi.
Sega raboti od improvizirano studio kaj nego u stan, a zena mu gi brka site drugi raboti.
Spored presmetki na toa kolku cesto postira materijal i kolku views ima (bez subscripcii i sponzori koi gi nema), od toa ne zima poveke od 2000 evra na mesec.
A za gosti toa e pazarot u Makedonija, bar ne e ko onie emisiine na Kanal 5, isti luge po 15 pati gostuvaat.
Eftov najgolema greska e sto zabega so emisii kade on sam so sebe zbori i ne analizira regionalni tematiki so gosti od regionov, a da ne se nekoi sklj teoreticari na zagovor, sega skoro sekoja emisija mu e za nekoja selska desavka vo makedonska politika.

Последно уредено:
...тие се нова Влада не се репаратори, рестраватори и ѓубраџии на све што усраа СДСМ за претходно владеење 7 години, све да го поправат на нивни мандат поминаа - 2 години, кога ќе ја работат нивната работа?
...ќе видиме има време до СДСМовскоро 7 години, па да споредиме!

Нова Влада, а на половина од мандатот. Да им дадеме по автоматизам 3 мандати, да поправаат? Ајде викаш оправале стари грешки, а како? И што иницираа како нови проекти а подоцна исполнија?

Нова Влада, а на половина од мандатот. Да им дадеме по автоматизам 3 мандати, да поправаат? Ајде викаш оправале стари грешки, а како? И што иницираа како нови проекти а подоцна исполнија?
...ај намали малку, 3,5 години е пола од 7 години, не навијај за мечката биди неутрален малку човечки е да се даде шанса, тие не добија по автоматизам, народот ги изласи!

...ај намали малку, 3,5 години е пола од 7 години, не навијај за мечката биди неутрален малку човечки е да се даде шанса, тие не добија по автоматизам, народот ги изласи!
Да де, неутрален сум. Затоа прашувам. Ја зборам за моменталната Влада, поминаа две години тоест пола од мандатот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom