- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 5.069
- Поени од реакции
- 4.765
Стај слика или видео да се потсетиме на тоа ремек дело од одбрана.Исто како што ја критикувавте одлуката за гол ди Мунтари
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стај слика или видео да се потсетиме на тоа ремек дело од одбрана.Исто како што ја критикувавте одлуката за гол ди Мунтари
Oва е најсмешното, што бараат да се исклучел Бастони од репка а Киелини какви гадости има правено низ кариерата тоа тотално го игнорираат истите тие будали.Ау шо се дешава по медиумиве... Па тоа цела машинерија од бивши играчи уклчуено да се плаче по медиуми, па притисок судијата да добие година дена забрана за судење, се јавувале таму по федерација да се преземе нешто, па петиции Бастони да се исклучи од репрезанција.. Невидено лицемерие од буквално најголеми релативизатори на судиски грешки кога се во нивна полза..
Tolko nema nekoj na tv da go kaze toa, sto kutat drugive?Oва е најсмешното, што бараат да се исклучел Бастони од репка а Киелини какви гадости има правено низ кариерата тоа тотално го игнорираат истите тие будали.
Иако морам да признаам невидена сатисфакција ова цмиздрење ми предизвикува, надреално убаво изгледа све ова.
Вечно благодарни ке им бидеме тоа ако се деси, ама ја немаме таа среќа. Гатузо е лош тренер ама не и глупав човек, влогот е голем, 2 светски пропуштија, така да ништо од ова, пуста желба на умрени луѓе.Tolko nema nekoj na tv da go kaze toa, sto kutat drugive?
Автоматски споено мислење:
Ako bastoni bide isklucdn poradi toa od reprezentacija, barela, dimarko, esposito odma da ja bojkotirat reprezentacijata pa da vidame smrdlacite so sto ke igrat, i daj boze da odpadnat i da se iselat od drzavata im.
A da ti pustam video od crveniot na Kalulu so vikas?Стај слика или видео да се потсетиме на тоа ремек дело од одбрана.
Пушти ако сакаш, само не знам што ќе постигнеш. Вчера се деси, ја памтиме сите вчерашната лакрдија.A da ti pustam video od crveniot na Kalulu so vikas?
Пушти ако сакаш, само не знам што ќе постигнеш. Вчера се деси, ја памтиме сите вчерашната лакрдија.
Гледаш и ти се слагаш со нас и цела фудбалска јавност дека Бастони требаше да попие црвен.Сите видовмо, црвен чист ко слза од еднорог