Фан клуб: РК Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата ohrid66
  • Време на започнување Време на започнување
Ја добивме првата битка против најдобрата чешка екипа со 9 голови, немат да бидит лесно во реваншот но се надеваме на пласман во четвртфинале.

Ја добивме првата битка против најдобрата чешка екипа со 9 голови, немат да бидит лесно во реваншот но се надеваме на пласман во четвртфинале.
Немат да е лесно?
Ако не победат и во гости против онаква екипа, а недај боже некаква глупост да напрат нека се самораспуштат ко клуб.
Преслаби беа Дукла.

ne bi rekol deka se najdobra ceska ekipa ,momentalno karvina se podobri gi pobedija so 10 razlika pred necel mesec ,a i edna titula imet vo poslednive 10 god, taka da ohrid da sakase mozese i so pojke razlika da pobedit ama na kraj malce se opustija ,so malce sreka vo zrebot mozeme do finale da stigneme ,neka bide so olimpijakos :) a vuko borozan e promasena investicija pozzz

Не се потценувајте со сила, срамота е со овој тим да не стигнете до финале

После 3 месеци Пилиповиќ назад во Швицарска, Крсманчиќ назад во Војводина.
Студио, управа - образложение ?
Имаше договор до крај на сезона / супер договор со можност да останит и му се јавуваат од дома/швајц и му нудат 17 ....и нормално е дека ќе си одит.

Последно уредено:

Одличен распоред во плеј офот или бомбона распоред.Со пораз на Вардар на стартот кај фармацеутите и фуриозен плеј оф без пораз, Шампионот ОХРИД ќе се круниса во Кавадарци.​

Одличен распоред во плеј офот или бомбона распоред.Со пораз на Вардар на стартот кај фармацеутите и фуриозен плеј оф без пораз, Шампионот ОХРИД ќе се круниса во Кавадарци.​

Abe poleka ti pa kaj otide :)) ke molite za dva boda so nas na vas teren, mene taka mi izgleda

Back
На врв Bottom