Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Gornja slika je vadila i geo a ova skripta je sad ociscena.I rade svi hits.Vidim da je Dibleru smijesno ko i uvijek al tu nema pomoci.
Nekima je cinicnost zivotna vrlina
Uglavnom jako puno rade.

Attachments

• Screenshot_20260227_162035_QPython 3L.jpg
    Screenshot_20260227_162035_QPython 3L.jpg
    325,3 KB · Прегледи: 79
Последно уредено:
Gornja slika je vadila i geo a ova skripta je sad ociscena.I rade svi hits.Vidim da je Dibleru smijesno ko i uvijek al tu nema pomoci.
Nekima je cinicnost zivotna vrlina
Uglavnom jako puno rade.
naravno da mi je smjesno jer te znam, tebe i tvoje znanje o py i skriptama hahahahahaha

naravno da mi je smjesno jer te znam, tebe i tvoje znanje o py i skriptama hahahahahaha
Necu se zamarat sa tobom nit se upustat.
Tvoje pravo da vjerujes sebi,a da mene znas tu si se zajebo.
Samo ti lajkaj i smijesi se, znaci da te nesto jako jako dira.
Bas mi poticaj dajes.
A ako te golica malo 2060 kom izvadio i sve rade

Attachments

• Screenshot_20260227_180438_Gallery.jpg
    Screenshot_20260227_180438_Gallery.jpg
    257,3 KB · Прегледи: 75
Necu se zamarat sa tobom nit se upustat.
Tvoje pravo da vjerujes sebi,a da mene znas tu si se zajebo.
Samo ti lajkaj i smijesi se, znaci da te nesto jako jako dira.
Bas mi poticaj dajes.
A ako te golica malo 2060 kom izvadio i sve rade
i mene ti zanimas kao lanjski snjeg samo kad se neko predstavlja lazno to mi je u najmanju ruku smijesno a i degutantno. Liste me najmanje zanimaju jer ih imam u izobilju, izvadim sta mi treba i koliko mi treba jer znanje je moc a ne druge moliti ali sarlatani su mi smijesni pa ima nas koji te znamo malo duze od juce i svi se smijemo

i mene ti zanimas kao lanjski snjeg samo kad se neko predstavlja lazno to mi je u najmanju ruku smijesno a i degutantno. Liste me najmanje zanimaju jer ih imam u izobilju, izvadim sta mi treba i koliko mi treba jer znanje je moc a ne druge moliti ali sarlatani su mi smijesni pa ima nas koji te znamo malo duze od juce i svi se smijemo
Netrebas se meni ispovijedati njemu se.............

izvini sto sam te uznemirio, inace te ignorisem ali ovo prosipanje znanjem nisam mogao da zaobidjem. Sad opet idi trazi od nekoga da ti uslika nesto pa postavi mozda ti neko i povjeruje :lolzz:

izvini sto sam te uznemirio, inace te ignorisem ali ovo prosipanje znanjem nisam mogao da zaobidjem. Sad opet idi trazi od nekoga da ti uslika nesto pa postavi mozda ti neko i povjeruje :lolzz:
Zasto tako odmah napadate nekog ko zna i ko hoce pomoci drugima taj panel mi meni pomogao a drugi niko nije niti dajete liste nekom da gkeda kanali a taj panel mi dao odmah zato neraumem vas.Pozdrav..

Zasto tako odmah napadate nekog ko zna i ko hoce pomoci drugima taj panel mi meni pomogao a drugi niko nije niti dajete liste nekom da gkeda kanali a taj panel mi dao odmah zato neraumem vas.Pozdrav..
ne moras da reagujes ako ne razumijes o cemu se radi ili? mada vidim da ste se zajedno registrovali tako da je sve jasnije :)

Samo ti mene ignorisi i ne uzbudivaj se na mene sta te briga sta ja radim i kako.
I nemoj sad od muke da mi smijesne lajkove stavljas.
Po duhom svetom sam ih izvadio samo neznam po kojem duhom ces ti hahaaaa.

Samo ti mene ignorisi i ne uzbudivaj se na mene sta te briga sta ja radim i kako.
I nemoj sad od muke da mi smijesne lajkove stavljas.
Po duhom svetom sam ih izvadio samo neznam po kojem duhom ces ti hahaaaa.
ko je ono kmecao kad mu nisam dao bracu? :lolzz: damire samo ti svojim poslom komedija je odlicna stvar

ko je ono kmecao kad mu nisam dao bracu? :lolzz: damire samo ti svojim poslom komedija je odlicna stvar
A ko je ono kmecio kad sam mu ugasio art na octagonu haaaahaaaa necu ti izgovorit ime aj slikaj Holandju bas je odlicna hahaaaa
Sad je ovo in.
[/QUOTE]

Attachments

• file_000000005228724681148a814449a97f.png
    file_000000005228724681148a814449a97f.png
    1,1 MB · Прегледи: 82
Последно уредено:
A ko je ono kmecio kad sam mu ugasio art na octagonu haaaahaaaa necu ti izgovorit ime aj slikaj Holandju bas je odlicna hahaaaa
Sad je ovo in.
nije mi bila namjera da te nerviram ti si ipak veliki gazda evo molim te ispred svi nemoj nista vise gasiti sta ce ljudi gledati jbt ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom