Документи Епштајн, разоткривање на елитите

• Креатор на темата Креатор на темата FORZA ACM
  • Време на започнување Време на започнување
Oni ne bi smeele da obozavaat takvi "bogovi", no sam zakluci dali go pravat toa ili ne.
Поентата ми беше дека овие ритуали не се дел од еврејската религија. Шом ги правелетие ритуали се откажале од Тората. Со самото тоа не се евреи или?:cautious:

Поентата ми беше дека овие ритуали не се дел од еврејската религија. Шом ги правелетие ритуали се откажале од Тората. Со самото тоа не се евреи или?:cautious:
Znaes jas sto mislam, vaka laicki? Deka Evreite nasledile nekoj magiski sistem od dreven Egipet i prakticiraat takvi raboti, iako im e strogo zabraneto vo Torata. Golem del od nivnite najmokni luge se bavat so toa - no ne znaci deka i drugite ne tolku mokni ne go pravat toa, i sekogas kade ima vakvi raboti, degenerizam i slicno, ima i Evrei vo blizina. Zatoa i se otpadnici od Boga.

Mozda i lupam gluposti.

Znaes jas sto mislam, vaka laicki? Deka Evreite nasledile nekoj magiski sistem od dreven Egipet i prakticiraat takvi raboti, iako im e strogo zabraneto vo Torata. Golem del od nivnite najmokni luge se bavat so toa - no ne znaci deka i drugite ne tolku mokni ne go pravat toa, i sekogas kade ima vakvi raboti, degenerizam i slicno, ima i Evrei vo blizina.

Mozda i lupam gluposti.
И не само тие.Поголемиот дел од западната елита независно дали се или не се евреи се занимавале со окултизам.Страшни работи.А најчудно ми е шо ортодоксни евреи на неколку пати се судираат со ционисти.

Без разлика за кое божество се работи, дали од Египет, Месопотамија, Сумер, Инки, Маи, Грција секаде имаш жртви и убиства во име на боговите. Тие церемонии ги воделе касти или класи кои денес само се трансформирани во 13 кралски европски фамилии или 13 крвни лози. Кои водат потекло од првата кралска лоза после падот на Рим, а тоа се Меровинзите. Инаку дека адренохром е вистинска ствар која им дава хај на овие луѓе, се опишува и во филмот "Страв и параноја во Лас Вегас". Ова е дрога на елитите/илуминатите која се добива со жртвување на деца

исто и Путин збореше за западни елити кои си ги полнат стомаците со човечко месо

а ако го изгледате ова интервју на Дејвид Ајк од касни 90 ти, веднаш по смртта на Дајана, ќе сфатите дека можда и не се ни луѓе и дека нашата реалност и не е баш таква ко што ја замислуваме

Многу е лесно со документите на Епштајн да се забега многу многу длабоко во зајачката дупка.

Не ја генерализирајте цела еврејска популација.

И намалете со офтопик.
Таман работа да сме генерализирале... Во правo си: Не сите Евреи се олигарси-сатанистичко-педофилски гомна, ама (скоро) сите олигарси-сатанистичко-педофилски гомна се Евреи. Другата страна од паричката која вели дека не сите муслимани се терористи, ама (скоро) сите терористи се муслимани.

Има таман доволно исклучоци за да го потврдат правилото.

Сега зошто не е офтопик: Ваквите срања со педофилско-сатанистички срања служат за од владеачката класа да направат психопати.
Притоа дури и некој што не е психопат или педофил, ама е доволно амбициозен за да направи секакви срања за да ја исполни амбициозноста - се десензитивира и станува психопат, веројатно и педофил. Тоа е цената што се плаќа за тие функции, и тоа е обуката која се поминува за да се „оспособи“ да прави секакви срања - како почнување војни во кои гинат стотици илјади и милиони негови сонародници.

Примери имаш безброј, а таквите како Епштајн се алатките за врбување влијателни луѓе и нивно компромитирање, и создавање психопати и марионети од нив.
Автоматски споено мислење:

Ти Тенеќе направи огромен напредок во осознавање на реалноста во која живееш. Еони си понапред од нафо екипата на која и припаѓаше а кои останаа затуцани и не излегоа од сопственото незнање. И тоа е констатација, не е комплимент. Но ова со елитата/олгарсите е следниот чекор, следното ниво на непријатна реалност со која треба да се соочиш. На прав пат си, не застанувај.

yes-nod.gif

Добар џак е Тенеќе, барем не пати од когнитивна дисонанца.

Добар џак е Тенеќе, барем не пати од когнитивна дисонанца.
Не е никаков ученик, он е само човек кој имал еден став врз база на информациите кои ги имал во моментот, а потоа го сменил ставот, исто така врз база на (новодојдени) информации.
Генерално, така прават сите.

Еве ја на пример, верував во сатанизмот на елитите, изопаченоста и култизмот, но сеуште ми е малку тешкичко да верувам дека они мислат оти има некоја течност што се цеди од деца, а која има магични ефекти врз тие кои ја пијат. Можда ќе сменам мислење.

Aбе не е само Тората, не го заборавај Талмудот. Го имаш онлајн, разгледај што пишува во него после наврати на сопственава теза.

Не е никаков ученик, он е само човек кој имал еден став врз база на информациите кои ги имал во моментот, а потоа го сменил ставот, исто така врз база на (новодојдени) информации.
Генерално, така прават сите.

Еве ја на пример, верував во сатанизмот на елитите, изопаченоста и култизмот, но сеуште ми е малку тешкичко да верувам дека они мислат оти има некоја течност што се цеди од деца, а која има магични ефекти врз тие кои ја пијат. Можда ќе сменам мислење.
Далеку од тоа дека мењаат став така лесно луѓето. Све што лично некого го засега е многу тешко за промена, тешко се прифаќа фактот дека некој го ебел у здрав мозок некого.
А за аденохромот и ја немам некој став....ама кај има чад таму има и оган. Не е фората у самата супстанца најверојатно, фората е у тоа што на кој начин е дојдено до неа. Ако е поврзана со нешто тогаш е тоа храна за ентитетите со кои се опседнати овие куртониве и преку нив фактички доаѓаат до бенефитите....магичните својства што викаш. Она што Дејвид Ајк го вика ниски вибрации

А за аденохромот и ја немам некој став....ама кај има чад таму има и оган. Не е фората у самата супстанца најверојатно, фората е у тоа што на кој начин е дојдено до неа. Ако е поврзана со нешто тогаш е тоа храна за ентитетите со кои се опседнати овие куртониве и преку нив фактички доаѓаат до бенефитите....магичните својства што викаш.
Мислам дека се употребува како misnomer. Самата супстанца не доведува до ефектите кои се наведуваат.

Тоа не значи дека наведеното не се случува (убивањата и мачењето, консумацијата). Ефектите се веројатно постигнати со комбинациите од куп разни хормони и продукти од биолошки механизми кои се продуцираат при мачење (посебно при екстремно мачење).

Најпосле приметливи ефекти не мора ни да има, плацебо е доволно. А главната причина е десезивитирање кон правење тешки срања. Некој што мачел/силувал дете, па уште и го убил и изел... Што е за него започнување војна, или продавање на држава?

Уште па ако знае дека газдите го држат во раце, и дека можат било кога да го продадат преку објавување на фотографиии/видеа? Таквите ќе направат сѐ што се бара од нив, буквално сѐ.

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 470126

не ми е јасно кој бил муабетот во кралското семејство кога Хари се женел со Меган Маркл, а вујко му веќе ја поминал на јахта

инаку детска крв е високо ценета поради адренохром. Поради тоа постојат чекори пред да им биде крвта конзумирана на децата кои треба да бидат идеално на возраст од 5 години или помали. Жртвата прво се трауматизира така што телото ќе излачи поголема количина на адреналин, кој потоа оксидира и се добива супстанца како адренохром во крвта. После тоа следи ритуалистичко убиство каде се расекува грлото на детето и крвта истекува во пехар кој потоа се предава од "човек на човек" на церемонијата. На крај се конзумира месото од детето.
Не ми е јасно како тие Ми5, Ми6 курци-палци што у холивудските филмови се неприкосновени..
Не го тргнале Хари настрана да му кажат дека вујко му му ја пердашел симпатијата, и да ја батали уште пред да почне!
(ако и воопшто можел да продолжи после тоа..)

Изгледа нешто стварно је труло у државој Данско..

Не ми е јасно како тие Ми5, Ми6 курци-палци што у холивудските филмови се неприкосновени..
Не го тргнале Хари настрана да му кажат дека вујко му му ја пердашел симпатијата, и да ја батали уште пред да почне!
(ако и воопшто можел да продолжи после тоа..)

Изгледа нешто стварно је труло у државој Данско..

Па може му кажале па затоа и ја земал. Чудни фетиши имаат луѓето

Па може му кажале па затоа и ја земал. Чудни фетиши имаат луѓето
Кога си втор на линијата на тронот.. можеш да имаш било какви фетиши зад затворени врати!
Ама "потенцијалната" кралица треба да биде "принцеза", не пачавра собрана од улица!

Мада и данциве кога ги гледам, дека и нивната кралица се мавала со Епштајн..

Ма све е труло! Смрди на умрено цела аристократија!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom