Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се срами, спомни ги.Од вмроец позаслепен чоек не постој на планетата земја, ти го плукаш тој ти вика врни
У мртфу трку сте сс северџани, кој е послеп а кој поќораф.не знам што очекувате од судииве у државава.
Пак судиите се криви, незнам по кој пат со судиите се вадат.DPMNEvski gol - avtogol. Inace ima i mnogu Albanci koi bi sakale Grubi pocustvuva zatvorski denovi.
На крај секако е важно дали ќе лежи затвор или не. Како ќе биде, ќе видиме.

Заев може да смени судии и измисли цело ново обвинителство уште недојден на власт, а вие две години го дупите народот што ве гласал со судиите на Заев, колку пати ова ти ќе го пишеш а да не се чувствуваш како кловн ?не знам што очекувате од судииве у државава.
At first I was like
Прегледај го приврзокот 470596
But then I was all
Прегледај го приврзокот 470597
Mnogu se rasirivte be.
Bukovo i Podmolje, dosta vi e![]()

Заев може да смени судии и измисли цело ново обвинителство уште недојден на власт, а вие две години го дупите народот што ве гласал со судиите на Заев, колку пати ова ти ќе го пишеш а да не се чувствуваш како кловн ?
...а од другата страна... барем доврши ја реченицата, за дуист и сдсмоец тие носат наочари па не се заслепени или што?Од вмроец позаслепен чоек не постој на планетата земја, ти го плукаш тој ти вика врни

Каде се тие што го славеа апсењето сега? Политички неписмена РАЈА.
... немој да ме спомнуваш и шириш клевети,Не се срами, спомни ги.
Дарлинг, Бијонсе, Рон, Кано и Владе.
Какфа маестрална петорка. Дрим тим.
Нема, нема и не ке се роди, понеинтересно и понеинтелигентно женско стфорење на овој наше поднебје од тебе.... немој да ме спомнуваш и шириш клевети,
Заев може да смени судии и измисли цело ново обвинителство уште недојден на власт, а вие две години го дупите народот што ве гласал со судиите на Заев, колку пати ова ти ќе го пишеш а да не се чувствуваш како кловн ?