Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ovdje sve sami klanovi.Niste pomogli nista.Vratimo se nazad.Sve ste unistili da sad ne nabrajam.Samo hvalisanje.
Pogledaj otraga zatisje onda uleti pa zatisje pa uleti.
Tocno se vidi kad pocinju rasprave i ko je povodi.
Cak i po lajkanju skuzis o cemu se ovdje radi.
Tu ste radi sebe,a ne nas dugogodisnjih clanova.Uvijek je tako bilo.
Samo nemoj vise nikad izgovorit rijec nepotrebni il potrebni.
Ajde ti pokazi jedan post gdje si nekome pomogao za vrijeme tog tvog "dugogodisnjeg" clanstva! Mozda nebi bilo lose da pitamo @Acid da provjeri taj tvoj nalog. Ocito je da je ukraden.
Автоматски споено мислење:

Poznajes se po koraku...:oops:

Ajde ti pokazi jedan post gdje si nekome pomogao za vrijeme tog tvog "dugogodisnjeg" clanstva! Mozda nebi bilo lose da pitamo @Acid da provjeri taj tvoj nalog. Ocito je da je ukraden.

Poznajes se po koraku...:oops:
niko nikoga ne drzi prisutnim ni ovdje ni igdje drugo po forumima. a pomaganje - volja necija, a i laprdanje, imamo na to pravo.. nekad se pretjera nekad samo malo.. no sikirancija :) i ne uzimat za zlo, nekoga boli manje nekoga malo vise.. neko boluje od listi i titula, lajkova a neko ne.. vazdan tako bilo i bit ce.. ali zakljucak, clanove foruma se nista ne pita u tudjem smo dvoristu..

Osim sto kazes ko je sta (jer ja fakat ne poznajem te ljude) sve ostalo stoji. Malo ko je ozbiljan da ulozi neke pare u bilo sta. Znas kako je na Balkanu. Ima 3000 korisnika, uzima pare ali kad treba uloziti zao mu. Istina je da se skriptama vade kanali vec odavno. Ziv bio...
ma tu su oni, vrte se, ako ne licno onda njihovi izaslanici, ajd i razumljivo je naravno.. za neke se zna ko su i sta su iz prijasnjih davnih rasprava i debata.. ove mladje generacije ima sada mnogo vise ih je niklo, hijerarhija im je ovakva: vlasnik, reseller, subreseller.. i svi tvrde da su vlasnici :) ili: njih 4-5 se udruzi, stave u jedan panel sve sto imaju, i onda opet: vlasnik, reseller, subreseller i sve to x4 ili x5.. i svi opeet tvrde kako su vlasnici sto i jesu u neku ruku.. a kvalitet i stabilnost - 0 bodova uglavnom.. naravno sem nekoliko izuzetaka

Последно уредено:
Pozdrav svima!

Htjeo bih opet pitati ko hoce i ko ima viska visekonekcijsku listu

super-tvnow.com:80

jedan mi je drug ovdje dao sa 2 kon. ali koci
potrebna mi je samo ta

Hvala unaptrijed.

niko nikoga ne drzi prisutnim ni ovdje ni igdje drugo po forumima. a pomaganje - volja necija
Tacno. Niko nije prisiljen da pomogne.Sve dobrovoljno. Medjutim,doticni se poziva na to,kako nikome ne pomazemo i da smo tu samo radi sebe a ne radi "njih,dugogodisnjih clanova"... Nidje veze :confused: Kakva ironija i sarkazam da neko, ko nema damu da stane iza svog nick-a, vec krade naloge,pise o moralu i postenju.:(

Pozdrav svima!

Htjeo bih opet pitati ko hoce i ko ima viska visekonekcijsku listu

super-tvnow.com:80

jedan mi je drug ovdje dao sa 2 kon. ali koci
potrebna mi je samo ta

Hvala unaptrijed.
sve liste sa tog servera koče ... 12500 kanala
svega ima ... pola od toga ne radi

Tacno. Niko nije prisiljen da pomogne.Sve dobrovoljno. Medjutim,doticni se poziva na to,kako nikome ne pomazemo i da smo tu samo radi sebe a ne radi "njih,dugogodisnjih clanova"... Nidje veze :confused: Kakva ironija i sarkazam da neko, ko nema damu da stane iza svog nick-a, vec krade naloge,pise o moralu i postenju.:(
istina.. no mene to ne pogadja, msm njegovo misljenje

sve liste sa tog servera koče ... 12500 kanala
svega ima ... pola od toga ne radi
ahahah, kao i kod vecine listi sa hiljadama kanala.. trecina ne radi, trecina steka, trecina bara bara.. ali imas cifru od 12500 kanala.. kad cuje komsiluk...

istina.. no mene to ne pogadja, msm njegovo misljenje

ahahah, kao i kod vecine listi sa hiljadama kanala.. trecina ne radi, trecina steka, trecina bara bara.. ali imas cifru od 12500 kanala.. kad cuje komsiluk...
Ajde što ne radi nego ono što radi, klikneš na domaći Eurosport a pojavi se portugalski kanal, čaršija-lista je katastrofa!

Ajde što ne radi nego ono što radi, klikneš na domaći Eurosport a pojavi se portugalski kanal, čaršija-lista je katastrofa!
Nisu jedini. Mnogi su se pogorsali...Ganjajuci te neke zastite i gluposti totalno zapostavili pacenike(placenike) :) Kvalitet i stabilnost sve losija.

Kad pogledam onaj nordic,mogu da mu pozavide mnoge nase gazde,po pitanju kvaliteta i stabilnosti. :) A ima jos "top-notch" stranih servera.
A da ne govorim o USA listama,koje pretezno i gledam. Nakacio sam se na jedan server prije pet godina i nikad nije ni pomislio da me otkaci ili promjeni password:-) To su gazde a ne kao ovi nasi sto spavaju na PC :D

Последно уредено:
pozdrav drugovi imali nek neki frre vpn koji dobro radi
jel moj vpn urban pokazuje iz kojeg podrucja se konektuje
znaci ne radi kako treba

unapred hvala

Pozdrav svima
Da li neko moze da mi pomogne za neki listu albania , postovanje prema svima !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom