Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
fudbal nema izigrano edna godina kako sho gleam ne zaebavajte pa spektalurarno video reprezentstivec ili ne znam sho

fudbal nema izigrano edna godina kako sho gleam ne zaebavajte pa spektalurarno video reprezentstivec ili ne znam sho
Не си во право прво го немаме видено пример како дрвото во нападот од Пирот но ете и да е најлош шо е тоа криво шо некој го зел и никој не збора за тој шо го донесе заедно со стручњакот од црно буки сите му се нафрлија на дете од 19 години имате вие бе деца или сте биле деца клај се на неговото место од пичке си матер односно од офк иди тука за најмала плата и уште не дојден овие стручњаците наши очи му извадија дно дна сме бе какви охриѓани нема по лош народ од нас треба да се критикува и бара одговорност но да го плукаш на јавна сцена дете од 19 години а не изиграл 1 минута кај нас треба да си тежок комплексар или болесник ова фб и социјални мрежи го вадат најдолгото и гадно од народот некој не ебал не му дала женаму или не фатил кладилници сега дај на фб ќе му еби матер на сите со негативни коментари се ова се енергетски вампири и тешки дијаболи по вели еден нема здрав чоек има само не прегледан и не иживеан ! Страмота !
Ај да разберам да изгубиме утакмица во афект и јас ќе исклучам ама вака е болест ништо друго

P.S.ми иди да го забранам коментарите на фб исто како во кошарката па нека пиштат после сите но ко ќе размисли чоек шорано да стојат нека се видат кој е кој то за нив говори не за детето шо дошло во Пелистер

Последно уредено:
Не си во право прво го немаме видено пример како дрвото во нападот од Пирот но ете и да е најлош шо е тоа криво шо некој го зел и никој не збора за тој шо го донесе заедно со стручњакот од црно буки сите му се нафрлија на дете од 19 години имате вие бе деца или сте биле деца клај се на неговото место од пичке си матер односно од офк иди тука за најмала плата и уште не дојден овие стручњаците наши очи му извадија дно дна сме бе какви охриѓани нема по лош народ од нас треба да се критикува и бара одговорност но да го плукаш на јавна сцена дете од 19 години а не изиграл 1 минута кај нас треба да си тежок комплексар или болесник ова фб и социјални мрежи го вадат најдолгото и гадно од народот некој не ебал не му дала женаму или не фатил кладилници сега дај на фб ќе му еби матер на сите со негативни коментари се ова се енергетски вампири и тешки дијаболи по вели еден нема здрав чоек има само не прегледан и не иживеан ! Страмота !
Ај да разберам да изгубиме утакмица во афект и јас ќе исклучам ама вака е болест ништо друго

P.S.ми иди да го забранам коментарите на фб исто како во кошарката па нека пиштат после сите но ко ќе размисли чоек шорано да стојат нека се видат кој е кој то за нив говори не за детето шо дошло во Пелистер
Избриши и забрани коментари ...
Кој кретени од народ , се нафрлиле на детето опинците, па сега и да сака и знае со вакво добродојте нема да можи да игра ништо ...

Избриши и забрани коментари ...
Кој кретени од народ , се нафрлиле на детето опинците, па сега и да сака и знае со вакво добродојте нема да можи да игра ништо ...
Ама не е само таму на сите страни и портали маме му ебаа не можиш секаде да забранш мора менаталитот менување или доктор да клај рака некој психијатар и прилог друго чаре нема со тргање на коментари само сила му се дава не е тоа решение само прикривање на проблемот а тој треба да се реши на друг радикален начин!
Ова беше сега случај но не ова ни прв ни последен пат ај фудбалот ама да види чоек какви козметичари пишат луѓе во години на очек иди да му се згади и поврати да се исели од планетата земја она е ненормално шо се дешава кладе линк од пример некни некое чупе кај онај со југото му праеле пранк нешто коментари за чупето свиња дебела не знам шо која е оваа кравата абе не фб да избриши поек туку да си умри да не гледа со какви будали го дели воздухот пример то сега ми текна ши се нема на интернет дно дна е малку сто метри испод тоа сме редовно секој ден гледаш лудаци ти излегуваат пред очи

Гниди е мал збор, кој сака нека и каков сака нека е, добредојде да нема како шо треба, да биди исмеван уште не дојден јас не разбирам искрено, незнам од каде толку гнев и омраза, не сте биле никогаш деца? Па и возрасни, исто е како да одиш на нова работа и да ти се исмеваат без да те знаат од првиот ден, па нема да ти се стапнува појќе, за овај, како и за сите претходно и до сега ќе критикуваме за играта, јаки слаби, ќе кажиме, ама не дојден, кој идел, па најавата каква била, па фризурата, дали остана некој нормален? Убо рече Горан, лични фрустрации од кладилници, алкохол итн пренесувате најмалце кај шо треба... Има мал милион играчи во светот каде од ништо станале нешто ама има каде па и готово играчи ги плаќале по 100 м па ништо не покажале, не дојден, не виден... па и најслаб да е, ќе речиме најслаб ама да го видиме, одма се гледа 3 минути да е на терен... мислам дека тука сме сите сложни дека ДА НАШИ ДЕЦА ТРЕБА ДА ИГРАТ, ама то незначи дека кој ќе дојди треба да биди распнат... Се дури од мене зависи, секој ќе има најдобра можна промоција, секој ќе има третман како во вистински клуб и то е лицето на клубот !!
Закоченост на највисоко ниво.
Автоматски споено мислење:

Гниди е мал збор, кој сака нека и каков сака нека е, добредојде да нема како шо треба, да биди исмеван уште не дојден јас не разбирам искрено, незнам од каде толку гнев и омраза, не сте биле никогаш деца? Па и возрасни, исто е како да одиш на нова работа и да ти се исмеваат без да те знаат од првиот ден, па нема да ти се стапнува појќе, за овај, како и за сите претходно и до сега ќе критикуваме за играта, јаки слаби, ќе кажиме, ама не дојден, кој идел, па најавата каква била, па фризурата, дали остана некој нормален? Убо рече Горан, лични фрустрации од кладилници, алкохол итн пренесувате најмалце кај шо треба... Има мал милион играчи во светот каде од ништо станале нешто ама има каде па и готово играчи ги плаќале по 100 м па ништо не покажале, не дојден, не виден... па и најслаб да е, ќе речиме најслаб ама да го видиме, одма се гледа 3 минути да е на терен... мислам дека тука сме сите сложни дека ДА НАШИ ДЕЦА ТРЕБА ДА ИГРАТ, ама то незначи дека кој ќе дојди треба да биди распнат... Се дури од мене зависи, секој ќе има најдобра можна промоција, секој ќе има третман како во вистински клуб и то е лицето на клубот !!
Закоченост на највисоко ниво.

ne znam sho ochekuvate realno porazlicno gledame koj se chekorite nisto arno nema doneseno eve kolku vreme, znachi choeko nema izigrano utakmica edna godina a ima 19 godini ne e to nekoj red flag za trenero ili upravata?! :D

Фала чао пријатно. Клуч на темата. Без разлика кој е, полоши од охриѓани сме станати како народ.
Кога сте биле поарни ?

sostore bos gol primanje :yid:
ako se podobrime vtoroto da ne igrame tolku vo grc imame sansi za bod ako ne i 3 ovde nisto ne igra baskimi
@Deksi kaj e to deteto so go potpisavme posledno ? gledam ni na klupa ne e

sostore bos gol primanje :yid:
ako se podobrime vtoroto da ne igrame tolku vo grc imame sansi za bod ako ne i 3 ovde nisto ne igra baskimi
@Deksi kaj e to deteto so go potpisavme posledno ? gledam ni na klupa ne e

Ниту тие ниту вие не играте ништо. Можеби уште не е регистриран, треба да помине административната процедура. Инаку како можеше Керим она да го промаши не ми е јасно. Тренерот Стојановски каша попара има направено со составот. Од кога Швајц игра десно?

Ниту тие ниту вие не играте ништо. Можеби уште не е регистриран, треба да помине административната процедура. Инаку како можеше Керим она да го промаши не ми е јасно. Тренерот Стојановски каша попара има направено со составот. Од кога Швајц игра десно?
za razlika od niv imave 2 konktrtni sansi vo prvoto a tie od prvata sansa gol kaldoja , kerim ne vidov so promsi ne gledav nekoj 20 min od vroroto imav nekoj sostanok na rabota.. a za shvajc i mene ne mi e jasno isto nez zosto i andrej poke ne brani

Кога не ви се јасни работите, тогаш само вклучете малку (не)здрава логика, која се вика враќање пари од плата, кон тренер/директор итн. услуга за услуга, класика за макфудбал

Србите викаат сувише тактизирали, мало се зајебали така може да се опише Пелистер денес, им недостасуваше фудбалски мангуплук и храброст од почеток

Катастрофа к враќање во реапност едно е јасно тренерот си форсира срби но уште е појасно кој три четворица можи да играат за Пелистер сите другите треба бркање ова беше директен дуел сега го јадевме курот и че се бориме до споредно коло за опстанок ние поќе бод нема каде да земиме до крајот на регуларниот дел а другите сите имаат по лесен распоред и играат со шкупи шо значи можи да не стигни и работнички ако опстанеме ќе биди чудо ова на ништо не личи посебно во гости сме никаква екипа составот хаос пример комшијата на тренерот Лука Милојевиќ кој е најслаба позајмица изгледа по слаб дури од шпицот Филип Петровиќ овие двата не се за во Новаци а не во Пелистер исто шпиц немаме две година ама не се салам ете си прај експерименти тренерот исто како шички почнуваме со три односно пет назад после гол од ко ќе примниме му текнува дека треба да играат за греота не можиш да трчаш кревај рака излези ова денес вистина тежок терен но бе ако карантин плус башкими се послаби од есента шо значи ние ништо ме бевме поарни штета шо не извадивме барем нерешено но до права очекувам големи порази се поради тренерот кој не знај кај тера и после очекува тие шо не ги играат игри вреќа да го спасат е научна фантастика но тие ќе се ебаваат меѓусебе а Пелистер ќе остани труден како шо обичај од ова клуб не бидува за џабе шари се редовно ќе повторам по сто ти пат андреј,кице, швај ,србијанац,бошко и лука можи да играат(нешто од кл6па петко и керим да поможат и толуу) сите другите нема потреба нека играат децата постепено да влезат во игра сигурно поарни ќе бидат од другите

500 шанси имај и играј убав фудбал ако нема кадар кој да ја турни топката џабе. Очекував пораз денес, сабота одиме на нерешено против Струга.

Кога не ви се јасни работите, тогаш само вклучете малку (не)здрава логика, која се вика враќање пари од плата, кон тренер/директор итн. услуга за услуга, класика за макфудбал

Србите викаат сувише тактизирали, мало се зајебали така може да се опише Пелистер денес, им недостасуваше фудбалски мангуплук и храброст од почеток
Добредојде на форумот
За кој директор збораш ?
Инаку е јасно дека не смејат да играат сите срби односно освен Булатовиќ и Србијанац другите не се за прв тим можи слободно да играат децата но ете и неговите играчи да играат ако победивме нема проблем но вака се виде дека го згрепи писмениот состав па после со измените тро кренавме гла но за тоа е крива и управата не само тренерот не треба да знајш фудбал се гледа и на крајот од денот резултатот се кажува
Сега ако не договориме нешто со некој ни идат пет порази со ред и наверојатно смена на тренерот но после ќе биди касно и пак иста приказна да се моли коли во ффм за иаотанок оти е јасно дека ѓорче не се откажува побрзо арсмими ќе падни плус сите поарен распоред и сигурни бодови а ние ќе се ебваме со тренерот и неговите дека мора да аурата јас разбирам еден свој играч но три четири како да сме до два тир играчи по малку на теренот е многу па макар бил и овај тренер но го боли курот тој ќе си замини ние ќе си ја чукаме глата тука за осотанон бараж итн...

500 шанси имај и играј убав фудбал ако нема кадар кој да ја турни топката џабе. Очекував пораз денес, сабота одиме на нерешено против Струга.
Епа нема кој да дај оти немаме шпиц плус и тој шо е седи на клупа а така голој и бодој нема голема грешка на тренерот сега се знај следното коло ќе го клај и другиот србин ова е претеризам се виде денес дека не се поарни тие од нашите но пак сите беа лоши посебно во првиот дел второто вашкими падна а кај нас тро се смени играта со измените кој беа пак задоцнети нерви ќе искинаме до крајот на сезоната

Ти од скопје гледаш дека каша попара е составот само управата наша не гледа е толку треба да се знај за управата наша плус шо слепо му верува на тренерот од Србија

Последно уредено:
sho e pravo pravo e za sostavot denes, go izmesha, pepel go napraj.. do dusa samo prvite 40 min gi gledav, ama nesmejme da gubime bodoj protiv vakvi ekipi...golot za nikade so go dadoja.. Nataniel mozese i morashe da izlezi na topka da boksuva barem a toj se uplasi se vrati nazad i ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom