Ali ako si i skenirao njihov portal bez proksija, masovno čekirao različite liste, udarili si ti ban na tvoju ip adresu.geoblock
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ali ako si i skenirao njihov portal bez proksija, masovno čekirao različite liste, udarili si ti ban na tvoju ip adresu.geoblock
Jesi'l probao novu adresu? Javi se na PP,ako nemas.Ne ništa nisam skenirao , prosto imao par listi od kojih sam samo jednu koristio , ali pre neki dan oko 19h sve stale pa zato pitam u svakom slučaju hvala , bilo lepo dok je trajalo...
Zna li neko šta je sa http://serv.mediaking.fi imao par listi i sve stale odjednom proverio na "up or down" kaže up!? Hvala !
Zbog toga trazis listu,da bi unistavao?
Nebitno na koji url imao sam vecinu su zastitili geoblokom cini mi se. meni je ostalo samo jedna da radi od njih nekoiko sto sam imao, odnosno lista je aktivna ali zasticena.
Ma imam i ja njih sve su zastituli ,ato sto se objavilo po netu svudaNebitno na koji url imao sam vecinu su zastitili geoblokom cini mi se. meni je ostalo samo jedna da radi od njih nekoiko sto sam imao, odnosno lista je aktivna ali zasticena.
Sve rade nista nisu zastitili vise manje nego drugi.A koji server nema zastite da sad ne nabrajamMa imam i ja njih sve su zastituli ,ato sto se objavilo po netu svuda
Pa u svakom linku imas Http, user i pass.Nasao sam neki iptv smatrters sada mi treba user pass i http neki
Taj tv i ja koristim lg g serija 4k smart prezadovoljan.Uzmi si duplecast apk placa se na jednu godinu il 3 godine.Mozes i 500 listi gore stavit otvara u trenu.Dobrovecer dobri ljudi.Mozete mi reci koji app da koristim imam Lg smart 4k i dali mozete neku listu mi poslati i objasniti kako da ubacim to sve mene zanimaju Exyu kanali filmovi videoteku neku.Unapred hvala svima i jedan veliki pozdrav.
Ja imam jos i Ibo player, dosta dobar. Plati se jednom za long live.Taj tv i ja koristim lg g serija 4k smart prezadovoljan.Uzmi si duplecast apk placa se na jednu godinu il 3 godine.Mozes i 500 listi gore stavit otvara u trenu.
Trailer na vodu jedini ima on niko drugi.
Sve liste idu gore .
Neces pogresit sa njim a obecali novitete uskoro.
Nije ibo ogranicen na 4 liste.Ja imam jos i Ibo player, dosta dobar. Plati se jednom za long live.