Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Вакви wanna be influenseri ќе се утепам, ничим изазван се глупира, а тој живее у Монако и не плаќа даноци абе толку мозок да се нема ццџ

Веројатно е во право во тоа што го кажа, ама како сопственик на клуб никако не смее да изјавува нешто што би му наштетило на клубот. Прочитав по ФБ дека Адидас побарале да се извини ама веројатно е фејк оти никој салам извор не видов да го објави тоа. Сепак, треба да мисли малку пред да изјави нешто, разбирам дека е јавна личност и сака да ја користи моќта, ама тоа што е сопственик на клуб има и ограничувања и некогаш да заќутиш е едно од нив.

За разлика од сите циркузанти што седнаа у последно време на клупа, Керик пред све личи на човек со став или што викаат енеглези со attitude .. смирен, ладнокрвен, без глупи реакции, со достоинствен боди ленгвиџ. Тоа е само плус на стратешкиот апгрејд што го направи откако дојде. Само да видиме како ќе продолжи.

Братот рока Ришар Мил, 330.000E саат, очигледно има стил. Помнам едно видео уште додека Андерсон играше во Јунајтед, им даваат коли од Шевролет, или некоја презентација беше за Корвета, која патем е ултра брзо возило. Ликот што им беше како инструктор, им кажува всушност колку е заебана колата за возење, а братов ладен вика, да знам, имав Доџ Вајпер пред многу години, кола која ретко кој фудбалер знае дека постои, а не па да ја вози.

Незнам што има да се извинива, 250 илјади млади жени и деца се силувани од тие мигранти убиства на секој чекор , не оти британците не ја убиваа и силуваа цела планета ама ајде.

Премногу се изврте муабетот , тој кажува едно пренесуваат друго. Не оти го бранам или го сакам серот ама тотално е во право.

Незнам што има да се извинива, 250 илјади млади жени и деца се силувани од тие мигранти убиства на секој чекор , не оти британците не ја убиваа и силуваа цела планета ама ајде.

Премногу се изврте муабетот , тој кажува едно пренесуваат друго. Не оти го бранам или го сакам серот ама тотално е во право.
И ја пишав исто потпуно е у право за изјавата, али инцестите имаат друга политика.
Оваа може да ни иде у корист иначе ако се скараат серкото и вампирите.

И ја пишав исто потпуно е у право за изјавата, али инцестите имаат друга политика.
Оваа може да ни иде у корист иначе ако се скараат серкото и вампирите.
Веке се скарани така барем пишува по медиумите. Дај боже да го продаде делот на Катарците како што изјави ( иако сарказам му беше исјавата ) плус можно е и адидас да се откаже ,веке два спонзори се откажале а биле во напредна фаза , спонзор на ракавите и од Снапдрагон пари за изградба на стадионот.

Дај боже да му скисне на вампирот.

Веке се скарани така барем пишува по медиумите. Дај боже да го продаде делот на Катарците како што изјави ( иако сарказам му беше исјавата ) плус можно е и адидас да се откаже ,веке два спонзори се откажале а биле во напредна фаза , спонзор на ракавите и од Снапдрагон пари за изградба на стадионот.

Катраците рекоа или 100 посто од клубот или ништо

Глупости, значи сега и цел тим ќе го казнуваат за изјавата на серот, со која секој нормален ќе се согласи, кое мочуриште е ОК неверојатно.

Manchester United have made initial contact with Julian Nagelsmann, with Mr. Vivell strongly pushing for his appointment.

The club’s hierarchy believes he'd become the next German manager to dominate the PL, following Klopp’s legendary success at Liverpool.

Ako go biva Kerik nema poenta da go smenat. Ne gi kontam iskreno. Clubs hierarchy nema edna pametna odluka doneseno ne pa ke smeta koj bi bilo sledniot PL master. Chat gpt klub jebote.

Manchester United have made initial contact with Julian Nagelsmann, with Mr. Vivell strongly pushing for his appointment.

The club’s hierarchy believes he'd become the next German manager to dominate the PL, following Klopp’s legendary success at Liverpool.

1 PL, и 1 CL за 9 години од поголемите трофеи. Oooook.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom