Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Skenira se sa open bullet ili py kako ko zeli,ibox je malo tezi od obicnog ibo ali kad se podesi ide bez pfoblema
Автоматски споено мислење:

Ovako

Aj uvjeri sve ovdje i mene po cemu ti mislis da taj server nije vrh.
Prvo i osnovno ne radim za nikog nit me gazde paneli zanimaju,nit me ikad zanimala prodaja.Nit me zanima vi koji prodajete dal se mrzite il volite.Nit me ne zanima gazda dva brata dal je koga zaribao il ne.
Zeljko je prodao taj server i zadrzao ott global.
A da se razumijem u kvalitet servera razumijem se.
Prvo i osnovno ko prati imalo vod sekciju
vidi da su medu top 3 koji uvijek stave prvi film u vod sekciju.Titlovi i slika vrhunski
Ja licnu ga jako puno gledam i nikad ni da stucne.Ima sve sta jedna lista treba imat.
Kvalitet slike je na nivou.
Zastita sta se nek sakriju 80% gazdi je na nivou.Zato ga rijetki gledaju.Slikaj ga na mac da ti radi neces barem ti nemas to znanje u to sam uvjeren.
Mi koji se bavimo sa iptv barem ja nije mi gust uzet confing stavit combo i stisnut dugmice.
Mene jednostavno takvi serveri financiraju oko kojih se treba malo pomucit,poigrat da bi ih gledao.
Taj server je vrh oduvijek.
U top 5 servera.
Ott je bio u rangu al gubi korak i to jako zaostaje za njim.
O to dal znam ja ista il nista uvijek nas dva mozemo argumentima na telegramu u pp bacit karte da vidimo ko zna ,a ko blebece samo.
Mozemo argumentirano razgovarati i molim te nemoj bit vise cinican.Ak zelis samnom razgovarat mozemo i ovdje otvoreno A uvijek mozemo u pp.
NE osporavam tvojj stav da tebi odgovara neki drugi server ja sam realan.
Uvijek sam govorio da je diogen i art vrh.
Diogen vise nije,art je solidan kakav je oduvijek.A da su two broteers vrh jesu.
Da ima jos servera top ima i da im zastita vrhunska je.

Neznam zasto ti mediaking ne rade neke ja sam tu jednom nekj dan poslao i radi mu i od 25 sta sam probao 2 i l 3 nisu radile mozda i ugasene ostale 20 i nesto sve isle.Cak sam ih i u notes pospremao.Testirao sam ih i sa vpn razlicite adrese i rade, tako da nije provajder,drzava u igri.
ti i ja u pp.. pa dal si toliko retardiran.. samo ti nastavi da gledas dva brata :) naravno da ti je medju top 5 kad nisi gledao bolje... sreca pa imas znanje..

ti i ja u pp.. pa dal si toliko retardiran.. samo ti nastavi da gledas dva brata :) naravno da ti je medju top 5 kad nisi gledao bolje... sreca pa imas znanje..
Vidi brate kad se sa nekim zakacis a nemas argumente da dokazes da si jaci od njega,ne prilozis ni jednu sliku recimo stalker two broters il stalker dobru zabavu il olic stalker,ott global stalker,diogen stalker il proservers stalker itd itd.Onda ti tu sreca ne pomaze il se povuces il dokazes. I bez vrijedanja smo rekli ja tebe nisam ni jednom rijecju povredio.Mozemo se fino kulturno zezat ,salit al molim bez vredanja.
Mozemo i tih tvojih top 5 samo napisi koje su.Svih 5 ti postavim ko stalker ovdje.
Bez ljutnje shvati ovu kao zeku,druzenje.
Nece svijet propast bez neke liste neznam kojeg naziva .Pink je pink a server je server nema ti tu mudrolije gdje gledas.
Mozemo se mi neslagat i imat razlicita misljenja al brate mili ne vredaj.
Imas mozes da pace bit ce mi drago postavi sliku ovdje mozda nesto i naucimo od tebe novog.Pa i za to postoje forumi svako netko natukne slozi ze mozaiik i opaa.
Vidis Elmu vec dugo u zaru rasprave postavio i jos uvijek ti ferca i dan danas ko bi reko.

Taj iz sloveniju dva brata i zeljko iz hrvatsku prevaranti su opasni zeljko je sada dobratv sada bio sam njihov diler i posle su iskljucili morali smo vracati ljudima novac i sada neradim vise to
Rijetko dajem komentare ali ja mislim da nisi upravu.Mozda si imao neki nesporazum posto vidim dasi bio njihov diler,ali to neznaci dasu prevaranti.Cak licno znam da su obojica korektni a posebno Zeljko.Nemoj misiliti da imam nesto licno sa njima cak nemam ni njihove liste,Zeljkinu listu sam imao godinama i jedna od bolji list a covjek je jako korektan sto se tice klijenata.Sto se mene tice ja mu skidam kapu a ti imaj svoje misljenje tvoje pravo.
Samo moj komentar bez uvrede ikoga.Pozdrav za drustvo.

PRE JE BILO BITKA NA NERETVI DOBRA LISTA KANALA PA ZDRAVA HRANA ITD..... SAD SE JE SVE ISTO .. BITKA NISTA NARUCITO FILMSI KANALI ONAKO.. AJ MI RECITE KOJI PORTAL IMA NAJBOLJE FILMSKE KANALE...

Vidi brate kad se sa nekim zakacis a nemas argumente da dokazes da si jaci od njega,ne prilozis ni jednu sliku recimo stalker two broters il stalker dobru zabavu il olic stalker,ott global stalker,diogen stalker il proservers stalker itd itd.Onda ti tu sreca ne pomaze il se povuces il dokazes. I bez vrijedanja smo rekli ja tebe nisam ni jednom rijecju povredio.Mozemo se fino kulturno zezat ,salit al molim bez vredanja.
Mozemo i tih tvojih top 5 samo napisi koje su.Svih 5 ti postavim ko stalker ovdje.
Bez ljutnje shvati ovu kao zeku,druzenje.
Nece svijet propast bez neke liste neznam kojeg naziva .Pink je pink a server je server nema ti tu mudrolije gdje gledas.
Mozemo se mi neslagat i imat razlicita misljenja al brate mili ne vredaj.
Imas mozes da pace bit ce mi drago postavi sliku ovdje mozda nesto i naucimo od tebe novog.Pa i za to postoje forumi svako netko natukne slozi ze mozaiik i opaa.
Vidis Elmu vec dugo u zaru rasprave postavio i jos uvijek ti ferca i dan danas ko bi reko.
ma odakle mi sve te top liste.. a neznam ni crtat tako da i od slika nista.. :) a sve ostalo - moze mi se ko i svakome.. a elmu (dusa draga) ako, nadmudrio je stotine ili hiljade budala, i neka je kad ima ovaca :) moze mu se... ajd uzdravlje

PRE JE BILO BITKA NA NERETVI DOBRA LISTA KANALA PA ZDRAVA HRANA ITD..... SAD SE JE SVE ISTO .. BITKA NISTA NARUCITO FILMSI KANALI ONAKO.. AJ MI RECITE KOJI PORTAL IMA NAJBOLJE FILMSKE KANALE...
svi imaju sve, videoteke priblizne.. jedino stabbilnost servera i mreza je razlika danas.. odnosno cijena koju gazda placa za tu neku svoju platformu, iz tog razloga neke liste kostaju 40e godisnje a neke po 120e.. a spisak kanala je kod svih manje vise isti osim ako u kanale ne ubrajas i one njihove kanale koje oni stave da se vrte 24/7 sto ne bi trebalo da je ogledalo liste bar za mene.. ovo je sa aspekta exyu i njemackih kanala koje ja gledam, ako si neko ko zeli da ima 5000 ili 20000 kanala na listi, to je vec slucaj za psihijatriju :)

Последно уредено:
ma odakle mi sve te top liste.. a neznam ni crtat tako da i od slika nista.. :) a sve ostalo - moze mi se ko i svakome.. a elmu (dusa draga) ako, nadmudrio je stotine ili hiljade budala, i neka je kad ima ovaca :) moze mu se... ajd uzdravlje

svi imaju sve, videoteke priblizne.. jedino stabbilnost servera i mreza je razlika danas.. odnosno cijena koju gazda placa za tu neku svoju platformu, iz tog razloga neke liste kostaju 40e godisnje a neke po 120e.. a spisak kanala je kod svih manje vise isti osim ako u kanale ne ubrajas i one njihove kanale koje oni stave da se vrte 24/7 sto ne bi trebalo da je ogledalo liste bar za mene.. ovo je sa aspekta exyu i njemackih kanala koje ja gledam, ako si neko ko zeli da ima 5000 ili 20000 kanala na listi, to je vec slucaj za psihijatriju :)

Trazim samo portal koji ima dobre filmske kanale...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom