Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ima li netko slučajno radnu M3U listu za http://gocdn8k.me/ server? Moja trenutna uskoro istječe 20. veljače i jako mi se sviđa stabilnost ovog servera. Bio bih zahvalan ako bi mi netko mogao poslati m3u link putem privatne poruke. Hvala unaprijed!

Osim sto kazes ko je sta (jer ja fakat ne poznajem te ljude) sve ostalo stoji. Malo ko je ozbiljan da ulozi neke pare u bilo sta. Znas kako je na Balkanu. Ima 3000 korisnika, uzima pare ali kad treba uloziti zao mu. Istina je da se skriptama vade kanali vec odavno. Ziv bio...
Koliko vas moze pokrenuti ovaj strim ?
Evo kod mene radi godinama :)

1771525007096.png

Malo da se na ovom forumu dotaknemo i MPD, jer to je izgleda tabu tema, i neznam ikada iko da ju je pokrenuo. Ako cemo iskreno ovo se vise odnosi na ove sto imaju servere i sto preprodaju liste da nebih morali placati restream....

A za one koji ne znaju ovako vam izgleda izvorni stream recimo od hrt 4 u ovom slucaju. Bilo kakav drugi nacin je restream ili kradza...

Jedan od nacina je: 1771525482281.png

Nije sve do skripti @pyrana

1771525600275.png

Последно уредено:
Kad će ovo sa slikama vise prestati? Ova scena je stvarno sramotna. Ajde brate...
Ne govorim ovo samo tebi, Elmu nego svima

Koliko vas moze pokrenuti ovaj strim ?
Evo kod mene radi godinama :)

Прегледај го приврзокот 470117

Malo da se na ovom forumu dotaknemo i MPD, jer to je izgleda tabu tema, i neznam ikada iko da ju je pokrenuo. Ako cemo iskreno ovo se vise odnosi na ove sto imaju servere i sto preprodaju liste da nebih morali placati restream....

A za one koji ne znaju ovako vam izgleda izvorni stream recimo od hrt 4 u ovom slucaju. Bilo kakav drugi nacin je restream ili kradza...

Jedan od nacina je: Прегледај го приврзокот 470118

Nije sve do skripti @pyrana

Прегледај го приврзокот 470120
MPD je stara priča koja je postala aktuelna kod nekih relativno skoro. Da bi skidao strimove moraš imati skriptu, ključeve, a za neke i user:pass. Drugi način je O11 je li tako? I ovo je krađa od legalnih provajdera što je mnogo gore od restream. Dakle, uđe se u accel ili O11 i skine što ti treba. Činjenica je da su ovo stabilni i dobri strimovi. Uglavnom, i to se vadi i gleda bilo da je user/pass lista ili prosto strim sa acella odnosno lista sa O11 servera.
Автоматски споено мислење:

Potreben strim za bbvip kosovo vo sd kvalitet.
Imaš u PM listu.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom