Goran Bt
локал патриот
Колку сте за жалење шо немам солзи да ве исплачам не се прави како од Марс паднат пишав горе дека башкими не ни требаше да ја почни сезоната дека ми е даден газот под кирија дека сезоната е нерегуларна тие требаше да одат директно 4 лига исто и кожуф но тоа не го прочита гледаш само тоа шо ти одговара пишав дека ние сме за греота шо треба да ни помага ффм но тоа не го коментираш ми кажуваш шо племе биле ша нека ги казнат бе нека ги исфрлат од лигата или исто и ффм ќе ќути излегува со брзи соопштенија во одбрана на судиите денес можеја да ве наместат гадно исто можеја да ја повлечат екипата но ништо не направија сега нема ни соопштение да извадат ќе ќутат како пички оти СИТЕ се посрани сите клубови и цела ффм најјако беше на крајот скандирање за ши*турите а судијата ши*тар лудло ова само кај нас го има ни во Африка го нема секоја чест за тоа на ффм секогаш му даваат нивни судии да ги сакатат работата е оти сите ќутат и чекаат милост од ффмЕве со какво племе делиме воздух, да имаше правда ко што бараат некои кабадаи, овие ватерполисти ќе беа регионална лига...
![]()
ВИДЕО: Неколку присебни лица од Башкими спречија голем инцидент, реагираше и полицијата!
Екипата на Вардар запиша минимална, но заслужена победа во денешното соочување со Башкими (1-0). Средбата, покрај фудбалската борба, донесе и сериозни тензии во и надвор од теренот.www.gol.mk
Автоматски споено мислење:
Селски бе па ние сме град од пред нашата ера ало вие од припор црниче и маџари зборате за селски дворГлеј си го твојт/ вашиот селски клуб, како некои пичиња играте со албанските екипи, како поминува време се по одвратни сте ми, лигуши.. и да еве со кого се лижете https://sportsport.mk/2026/02/21/делегацијата-на-башкими-дивееше-п/
Шо има одвратно во вистината?
А овие планинарите ако праела беља нека гонказнаѕннеканги земат и во станица а не да ми вади партиски клубски портал вести за да ја спаси работата овде ќе има закон и држава или се ќе договараат и после ние од Битола ќе бидиме криви оти збораме за глупости во држвата во случајот спортот и фудбалот така е бе ние сме лигуши предавници вие сте патриоти најубави и најпаметни за тоа сами ќе си останите вака ако продолжите од носот подалеку не гледате за греота !
Луѓето одат на Марс туристички вие уште другите ви се криви сите се криви само вие не

Последно уредено:
циркус и сега е најјако шо нема да се бунат башкими ќе чекаат помош следно некое коло да му вратат за сметка на ова против вардар секое коло е така само шо сите се прават слепи и глуви