Фан клуб - РК Вардар

Борозан за Бразилецов е Паскал Хенс
Мал проблем е што му швркна во главата да биде факинг Мис Рејчел и да се посвети на семејството додека се вози на розев галеб на Славија во Охрид.

Види го гробов битолски што суди бе, Драгор да го однесе...

Којзнае колку пизди што нема десен бек. Уште толку ќе си игра курташак да има саглам десен.
Треба и десен ама треба и тренер да постави некоја саглам игра... Немаме никаква идеја во напад се е на мускули на сила индивидуално. Чупиќ мора да си иде не знам кој мислеше дека е добра идеја да се донесе тренер да се пракса самиот во тим со шампионски амбиции

Али форсирањево со бразилецов на десен бек при што не е ни десен бек не ми е јасно .. јес да е труп Митрович али покорисен од него е сигурно во напад барем..

Малус:angel:

Браво за момците со 4 бека 60 минути кој што едниот не е ни десен бек.. Малус е доктор едноставно мора да се задржи по секоја цена голема победа е ова баш треба чудо да се деси да не ја освоиме титулата

+4 !!!

Серафимов чим не игра денес, значи доаѓа во Вардар со сигурност или??
Ајде ево инфор од прва рука,ја одбил вашата понуда и 90 посто е готово идат кај нас.

Tezok den za fatalistite na temava :dudlac:
Мислам дека никој не очекуваше пораз денес :D
Реков ќе е тешко и излезе така.

Голема победа, лесно можевме да се усереме. Овој Галец има уште фурни леб да јаде, ептен знае пацерски голови да изнаприми од 9 метри. Имавме среќа што Гоце ја пресече таа, ако поминеше ќе имаа зицер за нерешено.

Мене искрено ме плаши што се потпираме на два играчи (Малус и Хориха). Пак се доведовме во ситуација да немаме добри замени, туку епизодисти, освен можеби Боно.
Ако Пелистер го донесе израелецот, заедно со хрватскиов пикер кој веќе потпиша, одма се уште потежок противник. Охрид е посилен, Пелистер посилен, Алкалоид исто така, само ние некако сме на исто или полошо ниво од почеток на сезона.

Пораз на домашен терен не признавам и не очекувам, ако се сака титула, во Скопје мора да паднат сите.
Тоа значи дека на гости треба да тепаме барем една за да освоиме. Звучи лесно остварливо, ама долг е патот.

Па тоа бе, гази ги коа не знаат.
Никој како Вардар од Скопје!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom