Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    110
  • Гласањето е завршено на .
Сакав да биде нерешено пошо изглеа сум едини што уште веруе дека Милан има шанса за титула ( веруем дека Чиву ќе успее да зебе нешто на крај ), ама морам да кажем дека уживам у плачењето на Јувенташите по форуми и социјални мрежи.

Ми се пуни душава кога јувенташ плаче за судиски одлуки, абе умрите со све тоа клубот цигански од тоа селото, уште 50 године треба да плачете, хрк пу!!

Ау шо се дешава по медиумиве... Па тоа цела машинерија од бивши играчи уклчуено да се плаче по медиуми, па притисок судијата да добие година дена забрана за судење, се јавувале таму по федерација да се преземе нешто, па петиции Бастони да се исклучи од репрезентација.. Невидено лицемерие од буквално најголеми релативизатори на судиски грешки кога се во нивна полза..

Последно уредено:
Ау шо се дешава по медиумиве... Па тоа цела машинерија од бивши играчи уклчуено да се плаче по медиуми, па притисок судијата да добие година дена забрана за судење, се јавувале таму по федерација да се преземе нешто, па петиции Бастони да се исклучи од репрезанција.. Невидено лицемерие од буквално најголеми релативизатори на судиски грешки кога се во нивна полза..
Oва е најсмешното, што бараат да се исклучел Бастони од репка а Киелини какви гадости има правено низ кариерата тоа тотално го игнорираат истите тие будали.
Иако морам да признаам невидена сатисфакција ова цмиздрење ми предизвикува, надреално убаво изгледа све ова.

Oва е најсмешното, што бараат да се исклучел Бастони од репка а Киелини какви гадости има правено низ кариерата тоа тотално го игнорираат истите тие будали.
Иако морам да признаам невидена сатисфакција ова цмиздрење ми предизвикува, надреално убаво изгледа све ова.
Tolko nema nekoj na tv da go kaze toa, sto kutat drugive?
Автоматски споено мислење:

Ako bastoni bide isklucdn poradi toa od reprezentacija, barela, dimarko, esposito odma da ja bojkotirat reprezentacijata pa da vidame smrdlacite so sto ke igrat, i daj boze da odpadnat i da se iselat od drzavata im.

Иначе Бастони и у други ситуации го имам приметено дека се пичка, срамота од Малдини, Неста, Канаваро на што спаднаа итаљаниве.

Tolko nema nekoj na tv da go kaze toa, sto kutat drugive?
Автоматски споено мислење:

Ako bastoni bide isklucdn poradi toa od reprezentacija, barela, dimarko, esposito odma da ja bojkotirat reprezentacijata pa da vidame smrdlacite so sto ke igrat, i daj boze da odpadnat i da se iselat od drzavata im.
Вечно благодарни ке им бидеме тоа ако се деси, ама ја немаме таа среќа. Гатузо е лош тренер ама не и глупав човек, влогот е голем, 2 светски пропуштија, така да ништо од ова, пуста желба на умрени луѓе.

Ти ебам арена клале сречан дан државности, да ви ја ебам вештачката француско масонска творевина, секој прав Македонец ќе ги бојкотира, на линкој со вируси ќе гледаме србендите ќе ги откажам од пакето.
Screenshot_20260215_221452_Chrome.jpg
Screenshot_20260215_221524_Chrome.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom