Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не си во право прво го немаме видено пример како дрвото во нападот од Пирот но ете и да е најлош шо е тоа криво шо некој го зел и никој не збора за тој шо го донесе заедно со стручњакот од црно буки сите му се нафрлија на дете од 19 години имате вие бе деца или сте биле деца клај се на неговото место од пичке си матер односно од офк иди тука за најмала плата и уште не дојден овие стручњаците наши очи му извадија дно дна сме бе какви охриѓани нема по лош народ од нас треба да се критикува и бара одговорност но да го плукаш на јавна сцена дете од 19 години а не изиграл 1 минута кај нас треба да си тежок комплексар или болесник ова фб и социјални мрежи го вадат најдолгото и гадно од народот некој не ебал не му дала женаму или не фатил кладилници сега дај на фб ќе му еби матер на сите со негативни коментари се ова се енергетски вампири и тешки дијаболи по вели еден нема здрав чоек има само не прегледан и не иживеан ! Страмота !fudbal nema izigrano edna godina kako sho gleam ne zaebavajte pa spektalurarno video reprezentstivec ili ne znam sho
Избриши и забрани коментари ...Не си во право прво го немаме видено пример како дрвото во нападот од Пирот но ете и да е најлош шо е тоа криво шо некој го зел и никој не збора за тој шо го донесе заедно со стручњакот од црно буки сите му се нафрлија на дете од 19 години имате вие бе деца или сте биле деца клај се на неговото место од пичке си матер односно од офк иди тука за најмала плата и уште не дојден овие стручњаците наши очи му извадија дно дна сме бе какви охриѓани нема по лош народ од нас треба да се критикува и бара одговорност но да го плукаш на јавна сцена дете од 19 години а не изиграл 1 минута кај нас треба да си тежок комплексар или болесник ова фб и социјални мрежи го вадат најдолгото и гадно од народот некој не ебал не му дала женаму или не фатил кладилници сега дај на фб ќе му еби матер на сите со негативни коментари се ова се енергетски вампири и тешки дијаболи по вели еден нема здрав чоек има само не прегледан и не иживеан ! Страмота !
Ај да разберам да изгубиме утакмица во афект и јас ќе исклучам ама вака е болест ништо друго
P.S.ми иди да го забранам коментарите на фб исто како во кошарката па нека пиштат после сите но ко ќе размисли чоек шорано да стојат нека се видат кој е кој то за нив говори не за детето шо дошло во Пелистер
Ама не е само таму на сите страни и портали маме му ебаа не можиш секаде да забранш мора менаталитот менување или доктор да клај рака некој психијатар и прилог друго чаре нема со тргање на коментари само сила му се дава не е тоа решение само прикривање на проблемот а тој треба да се реши на друг радикален начин!Избриши и забрани коментари ...
Кој кретени од народ , се нафрлиле на детето опинците, па сега и да сака и знае со вакво добродојте нема да можи да игра ништо ...

Кога сте биле поарни ?Фала чао пријатно. Клуч на темата. Без разлика кој е, полоши од охриѓани сме станати како народ.
sostore bos gol primanje
ako se podobrime vtoroto da ne igrame tolku vo grc imame sansi za bod ako ne i 3 ovde nisto ne igra baskimi
@Deksi kaj e to deteto so go potpisavme posledno ? gledam ni na klupa ne e
za razlika od niv imave 2 konktrtni sansi vo prvoto a tie od prvata sansa gol kaldoja , kerim ne vidov so promsi ne gledav nekoj 20 min od vroroto imav nekoj sostanok na rabota.. a za shvajc i mene ne mi e jasno isto nez zosto i andrej poke ne braniНиту тие ниту вие не играте ништо. Можеби уште не е регистриран, треба да помине административната процедура. Инаку како можеше Керим она да го промаши не ми е јасно. Тренерот Стојановски каша попара има направено со составот. Од кога Швајц игра десно?
Добредојде на форумотКога не ви се јасни работите, тогаш само вклучете малку (не)здрава логика, која се вика враќање пари од плата, кон тренер/директор итн. услуга за услуга, класика за макфудбал
Автоматски споено мислење:
Србите викаат сувише тактизирали, мало се зајебали така може да се опише Пелистер денес, им недостасуваше фудбалски мангуплук и храброст од почеток
Епа нема кој да дај оти немаме шпиц плус и тој шо е седи на клупа а така голој и бодој нема голема грешка на тренерот сега се знај следното коло ќе го клај и другиот србин ова е претеризам се виде денес дека не се поарни тие од нашите но пак сите беа лоши посебно во првиот дел второто вашкими падна а кај нас тро се смени играта со измените кој беа пак задоцнети нерви ќе искинаме до крајот на сезоната500 шанси имај и играј убав фудбал ако нема кадар кој да ја турни топката џабе. Очекував пораз денес, сабота одиме на нерешено против Струга.
Ти од скопје гледаш дека каша попара е составот само управата наша не гледа е толку треба да се знај за управата наша плус шо слепо му верува на тренерот од СрбијаНиту тие ниту вие не играте ништо. Можеби уште не е регистриран, треба да помине административната процедура. Инаку како можеше Керим она да го промаши не ми е јасно. Тренерот Стојановски каша попара има направено со составот. Од кога Швајц игра десно?