Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам што има да се извинива, 250 илјади млади жени и деца се силувани од тие мигранти убиства на секој чекор , не оти британците не ја убиваа и силуваа цела планета ама ајде.
И ја пишав исто потпуно е у право за изјавата, али инцестите имаат друга политика.Незнам што има да се извинива, 250 илјади млади жени и деца се силувани од тие мигранти убиства на секој чекор , не оти британците не ја убиваа и силуваа цела планета ама ајде.
Премногу се изврте муабетот , тој кажува едно пренесуваат друго. Не оти го бранам или го сакам серот ама тотално е во право.
Веке се скарани така барем пишува по медиумите. Дај боже да го продаде делот на Катарците како што изјави ( иако сарказам му беше исјавата ) плус можно е и адидас да се откаже ,веке два спонзори се откажале а биле во напредна фаза , спонзор на ракавите и од Снапдрагон пари за изградба на стадионот.И ја пишав исто потпуно е у право за изјавата, али инцестите имаат друга политика.
Оваа може да ни иде у корист иначе ако се скараат серкото и вампирите.
Катраците рекоа или 100 посто од клубот или ништоВеке се скарани така барем пишува по медиумите. Дај боже да го продаде делот на Катарците како што изјави ( иако сарказам му беше исјавата ) плус можно е и адидас да се откаже ,веке два спонзори се откажале а биле во напредна фаза , спонзор на ракавите и од Снапдрагон пари за изградба на стадионот.
Дај боже да му скисне на вампирот.
Глупости, значи сега и цел тим ќе го казнуваат за изјавата на серот, со која секој нормален ќе се согласи, кое мочуриште е ОК неверојатно.Веке се скарани така барем пишува по медиумите. Дај боже да го продаде делот на Катарците како што изјави ( иако сарказам му беше исјавата ) плус можно е и адидас да се откаже ,веке два спонзори се откажале а биле во напредна фаза , спонзор на ракавите и од Снапдрагон пари за изградба на стадионот.
Дај боже да му скисне на вампирот.
Manchester United have made initial contact with Julian Nagelsmann, with Mr. Vivell strongly pushing for his appointment.
The club’s hierarchy believes he'd become the next German manager to dominate the PL, following Klopp’s legendary success at Liverpool.