Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немат да е лесно?Ја добивме првата битка против најдобрата чешка екипа со 9 голови, немат да бидит лесно во реваншот но се надеваме на пласман во четвртфинале.
ne bi rekol deka se najdobra ceska ekipa ,momentalno karvina se podobri gi pobedija so 10 razlika pred necel mesec ,a i edna titula imet vo poslednive 10 god, taka da ohrid da sakase mozese i so pojke razlika da pobedit ama na kraj malce se opustija ,so malce sreka vo zrebot mozeme do finale da stigneme ,neka bide so olimpijakosЈа добивме првата битка против најдобрата чешка екипа со 9 голови, немат да бидит лесно во реваншот но се надеваме на пласман во четвртфинале.
a vuko borozan e promasena investicija pozzzНе се потценувајте со сила, срамота е со овој тим да не стигнете до финалеЈа добивме првата битка против најдобрата чешка екипа со 9 голови, немат да бидит лесно во реваншот но се надеваме на пласман во четвртфинале.
Имаше договор до крај на сезона / супер договор со можност да останит и му се јавуваат од дома/швајц и му нудат 17 ....и нормално е дека ќе си одит.После 3 месеци Пилиповиќ назад во Швицарска, Крсманчиќ назад во Војводина.
Студио, управа - образложение ?
да ,од чешка и плус авионот од скопје затка со публика вчера заминаа.Deneska gledam Ribari razdvizeni nakaj Praga, ocekuvam top gostovanje i navivanje
Ново засилување да очеквиме??Победа и во Чешка за четвртфинале.
Од следната недела очекуваме нова ЕЗЕРСКА БОМБА
LET'S GO TO OHRID
даНово засилување да очеквиме??
Abe poleka ti pa kaj otideОдличен распоред во плеј офот или бомбона распоред.Со пораз на Вардар на стартот кај фармацеутите и фуриозен плеј оф без пораз, Шампионот ОХРИД ќе се круниса во Кавадарци.
) ke molite za dva boda so nas na vas teren, mene taka mi izgleda